Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
- przedszkolanek
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
gdzie tu kontrowersja?
Rozmawiając z kilkunastoma osobami, które również się nie znają na rapie - jak ja - zanotowałem sporo więcej hejtów na Gibbsa, niż propsów. Stąd - na tej małej próbie - wysnułem wniosek, że nie jest zbytnio doceniany. A według mnie jest wybitnie utalentowany.
Nie wiem nawet czy chłop ma swój temat, bo do dwunastej strony w PL HH wykonawcy go nie znalazłem, a przewijają się tam ksywy jak z generatora nazw drinków dla Jasnego.
How nonbinary persons kill people?
They / them.
They / them.
- przedszkolanek
generalnie ja nie pamiętam tutaj hejtów na gibbsa, twój post jest chyba jego największą krytyką na forum 
Imo jest zwykle po prostu niezauważalny, bo co tutaj dyskutować?
cztery żubry i dwie kurwy
musiałem namierzyć ten swój post, żeby się odnieść, jako że odsłuchałem stare projekty po latach - w wyjątkowych okolicznościach, sen, wierzę że, poza kontrolą, poczekalnia dusz - to naprawdę dobre zwrotki sokoła. muszę więc zabić się w pierś, dawno nie słuchałem i opierałem się na swojej opinii sprzed lat, a tylko krowa nie zmienia poglądów. co do nowych rzeczy z kolei podtrzymuję przekaz poprzedniego posta
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
- OmarStooleyman
2022 to najsłabszy rok dla PLHH w historii i te słabe, wymęczone wypusty znużą w końcu słuchaczy, powodując odpływ wyświetleń i strumienia hajsu. Wytrwa tylko odmiana zabawowa rapu z nostalgicznymi samplami hitów z lat 90/00
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Prawda
Nieprawdai te słabe, wymęczone wypusty znużą w końcu słuchaczy, powodując odpływ wyświetleń i strumienia hajsu.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Nie ma za bardzo alternatywy dla rapu w tym momencie, ale zgadzam się co do 2022.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Oprócz Sannah i Podsiadło nawet nikt nie jest blisko popowych raperków z zasięgami.
Dlatego mamona to tam się będzie lać strumieniami a nie wysychać.
Taki przykład Roksana Węgiel na Spotify lata na obszarach 150 tysięcy/ w ostatnich latach niebotycznie pchana w TVP 1 czy TVN na gwiazdę/. Janusz Walczuk 500 tysięcy.
Dlatego mamona to tam się będzie lać strumieniami a nie wysychać.
Taki przykład Roksana Węgiel na Spotify lata na obszarach 150 tysięcy/ w ostatnich latach niebotycznie pchana w TVP 1 czy TVN na gwiazdę/. Janusz Walczuk 500 tysięcy.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- mlodyperkez
bez beki, ostatnio mniej sledze scene ale wyszla chocby 1 dobra plyta hh w mainstreamie w tym roku?
- zemsta1camzata
żabson igi
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Kinny Zimmer , esencja rapu.
- mlodyperkez
nie no chlopaki pisalem dobra
-
RIVALDO111
- Zbanowany
moim zdaniem najbardziej rapowy klip z mainstreamu w tym roku
- yungXpaproch
under forma jak nigdy
po co komu mainstream? chociaz igi zapowiadal plyte na jeszcze ten rok wiec jesli wyda to nic z tego roku ani poprzedniego ani nastepnego nie ma podbicia
po co komu mainstream? chociaz igi zapowiadal plyte na jeszcze ten rok wiec jesli wyda to nic z tego roku ani poprzedniego ani nastepnego nie ma podbicia
- przedszkolanek
Fenomen-Efekt to najlepsza plyt od intra,przez numer otwierajacy az po skit Wyjazd jaka wydal rapowy zespol w PL,przynajmniej wg mnie zgadzalo sie tu wszystko no i szkoda ze Ekonom nie zrobil kariery bo to byl kozak
czy najlepsza to nie wiem, ale jak na tamte lata bardzo solidny krążek i odpalając dzisiaj uszy nie bolą, zwykłe chłopaki z osiedla bez silenia się na nadmierną prawilność jak jakiś wilku wdz czy astmatyk pelson na moleście, props dla fenomenów