Wini - rozmowy
Re: Wini - rozmowy
wini uamawiając się na ten performens powinien w pewnym momencie zacząć bekać i pierdzieć (oczywiście nie umawiając się wcześniej na to)
Wystarczyło że jadł burgera z przypiętym mikrofonem
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
To jakiś eksperyment socjalny
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeszcze nie wywiad w DDTVN oraz Solara i można oglądać że to jednak nie ostatnie koncerty a pierwsze nowego projektu
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- TooMuchSmoke
kurwa jego mać, ten rozpasany, przaśny śmiech winiego mnie tak trigeruje, że o cie chuj xD i jeszcze wymuszanie śmiechu na gościach, po czym podkręcanie voluma tego rżenia jak zarzynana świnia do maksimum... a zblazowany gwiazdor aka xanofide jak zwykle w formie, beka z jego oddanych sajko xd
chyba twierdzą że rozjebane, że nowa jakość, że enigmatyczny mistyk polskiego rapu QUE po raz kolejny zrobił coś nietuzinkowego, szalonego, tymczasem QUE w pogoni za kapką atencji przed koncertem pożegnalnym ugadał się z Winim, że nie może publicznie wychodzić ze swojej roli autysty bo zwykłe rozmowy są dla zwykłych śmiertelników a nie dla nadludzi i robotów Andrzeja Dragana
quebowi mózg odłączyli czy jak, hujowe to max
Czy myślicie, że gdyby Quebonafide był teraz raperem na topie, propsowanym na forum lub ogólnie, to to coś, co komentujecie (nie oglądałem) by się wam podobało?
Jakieś bingo przed występem u kolegi Stana?
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
nie sądzę, bo to jest wtórne nawet wobec trollingu z 2020, wtedy to można było jeszcze jakoś tam kupić w tamtym opakowaniu. Ciekawy jestem jak wygląda watchtime tego u Winiego, bo to się nadaje co najwyżej do losowego przeskipowania
- yungXpaproch
no już kurwa nie bądźcie tacy sztywni. jebać quebo no ale ile wy macie czasu wolnego żeby się wkurwiac na półtoragodzinne nagranie gdzie dwóch typów jedzie autem? 
-
gracjan96xd
znowu on