https://www.twitch.tv/kli5hy
Esport Livescore
Moderator: con shonery
Re: Esport Livescore
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- benzoabuser
- Zbanowany
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:56 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
wunder i humanoid podobno do fnatic
malrang do rogue, ciekawe
fnatic wygląda ciekawie w takim lineupie
malrang do rogue, ciekawe
fnatic wygląda ciekawie w takim lineupie
jak wunder odzyska sportowy mental to bedzie i tak wywoził
Dodano po 30 sekundach:
bo jest to talent nieprzeciętny w skali świata IMO
Dodano po 30 sekundach:
bo jest to talent nieprzeciętny w skali świata IMO
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
dziwi mnie że nikt nie chciał tego Bo zgarnąć który podobno jest otwarty na EU/NA
bo w Chinach nikt go aktualnie nie chce przez tą afere z fixowaniem meczy, a on chce grać
ostatnio chyba top 1 na Korei wbił i ogólnie podobno wszystkich wywozi
tylko tam jest jakiś dziwny motyw że FPX go nie chce teraz, ale nie chce go też sprzedać
więc podobno wchodziła tylko opcja w stylu wypożyczenia na rok
ale jak tak patrzę na niektóre rostery to w sumie taki chłop do Fnatic to mógłby być benger bo ten Razork to
albo do Rogue bo z tego Malranga to ogólnie beka jest toczona, ale i tak się pewnie okaże że wywiezie EU
bo w Chinach nikt go aktualnie nie chce przez tą afere z fixowaniem meczy, a on chce grać
ostatnio chyba top 1 na Korei wbił i ogólnie podobno wszystkich wywozi
tylko tam jest jakiś dziwny motyw że FPX go nie chce teraz, ale nie chce go też sprzedać
więc podobno wchodziła tylko opcja w stylu wypożyczenia na rok
ale jak tak patrzę na niektóre rostery to w sumie taki chłop do Fnatic to mógłby być benger bo ten Razork to
albo do Rogue bo z tego Malranga to ogólnie beka jest toczona, ale i tak się pewnie okaże że wywiezie EU
Czemu? Nie wiem nic o chłopie ani o sytuacji, ale kojarzę że podczas dwóch zjazdów na Islandii wbił se tak o jedynkę na EUW, w trakcie tego śmiesznego okresu kiedy Showmaker grał adc wychodził w pierwszym składzie, no w każdym razie jakimś przychlastem totalnym albo roleswapem nie jest, więc ciekawi mnie skąd negatywne opinie.
W ogóle PODOBNO z emerytur mają wrócić Doublelift i Uzi, bo jeden i drugi stwierdzili że nudy tak se siedząc. Pierwszy mnie zawsze wkurwiał, drugiego nie pamiętam z peaku więc byłoby super zobaczyć, o ile nie będzie dziadkiem narzekającym na bolącą renke.
Dodano po 2 dniach 13 godzinach 48 minutach 24 sekundach:
KCorp w ostatniej chwili zawiesiło niemal gotowe podpisanie Jackspectry i podobno są dogadani z Rekklesem, bo niby dla kogo innego by z niego rezygnowali
Dodatkowo Teddy przechodzi na wolną agenturę i podkreśla, że nie chciałby się ruszać z LCK. Szkoda, zawsze lubiłem gościa dużo bardziej niż Gumayusiego z tym jego wkurwiającym klikaniem, w ogóle pojebana sytuacja musieć wybierać mając na pokładzie dwóch z trzech najlepszych AD ligi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Uzi jest trochę w contract hell w rng, bo nadal jest tam zakontraktowanym streamerem i raczej nie ma mowy o powrocie z emerytury na ten moment. 2 miechy chyba zostały mu jeszcze
Dodano po 2 godzinach 34 minutach 31 sekundach:
FPX też w płomieniach podobno. Grubo się dzieje w LPL
Dodano po 2 godzinach 34 minutach 31 sekundach:
https://twitter.com/cutebchu/status/1460277794504536066The previous QG owner said LGD sold their LPL license for a 140 million RMB price [$22 000 000]. Meanwhile, he mentioned RNG is still selling their LPL license and the price is 600 million RMB. Additionally, he pointed that RNG has a 300-million debt.
FPX też w płomieniach podobno. Grubo się dzieje w LPL
Rozpad FPX był podobno przesądzony jeszcze w trakcie worldsów, ja bardziej zerkam na dalsze losy DK, gdzie przecież Khan ma spierdalać do woja, Canyon i Showmaker są wolnymi agentami, Beryl chciał na emeryturę i tylko Ghost jest na 100% pewny i podpisany.
Nie wiem jak tam sprawa wygląda z hajsem, ale podobno utrzymanie duetu mid/jg może być bardzo ciężkie (co mnie trochę dziwi, bo myślałem że ten team to samograj na lata) i Canyona chętnie widziałoby u siebie T1. To będzie absolutnie pojebany offseason, tylko trochę bk mam z tych wszystkich wielkich emerytów, co urządzają sobie ckliwe pożegnania i komentatorzy co mecz podkreślają że to ich ostatni sezon, a potem po dwóch splitach stwierdzają heh nie no pograłbym se jeszcze;pp i taki Doublelift czy Bjergsen wracają kurwa po trzy razy.
Dodano po 3 godzinach 42 minutach 4 sekundach:
xddd
Nie wiem jak tam sprawa wygląda z hajsem, ale podobno utrzymanie duetu mid/jg może być bardzo ciężkie (co mnie trochę dziwi, bo myślałem że ten team to samograj na lata) i Canyona chętnie widziałoby u siebie T1. To będzie absolutnie pojebany offseason, tylko trochę bk mam z tych wszystkich wielkich emerytów, co urządzają sobie ckliwe pożegnania i komentatorzy co mecz podkreślają że to ich ostatni sezon, a potem po dwóch splitach stwierdzają heh nie no pograłbym se jeszcze;pp i taki Doublelift czy Bjergsen wracają kurwa po trzy razy.
Dodano po 3 godzinach 42 minutach 4 sekundach:
xddd
Rekkles oficjalnie w KC.
XDDD
Ostatnio zmieniony 13 mar 2023, 9:56 przez DeDoK, łącznie zmieniany 1 raz.
Fnatic > vitality imho
Wunder na Twitterze pięknie będzie roastował G2 i dla takich momentów trzeba żyć
Wunder na Twitterze pięknie będzie roastował G2 i dla takich momentów trzeba żyć
tak samo jak rozdmuchany rynek nieruchomości (casus Evergrande) tak samo rozdmuchane LPL jak widze, fajny pomysl na rozwoj mial ten bank of china
świadomość swojej ignorancji
takie rostery niby, ale może się coś pozmienia jeszcze

- benzoabuser
- Zbanowany
Misfits czarny koń
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
!EXTRA ANNOTATION!
Szczerze to tak mniej więcej widzę ich pozycje na koniec splitu.
Oni dopiero od lutego grają tak?
Wysłane z mojego aresztu przy użyciu jebanego potwierdzacza
Wysłane z mojego aresztu przy użyciu jebanego potwierdzacza
- benzoabuser
- Zbanowany
Marzec chyba zawsze jakoś się zaczynało
Dodano po 33 sekundach:
styczeń chyba XD
Dodano po 33 sekundach:
styczeń chyba XD