Ten wyżej linkowany
Wini - rozmowy
- KolektywneOswiecenie
Re: Wini - rozmowy
Wini x Młody Dron + Hewra
BÓG JEST MIŁOŚCIĄ <3<3<3 /// </3 MOVEMENT /// WIERZĘ W TECHNO I LUDZI <333
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
- JA I MOJE KSIĘŻNICZKI, NIKT GORSZY, NIKT LEPSZY! -
No nareeeszcie
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
o huj chodzi ze zmiana glosu
Zdecydowanie za długa ta rozmowa, można ją skrócić do 10 minut, bo mają dużo do pogadania poza telefonem 
-Z Wdową i z Admą
-Adma, kurwa co to jest??
e: dobra skończyłem właśnie i niestety mocno średniacki wywiad. widać że chłopaki (wini i hewerka) mają sporo wspólnych zajawek i mogliby sobie wspominać godzinami, ale konkretnych informacji jako takich zero, nie pojawiło się w sumie nic czego nie wiedzielibyśmy do tej pory, a ostatnie pół godziny w ogóle jest do skipu, bo to chłopaki jeżdżą sobie po stolicy i słuchają Ćpajstajlu.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- FruitOffTheWall
no taka srednia ta rozmowa mało rozmowna ale w sumie tego mozna było sie spodziewac najgorsze było jak puscili muzyke kiedy sami wbił i nic nie gadali liczylem ze sami rozkerci wywiad
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
bardzo udane, najlepsza część wywiadu
dron fajna osiedlowa bajera, reszty nie komentuje bo bym musiał popsioczyć
dron fajna osiedlowa bajera, reszty nie komentuje bo bym musiał popsioczyć
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
Ciężko się słucha Młodego Drona... jeśli chodzi wywiady.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
ale zamulasy nudziarze ci goście są, zawiedziony jestem tym wywiadem, po Winim też widać że trochę zmęczony gadką
Zainteresowania - bezdomność , Premier League, Liga Mistrzów , Freak fighty i Strike King K-1,/walki w K-1 w małych rękawicach/
Chujow sami nie wiedzą o czym gadać młody dron kilka smiesznych linijek, wini nie wie o co pytać i ma w sumie wyjebane. Foster nie chciał gadac bo kamera. Sami jak przyszedł to wini puścił cpaj stajl i z tyłu cisneli beke a wini wkurwiony że nie doceniają
jak puścił majora to wgl.
Dron dołączył do hewry bo go zaprosili i według niego 3 osoby założyły hewre(Eryk?, matka hewra? (oktokopter?) I Foster mówi że jedna ale się i tak niczego nie dowiedzieliśmy
I puścili 2 kawałki hewry nowe zajebiste są
Dron dołączył do hewry bo go zaprosili i według niego 3 osoby założyły hewre(Eryk?, matka hewra? (oktokopter?) I Foster mówi że jedna ale się i tak niczego nie dowiedzieliśmy
I puścili 2 kawałki hewry nowe zajebiste są
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
czyli macierz
ja interpretuję to tak, że chodzi o LSD, albo konkretnie o sam stan w którym umysł prowadzi ekspansję fazy po kwasie
phobos pisze: skandowanie jebać pis pod cypisa to był wzniosły moment demokratycznego uniesienia
zanudził mnie ten dron
zdecydowanie najgorsza z rozmów
zdecydowanie najgorsza z rozmów
czekałem na ten wywiad bardzo mocno, a nawet nie dalem rady niestety obejrzeć do końca
o takie forum nic nie robiłem
Sami to nawet słowa nie powiedział bo wini puścił muzykę 
Wini ty grubasie że Szczecina
Wini ty grubasie że Szczecina
Wszystko jest kawałem oraz żartem
A on miałby coś ciekawego do powiedzenia, poza podkręcaniem piłki o grundigu? Takie sprawił wrażenie wariacik heeeeeeeeeeeeeeeee
był potencjał na materiał roku a wyszło jak wyszło