Premier League - liga angielska

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto skończy w TOP6 2023/2024?

Arsenal
69
17%
Aston Villa
21
5%
Bournemouth
4
1%
Brentford
2
0%
Brighton & Hove Albion
17
4%
Burnley
3
1%
Chelsea
38
9%
Crystal Palace
0
Brak głosów
Everton
1
0%
Fulham
1
0%
Liverpool
55
14%
Luton Town
5
1%
Manchester City
66
16%
Manchester United
44
11%
Newcastle United
43
11%
Nottingham Forest
5
1%
Sheffield United
3
1%
Tottenham Hotspur
25
6%
West Ham United
3
1%
Wolverhampton Wanderers
2
0%

Liczba głosów: 407

Awatar użytkownika
TruthTeller

Re: Premier League - liga angielska

Post autor: TruthTeller »

Skoro chciał budować wszystko od nowa to nie rozumiem po kiego wybrał klub, który nie tak dawno wygrał ligę mistrzów i był cały czas w czołówce. Chelsea potrzebowała napastnika, obrońcy, pomocnika i ewentualnie ewolucji, a nie rewolucji. Mógł wziąć nie wiem Newcastle jakiś czas temu czy kurwa kupić to Brighton z Potterem na czele :rotfl: za dużo mniejsze pieniądze, a nie rozwalać wszystko i inwestować grube pieniądze w klub, który był od 20 lat w czołówce.
Chyba, że to jakaś zemsta na Abramowiczu, który oddał klub za darmo i rozjebać go od środka xD Jakby zabrać wille oligarsze i zrobić tam klub LGBT xD
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Sześć tygodni bez Thiago Silvy więc nie dość że nie grają do przodu to jeszcze z tyłu się wszystko zesra.
Chociaż może i krócej, różnie donoszą.

Dobra dawać już tego Jose i wszyscy będą zadowoleni
Awatar użytkownika
neks

Post autor: neks »

TruthTeller pisze: 28 lut 2023, 8:39 Skoro chciał budować wszystko od nowa to nie rozumiem po kiego wybrał klub, który nie tak dawno wygrał ligę mistrzów i był cały czas w czołówce. Chelsea potrzebowała napastnika, obrońcy, pomocnika i ewentualnie ewolucji, a nie rewolucji.

Transfery napastnika, pomocnika i obrońcy to pudrowanie gówna. Na obronie 36 letni Silva i młody jeszcze nierówny Chalo, to już masz zapotrzebowanie na 2 ŚO na już, boki obrony klasowe, ale szklane i już w zeszłym sezonie każdy płakał że potrzeba solidnych zmienników gotowych zagrać z pół sezonu. Środek - Kante topka, tylko nie potrafi opuścić szpitala, hamulcowy Jorginho nie potrafiący otworzyć defensywy przeciwnika i Kova, tu akurat spoko mimo że też lubi się posypać, RLC, Barklejów i innych Gilmourów nie liczę bo to nie ta liga, Gallagher też się odbił od ściany. Skrzydłowi - Pulisic i Ziyech, serio? :lol: Już nie mówiąc o jakiejkolwiek głębi na tych pozycjach. Zostaje Havertz którego liczył bym jako ŚPO po transferze napastnika i Mount który najlepiej gdyby już wypierdalał. Podsumowując, ogromne dziury i głębia składu na poziomie Liverpoolu i dobrze że ktoś w końcu to widzi i chce zrobić przebudowę od samych fundamentów, a nie dorzucać hajs do studni bez dna i co chwilę kopać się z tymi samymi problemami i sinusoidą wyników.

Gdyby tylko jeszcze kurwa poważnego trenera zatrudnili.
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

Jakieś chujowe twitterowe źródełko (ale coś tam trafiają):
Chelsea zainteresowana De Zerbim

No weź mnie trzymaj xD
Obrazek
Awatar użytkownika
neks

Will Still > te ich wynalazki
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Goals scored since 6th November:
Man United - 50
Man City - 36
Arsenal - 26
Tottenham - 24
Liverpool - 23

Chelsea - 6
Obrazek
Kalom

Post autor: Kalom »

