[Konsola] Nintendo Switch
Moderator: con shonery
- con shonery
- Moderator
Re: [Konsola] Nintendo Switch
Jak będzie na PS4 to pewnie zagram kiedyś
A jakie warto kupić pokemony dla 10 latka i 6 latka na początek?
New Pokemon Snap?
New Pokemon Snap?
@lygrys W zaleznosci w co lubia grac. Ja chyba jednak najpierw pokazalbym im klasyczne Pokemony: czyli albo Pokemon lets go pikachu (rimejk pierwsze generacji) lub ta najnowsza czesc Pokemon Sword/Shield. IMO to i to jest dobrym wyborem.
ja bym brał lets go bo są łatwiejsze dla dzieciaków
te pokemony z "mainstreamowej" linii są dość skomplikowane obecnie
skończenie lets go zajęło mi 25h, ale ja znam tę grę na pamięć, w sensie 1 generację i wszystko robiłem jak leci, dzieciaki trochę więcej zabawy będą miały, jest tam też jakiś tryb gry we 2 osoby na dwóch joyconach, co prawda nieco biedny bo jedna osoba i tak większość robi
te pokemony z "mainstreamowej" linii są dość skomplikowane obecnie
skończenie lets go zajęło mi 25h, ale ja znam tę grę na pamięć, w sensie 1 generację i wszystko robiłem jak leci, dzieciaki trochę więcej zabawy będą miały, jest tam też jakiś tryb gry we 2 osoby na dwóch joyconach, co prawda nieco biedny bo jedna osoba i tak większość robi
ktoś grał w dark souls remastered na switchu i innych konsolach oraz komputerze?
Jak się sprawdzają dark soulsy na switchu?
Pytam, bo ARHN grał tylko w ten remaster na switchu i nie wie jak wypadają na innych sprzętach, a według niego na switchu podobno chorą całkiem nieźle.
Jak się sprawdzają dark soulsy na switchu?
Pytam, bo ARHN grał tylko w ten remaster na switchu i nie wie jak wypadają na innych sprzętach, a według niego na switchu podobno chorą całkiem nieźle.
- Cz4rny1337
- Moderator
spoiler alert. to sie dzieje jak przejdziesz dlc do Animal Crossing 
Spoiler
KK Slider dorobil sie sceny
Kupiłem Bratankom Splatoon 2 i Super Smash Bros Ultimate, przedtem kupiłem jeszcze Hori Joy-Con Wheel Pair (by mieli 4 kierownice {nie licząc kierownicy pro} do Mario Kart 8 Deluxe)
Planuje kupić The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Joy-Cony dedykowane The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (by mieli dwie pary joy-conów) oraz dwa pro pady Nintendo.
Może jeszcze kupię te Super Mario Party albo Animal Crossing New Horizons.
Trochę mnie wkurwia, że zarabiam tylko 2 154zł, bo jakbym zarabiał więcej to bym nie musiał im kupować rzeczy na raty.
Planuje kupić The Legend of Zelda: Skyward Sword HD, Joy-Cony dedykowane The Legend of Zelda: Skyward Sword HD (by mieli dwie pary joy-conów) oraz dwa pro pady Nintendo.
Może jeszcze kupię te Super Mario Party albo Animal Crossing New Horizons.
Trochę mnie wkurwia, że zarabiam tylko 2 154zł, bo jakbym zarabiał więcej to bym nie musiał im kupować rzeczy na raty.
konsumuj ile wlezie i tak będzie wielki reset i wyzeruje się licznik kredytowy
https://www.nintendo.com/en_CA/games/games-with-demos/
kurdę szkoda, że tak mało gierek demo ma
ale wczoraj pobrałem demko raymana (chujowy, niech spierdala), a na tej liście go nie ma
https://www.nintendo.com/en_CA/games/games-with-demos/
kurdę szkoda, że tak mało gierek demo ma
na co im tyle kierownic? Wez jeszcze pojemniki na te elektrosmieci dokup, bo i tak zaraz wiekszosc wyladuje w szafie
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.
przecież w Mario Kart 8 Deluxe można jednocześnie grać w 4 osoby.
kurdę jakbym się dowiedział jako dorosły człowiek, że wujek mi kupował jakieś bzdety na raty zarabiając grosze to bym chyba spalił się ze wstydu xD bez kitu to by była trauma, weź im lygrys nie rób tego
Na raty w sensie zakupy rozbite na dwa miesiące, a nie kupuje wszystko na raz. Poza tym jak już im kupiłem switcha to dokupię im kilka rzeczy.
Poza tym ja lubię im kupować rzeczy do switcha.
Poza tym ja lubię im kupować rzeczy do switcha.
Ciekawe czy bratankowi sobie myślą, że no fajnie, a byśmy woleli np. coś innego dostać niż 125 kontroler do Switcha.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Oni oprócz mnie maja trzech wujków i ciocię, więc dostają to co chcą od nich.
Wole im kupić rzeczy do switcha niż kolejny zestaw Lego.
Wole im kupić rzeczy do switcha niż kolejny zestaw Lego.
Rzeczywiście chujowo że tak mało płaca za pracę gdzie
Mimo wszystko kibicuję żeby trafiły się łatwiejsze zadania i lepsze zrobki.
Te mini-kierownice w które się wkłada joycony są do niczego przecież
Brazilian rush hour commuters
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Sold out organic kombucha
TSMC bottleneck futures
Very expensive computers
Miałem pożyczone od zi0ma. Zajebiste ale strach skakać w moim bloku. Kolega ćwiczy regularnie i twierdzi że czuje się zdecydowanie lepiej
^ kogo to chuj obchodzi?
haha tym kurwom z dołu to ja poskaczę, powinięte, obejrzałem trailer i fajny gameplay nawet