Reprezentacja Polski [banda chuja]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]
nie no, śmieje się. po prostu mi mojego ojca przypominasz, jak zawsze kibicował drużynie przeciwnej niż Polska.
jasny wracaj na forum
Pan uciekł, pan nas zdradził, pan nas oczernił. Pan zostawił młodzież, młodych ludzi, którzy panu zaufali. Pan Polski nie kocha.
ale brechłęm, obejrzałem se włąśnie takiego shota z lewandowskim:
a tutaj jeden z bardziej lajkowanych komentów pod spodem, jakże rozsądny:
Z jednej strony Robert mówi ile dla Bayernu zrobił, jakie rekordy pobił, ale jednak za to mu zapłacili.
a tutaj jeden z bardziej lajkowanych komentów pod spodem, jakże rozsądny:
Z jednej strony Robert mówi ile dla Bayernu zrobił, jakie rekordy pobił, ale jednak za to mu zapłacili.
jasny wracaj na forum
Bedzie jakis slizgawker na trybunach? Dzisiaj moze byc mecz domowy dla naszych bo sluchy ida ze trybuny D i E zarezerwowane dla belgow przejeli nasi polacy rodacy mieszkajacy poza ojczyzna 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
piekna definicja narodu jako wspolnoty wyobrazonej
skład taki jak Czesiu podał już w sobotę w meczykach, ale Pio Pio nadepnął Robercika na ostatnim treningu i decyzja czy zagra dopiero po rozgrzewce.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
nienawidze od serca trenera czeslaw michniewicz
-
BouncedDuck5106
https://weszlo.com/2022/06/09/belgia-polska-6-1
Już się zaczyna damage control, jakoś nie przypominam sobie by mecze z Anglia czy Hiszpania wyglądały podobnie za kadencji Sousy.
Już się zaczyna damage control, jakoś nie przypominam sobie by mecze z Anglia czy Hiszpania wyglądały podobnie za kadencji Sousy.
doceniam ocenianie Bereszyńskiego wyżej lub identycznie jak wczorajszego Puchacza, ja pierdolę 
Tyle w temacie 

Mecz oczywiście patologia w naszym wykonaniu i nawet nie ma sensu nic więcej pisać
Ale zawsze jak oglądam naszych orłów białych (auuu) to się zastanawiam, dlaczego z Zielińskiego każdy selekcjoner robi na siłę "10". Moim zdaniem jest to jeden z głównych powodów, dlaczego w każdym meczu nasza pomoc nie istnieje na tle rywala - w ofensywie nie ma do kogo podać, a w obronie są ogromne dziury.
Rozumiem, że pewnie na treningach Zielu robi dobre wrażenie, bo jest technicznie dużo lepszy od tych innych przebierańców z naszej kadry i potrafi skręcić gościa dryblingiem. Ale moim zdaniem, według mnie, Zielu dużo lepiej by wyglądał jakby sobie stał w kole, na środku boja, cofał się po piłkę do naszych drwali z obrony, którzy lubią pałować do przodu, bo oczywiście rywale widzą, że mamy stoperów, którzy są fatalni z piłką przy nodze dlatego ich pressują, gdy tylko jest okazja.
A taki Zieliński, który chyba potrafi grać w piłkę (choć nie zawsze xd), gdyby cały czas był pod grą, to według mnie wprowadziłoby trochę kultury i ładu do naszej gry. To on powinien dyrygować całą naszą grą, a zawodnicy typu Krychowiak, Żurkowski, chuj wie kto tam jeszcze, powinni być bardziej od czarnej roboty, walczyć, zapeirdalać i grać bardziej box to box.
Jest też opcja, że nie ma na naszą grę remedium i zawsze będziemy chujowi, bo nie mamy tego *Borek pokazujący palcem na głowę*.
Ale zawsze jak oglądam naszych orłów białych (auuu) to się zastanawiam, dlaczego z Zielińskiego każdy selekcjoner robi na siłę "10". Moim zdaniem jest to jeden z głównych powodów, dlaczego w każdym meczu nasza pomoc nie istnieje na tle rywala - w ofensywie nie ma do kogo podać, a w obronie są ogromne dziury.
Rozumiem, że pewnie na treningach Zielu robi dobre wrażenie, bo jest technicznie dużo lepszy od tych innych przebierańców z naszej kadry i potrafi skręcić gościa dryblingiem. Ale moim zdaniem, według mnie, Zielu dużo lepiej by wyglądał jakby sobie stał w kole, na środku boja, cofał się po piłkę do naszych drwali z obrony, którzy lubią pałować do przodu, bo oczywiście rywale widzą, że mamy stoperów, którzy są fatalni z piłką przy nodze dlatego ich pressują, gdy tylko jest okazja.
A taki Zieliński, który chyba potrafi grać w piłkę (choć nie zawsze xd), gdyby cały czas był pod grą, to według mnie wprowadziłoby trochę kultury i ładu do naszej gry. To on powinien dyrygować całą naszą grą, a zawodnicy typu Krychowiak, Żurkowski, chuj wie kto tam jeszcze, powinni być bardziej od czarnej roboty, walczyć, zapeirdalać i grać bardziej box to box.
Jest też opcja, że nie ma na naszą grę remedium i zawsze będziemy chujowi, bo nie mamy tego *Borek pokazujący palcem na głowę*.
Ale przecież ZAPIERDALA tak jak Kante, a to, że potem na alibi pałuje w każdej okazji byle wrzucić to już nie ma znaczenia przecież.
Prognozy na Mundial - 01.06.2026 r.
trzeba bronić Puchacza, chociaż to niewdzięczne zadanie
ale on nie pisał celne, tylko udane, widocznie z części celnych dośrodkowań nie był do konca zadowolony i mogłyby się lepiej udać
prawda jest taka, że puchacz to zwykły cienias, o ktorym w ogole jest jakakolwiek dysputa tylko i wyłącznie dlatego, że na LO/Lwahadło mamy samych cieniasów
A gdzie nie mamy. Przeciez ta drużyna ma solidnych zawodników grających w solidnych klubach a grają w repce jak totalne pionki.
Grają w przeciętnych klubach to grają przeciętnie w kadrze, silni wobec słabych, słabi wobec silnych. Od dawna co roku mamy w Lidze Mistrzów po 2-3 piłkarzy z pola to czego my kurwa oczekujemy? Mamy to na co zasługujemy.
nie pamietam kiedy tak ciezko bylo mi bylo ogladac spotkanie polski do konca, zeby chociaz ten centrostrzal nie wszedl, to moze psycha by nie siadala
a puchacz daje z serdycha, ja w niego wierze, moze sie rozwinie
a puchacz daje z serdycha, ja w niego wierze, moze sie rozwinie
-
Bisclavret
Puchacz się nie łapie do składu średniaka bundesligi, szanujmy się trochę