Real Madryt w Anglii - 5
Awatar użytkownika
Piters

Post autor: Piters »

neks pisze: 28 lut 2023, 12:30 hamulcowy Jorginho nie potrafiący otworzyć defensywy przeciwnika
ja wiem, że on w Chelsea był chujowy, ale te 3 mecze w Arsenalu to chłop gra świetnie

ciekawe czy się spierdoli
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
RIVALDO111
Zbanowany

Post autor: RIVALDO111 »

Cz4rny1337 pisze: 28 lut 2023, 17:09 Goals scored since 6th November:
Man United - 50
Man City - 36
Arsenal - 26
Tottenham - 24
Liverpool - 23

Chelsea - 6
Nawet gdyby 3 koty akurat przechodziły przy Stamford Bridge i trenowały Chelsea to i tak robiłaby wrażenie ta statystyka. To jest niesamowite
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
neks

co ty pierdolisz, to jest niesamowite

@Piters jak reszta coś grała to on często nie odstawał, ale jak już nie szło to zazwyczaj brylował w tej chujni
Awatar użytkownika
Mietek

Post autor: Mietek »

Piters pisze: 28 lut 2023, 17:25
neks pisze: 28 lut 2023, 12:30 hamulcowy Jorginho nie potrafiący otworzyć defensywy przeciwnika
ja wiem, że on w Chelsea był chujowy, ale te 3 mecze w Arsenalu to chłop gra świetnie

ciekawe czy się spierdoli
Właśnie miałem pisać. Jorginho w Arsenalu pokazuje świetne podania otwierające akcje, może w Chelsea dawanie takich podań było trudniejsze bo gorsza gra bez piłki zespołu jako całości?
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Obrazek

Oczywiscie dorzućmy jaki obaj mieli sklad wyjściowo i ile wjebano w niego hajsu i ta pała niemyta ma czelność się porównywać (a i tak wchodzą w to mecze LM gdzie coś tak postrzelali i wygrali z Milanem w kryzysie)

Ale all or nothing super serial sie Toddowi podobał
Obrazek
Awatar użytkownika
potter

Mi też się podobał, co masz do tego serialu?

W ogóle beka z Chelsea, że Fulham tego lepszego skrzydłowego z Szachtara ściągnęło, Solomon sobie w 150 minut 4 bramki strzelił, wątpię że Mudryk przez cały pobyt w Chelsea tyle walnie.
Awatar użytkownika
imo

Post autor: imo »

Cz4rny1337 pisze: 28 lut 2023, 15:34 Jakieś chujowe twitterowe źródełko (ale coś tam trafiają):
Chelsea zainteresowana De Zerbim

No weź mnie trzymaj xD
Felt so nice they did it twice
lygrys pisze: 17 sie 2023, 22:17 z uśmiechem na twarz mówię mój catchphrase "dzień dobry, w czym pani pomóc?"
Obrazek
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

potter pisze: 01 mar 2023, 11:07 Solomon sobie w 150 minut 4 bramki strzelił, wątpię że Mudryk przez cały pobyt w Chelsea tyle walnie.
Spoiler
Obrazek
chlop ma 8.5 roku :rotfl: :rotfl:
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Porównanie oczekiwanej liczby punktów po przejęciu klubu vs obecnie oczekiwanej spośród menadżerów którzy objęli klub w trakcie sezonu z top5 lig
Spoiler
Obrazek
Ehhh gdyby inni wiedzieli, ze bez preseasonu chujowo trzeba grać ehhhhh
Obrazek
RIVALDO111
Zbanowany

Chelsea to fajny przykład drużyny do której trafi w jednym czasie za dużo grajków którzy nie są konkretni pod bramką przeciwnika.

Dodano po 4 godzinach 47 minutach 40 sekundach:
Chłopak z 4 ligi brazylijskiej rozwala Premier League.

Dokąd zmierzasz najbogatsza ligo świata

:joint: :lol:
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Awatar użytkownika
bloodyhell

Post autor: bloodyhell »

tymczasem fred
Spoiler
Obrazek
RIVALDO111
Zbanowany

Niedługo będą memy tymczasem facet z 5 ligi - 2 gole , Chelsea - 1 :rotfl:
Awatar użytkownika
potter

Jutro bez Azpiego, Jamesa, Silvy, Kante i Mounta, ciekawe kto będzie kapitanem? Kova? O ile zagra
ODPOWIEDZ