Ten Typ Mes
Re: Ten Typ Mes
Syn mu będzie chował telefon na starość, żeby przypału nie siał.
w sumie już dawno miałem pytać, co to są te kanały nadawcze raperów?
Mam w domu szafkę, w której trzymam
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
Wszystkie dostępne dzieła Lenina
To taka konwersacja w której raper pierdoli kocopoły a ty nie masz nawet opcji odpisać
Popi.jaku
na instagramie masz funkcje zalozenia kanalu nadawczego, gdzie autor moze spamowac nowinkami dla tych co lubia sledzic kazde pierdniecie rapera
- Madelleine
Wszedłem na ten kanał i jestem w ogromnym szoku, ktos wie kiedy mesowi tak odjebało? To było jedno wydarzenie czy suma zdarzeń? Ja to nie ukrywam że za czasów ała i rapersampler podobal mi się, no gbur, ale nie aż tak odklejus jak dziś
Zależy jak właściciel konta ustawi, u Mesa np. można odpisywać i pisać komentarze pod wpisami
Dodano po 3 minutach 57 sekundach:
Przynajmniej pod niektórymi wpisami
Spoiler

Uwaga społeczniacy jadą ganji konsumenci
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE RYDAWARRIOR
FREE GIMB
teoretycznie mozna, ale akurat u mesa, mowiac eufemistycznie, dyskusja jest moderowana w sposob niezwykle stanowczy (o czym sie przekonalem na wlasnej dupie)
- scam_sakawa
ja pierdolę, wstawiać screena, że ktoś zaprosił na obiad
strasznie go Tede zezłomował psychicznie, przecież psychoanalityk Mesa już może w kredo brać ze trzecie Lambo za to ile pieniążków zostawi arystokrata
strasznie go Tede zezłomował psychicznie, przecież psychoanalityk Mesa już może w kredo brać ze trzecie Lambo za to ile pieniążków zostawi arystokrata
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
kiedyś mu napisałem komentarz, że jest jebanym wentylem od Kamaza, to mnie łysy chuj zablokował. Wejść na jego profil na ig już nie mogę, ale dostęp do kanału nadawczego cały czas mam 
o kurwa ale z niego hustla no typ się nie pierdoli w tańcu, patrzcie młodzi adepci zarywania dupeczek jak się gada ze srakami to może się czegoś nauczycie, bo jak się nie nauczycie to zawsze będziecie ogóreczkami i będziecie siedzieć na murku na mikołaja przed mananą jak te pizdy bojąc się wejść w koszulce parówce do środka
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)