Chyba, że to jakaś zemsta na Abramowiczu, który oddał klub za darmo i rozjebać go od środka xD Jakby zabrać wille oligarsze i zrobić tam klub LGBT xD
Premier League - liga angielska
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
- TruthTeller
Re: Premier League - liga angielska
Skoro chciał budować wszystko od nowa to nie rozumiem po kiego wybrał klub, który nie tak dawno wygrał ligę mistrzów i był cały czas w czołówce. Chelsea potrzebowała napastnika, obrońcy, pomocnika i ewentualnie ewolucji, a nie rewolucji. Mógł wziąć nie wiem Newcastle jakiś czas temu czy kurwa kupić to Brighton z Potterem na czele
za dużo mniejsze pieniądze, a nie rozwalać wszystko i inwestować grube pieniądze w klub, który był od 20 lat w czołówce.
Chyba, że to jakaś zemsta na Abramowiczu, który oddał klub za darmo i rozjebać go od środka xD Jakby zabrać wille oligarsze i zrobić tam klub LGBT xD
Sześć tygodni bez Thiago Silvy więc nie dość że nie grają do przodu to jeszcze z tyłu się wszystko zesra.
Chociaż może i krócej, różnie donoszą.
Dobra dawać już tego Jose i wszyscy będą zadowoleni
Chociaż może i krócej, różnie donoszą.
Dobra dawać już tego Jose i wszyscy będą zadowoleni
TruthTeller pisze: ↑28 lut 2023, 8:39 Skoro chciał budować wszystko od nowa to nie rozumiem po kiego wybrał klub, który nie tak dawno wygrał ligę mistrzów i był cały czas w czołówce. Chelsea potrzebowała napastnika, obrońcy, pomocnika i ewentualnie ewolucji, a nie rewolucji.
Transfery napastnika, pomocnika i obrońcy to pudrowanie gówna. Na obronie 36 letni Silva i młody jeszcze nierówny Chalo, to już masz zapotrzebowanie na 2 ŚO na już, boki obrony klasowe, ale szklane i już w zeszłym sezonie każdy płakał że potrzeba solidnych zmienników gotowych zagrać z pół sezonu. Środek - Kante topka, tylko nie potrafi opuścić szpitala, hamulcowy Jorginho nie potrafiący otworzyć defensywy przeciwnika i Kova, tu akurat spoko mimo że też lubi się posypać, RLC, Barklejów i innych Gilmourów nie liczę bo to nie ta liga, Gallagher też się odbił od ściany. Skrzydłowi - Pulisic i Ziyech, serio?
Gdyby tylko jeszcze kurwa poważnego trenera zatrudnili.
- Cz4rny1337
- Moderator
Jakieś chujowe twitterowe źródełko (ale coś tam trafiają):
Chelsea zainteresowana De Zerbim
No weź mnie trzymaj xD
No weź mnie trzymaj xD

Will Still > te ich wynalazki
- Cz4rny1337
- Moderator
Goals scored since 6th November:
Man United - 50
Man City - 36
Arsenal - 26
Tottenham - 24
Liverpool - 23
Chelsea - 6
Man United - 50
Man City - 36
Arsenal - 26
Tottenham - 24
Liverpool - 23
Chelsea - 6

Real Madryt w Anglii - 5
ja wiem, że on w Chelsea był chujowy, ale te 3 mecze w Arsenalu to chłop gra świetnie
ciekawe czy się spierdoli
Belmondo pisze:Jestem człowiek demolka
Życie to ślizgawka, twoje życie to parodia
-
RIVALDO111
- Zbanowany
Nawet gdyby 3 koty akurat przechodziły przy Stamford Bridge i trenowały Chelsea to i tak robiłaby wrażenie ta statystyka. To jest niesamowiteCz4rny1337 pisze: ↑28 lut 2023, 17:09 Goals scored since 6th November:
Man United - 50
Man City - 36
Arsenal - 26
Tottenham - 24
Liverpool - 23
Chelsea - 6
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
co ty pierdolisz, to jest niesamowite
@Piters jak reszta coś grała to on często nie odstawał, ale jak już nie szło to zazwyczaj brylował w tej chujni
@Piters jak reszta coś grała to on często nie odstawał, ale jak już nie szło to zazwyczaj brylował w tej chujni
Właśnie miałem pisać. Jorginho w Arsenalu pokazuje świetne podania otwierające akcje, może w Chelsea dawanie takich podań było trudniejsze bo gorsza gra bez piłki zespołu jako całości?
- Cz4rny1337
- Moderator

Oczywiscie dorzućmy jaki obaj mieli sklad wyjściowo i ile wjebano w niego hajsu i ta pała niemyta ma czelność się porównywać (a i tak wchodzą w to mecze LM gdzie coś tak postrzelali i wygrali z Milanem w kryzysie)
Ale all or nothing super serial sie Toddowi podobał

Mi też się podobał, co masz do tego serialu?
W ogóle beka z Chelsea, że Fulham tego lepszego skrzydłowego z Szachtara ściągnęło, Solomon sobie w 150 minut 4 bramki strzelił, wątpię że Mudryk przez cały pobyt w Chelsea tyle walnie.
W ogóle beka z Chelsea, że Fulham tego lepszego skrzydłowego z Szachtara ściągnęło, Solomon sobie w 150 minut 4 bramki strzelił, wątpię że Mudryk przez cały pobyt w Chelsea tyle walnie.
Felt so nice they did it twiceCz4rny1337 pisze: ↑28 lut 2023, 15:34 Jakieś chujowe twitterowe źródełko (ale coś tam trafiają):
No weź mnie trzymaj xD
- bialyjelen
Spoiler

- Cz4rny1337
- Moderator
Porównanie oczekiwanej liczby punktów po przejęciu klubu vs obecnie oczekiwanej spośród menadżerów którzy objęli klub w trakcie sezonu z top5 lig
Ehhh gdyby inni wiedzieli, ze bez preseasonu chujowo trzeba grać ehhhhh
Spoiler

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Chelsea to fajny przykład drużyny do której trafi w jednym czasie za dużo grajków którzy nie są konkretni pod bramką przeciwnika.
Dodano po 4 godzinach 47 minutach 40 sekundach:
Chłopak z 4 ligi brazylijskiej rozwala Premier League.
Dokąd zmierzasz najbogatsza ligo świata

Dodano po 4 godzinach 47 minutach 40 sekundach:
Chłopak z 4 ligi brazylijskiej rozwala Premier League.
Dokąd zmierzasz najbogatsza ligo świata
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
- bloodyhell
tymczasem fred

Spoiler

-
RIVALDO111
- Zbanowany
Niedługo będą memy tymczasem facet z 5 ligi - 2 gole , Chelsea - 1 
Jutro bez Azpiego, Jamesa, Silvy, Kante i Mounta, ciekawe kto będzie kapitanem? Kova? O ile zagra