Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Widzę, że tu już jest uskuteczniane jebanie Szczęsnego tak o, dla zasady.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- nihil Novi
Piła nie do obrony
Bramkarz Juventusu powinien radzić sobie z takimi strzałami. Ok, piłka skręciła, ale topowy bramkarz (a za takiego niby Szczesny uchodzi) po prostu by to obronil.
Bramkarz Juventusu powinien radzić sobie z takimi strzałami. Ok, piłka skręciła, ale topowy bramkarz (a za takiego niby Szczesny uchodzi) po prostu by to obronil.
Sensei życia
pickford mogłeś się potknąć po drodze
kurwa żaden bramkarz by tego nie obronił jeśli nie była w zasięgu jego rąk, graliscie kiedyś kurwa w piłkę?
40 minut drugiej polowki a my bez jebanej jednej akcji zaczepnej poza swiderskim ktory nie musnal raz pilki, no za huj nie da sie tej repki polubic
Chujowo się ustawia to połowa pilek jest poza jego zasięgiem
Wysłane z mojego YAL-L21 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego YAL-L21 przy użyciu Tapatalka
to akurat jest argument za tym że jest chujowy 
zapytam Was o coś jak tak jebiecie Szczęsnego
jakim cudem możliwe jest, że Kane dostaje piłkę na 25m i nie ma koło niego NIKOGO
jakim cudem możliwe jest, że Kane dostaje piłkę na 25m i nie ma koło niego NIKOGO
Kane co dzisiaj poturbowany
- scam_sakawa
Pewnie nie, ale na tym forum każdy jest specjalistą od wszystkiego
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
haha, realizator jak grilluje Szczesnego, to zbliżenie na Drągowskiego
- nihil Novi
dLIUAWDGIALWDGUAWDGLIWADUAWIDBUWADA
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- scam_sakawa
WIELKA POLSKA JEBAC WAS KURWA NIEDOWIARKI
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Zajebiście kurwa to dałeś lewa