Kartky

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
Bunnymen77

Re: Kartky

Post autor: Bunnymen77 »

Slizgawka ostatni bastion prawdy i wolnej myśli uwolnionej
Awatar użytkownika
MoTyW
Pierwszy Mod

Post autor: MoTyW »

Obrzydliwe jest to, że jak nagrzany Belmondo wylądował w wannie Rafalali to wszyscy kręcili sobie kliki w najlepsze, ale gdy ich ziomeczek od lat napierdala kobiety to już nie jest tak kolorowo. Gardzę całym tym skurwiałym środowiskiem i pluję na ryj.
onizuka

Post autor: onizuka »

zrób ktoś posta na wykopie
Awatar użytkownika
Krynew

Post autor: Krynew »

Jose pisze: 12 lis 2019, 14:15 Sajko to grupa fanbojów Kartkiego, zero zdziwienia, że są cicho. Popkiller ma podobno puścić newsa. Beka, że ich redaktor nawet sam pisze „podobno”, jakby sam nie mógł wrzucić, niezła cenzura
A Krzysiu Nowak z newonce? Na twiterze coś pisał, a portal dla którego pracuje milczy. :)
Kocham, pozdrawiam
Awatar użytkownika
Farezowsky

Post autor: Farezowsky »

onizuka pisze: 12 lis 2019, 14:21 zrób ktoś posta na wykopie
Samo znalezisko było dodane wczoraj, ale może źle dodałem tagi i po prostu umarło. Na samych tagach o rapie akurat trochę się o tym pisze.
Jose pisze: 12 lis 2019, 14:15 Sajko to grupa fanbojów Kartkiego, zero zdziwienia, że są cicho. Popkiller ma podobno puścić newsa. Beka, że ich redaktor nawet sam pisze „podobno”, jakby sam nie mógł wrzucić, niezła cenzura
Wczoraj był post w którym ciśnięto z tego beke akurat że tak powiem. Może chcą uniknąć spamu czy coś, raczej tam wielu fanbojów nie ma bo częściej go wyzywaja xD
Awatar użytkownika
formaszczytu

Post autor: formaszczytu »

Pinky pisze:
samir pisze: 12 lis 2019, 10:49
Dunkel pisze: 12 lis 2019, 10:32 Głupotą jest oskarżanie gościa bez obdukcji. To wzorzec zachowania ofiary wg Wiktymologii by Bruńcio Hołyst.
nie wiem czy na szybko przy kawie nie pojebałem czytając ale tam chyba u góry było foto z obdukcji
Z tego, co rozumiem, to był to rutynowy wywiad napisany przy przyjęciu na SOR, nic związanego z obdukcją.
MalinowyJogurt pisze:Była obdukcja, na której było napisane, że według niej okładał ją pięściami, ale nie ma śladów pobicia czy coś takiego.
Pokazała fragment wypisu z SOR. FRAGMENT. Skoro nie ma obrażeń zewnętrznych (zadrapań, krwawień) nie znaczy, że nie ma ich wcale. A z tego co zrozumiałam to Wiktoria w jednym z komentarzy wspomniała o wstrząsie/wstrząśnieniu mózgu. I co? To też pewnie sama zrobiła? Jeśli tak było to na dalszej części karty w diagnozie ma wypisane podejrzenia i została skierowana na tomografię komputerową.
Bolo pisze: 08 maja 2020, 22:44 Forma przeora ci życie i pole.
https://www.last.fm/pl/user/parodyofzombie
https://www.instagram.com/deprawacja/
Awatar użytkownika
noizeone

Post autor: noizeone »

brakt twardych dowodów, [pza zeznaniami pokrzywdzonych i otoczenia. ALe tka patrząc na jego ryło na klipach i łącząc fakty to podejrzewałbym, ze to prawda wszytko. Ma w sobie coś z psychopaty.
jaql

Post autor: jaql »

To nieźli fanboye Kartkyego. Jeśli się o czymś wypowiada, warto zrobić chociaż minimalny research. To recenzja ostatniej płyty z Fanpage'a Sajko: https://www.facebook.com/sajko.network/ ... =3&theater
Laminator

Post autor: Laminator »

jaql pisze: 12 lis 2019, 14:48
To nieźli fanboye Kartkyego. Jeśli się o czymś wypowiada, warto zrobić chociaż minimalny research. To recenzja ostatniej płyty z Fanpage'a Sajko: https://www.facebook.com/sajko.network/ ... =3&theater
Konto założone 10 minut temu, pierwszy post i od razu bronisz Sajko? Czyżby Sajko wysłało swoje oddziały by przejąć kontrolę nad Ślizgiem? :lol: :rotfl:
Truekisiel

Post autor: Truekisiel »

Taki rzut oka na jego teksty przez pryzmat ostatnich wydarzeń

Karuzela - utwór o kłótniach

Detroit:
"Myślę tylko o tym by rozjebać dom,
Nie wiem na chuj mi ten dramat już przecież 2 razy mnie nadała psom,
Ten lamus znów mi wydzwania, a ja go zapraszam tam do mnie pod dom,
I mówie ty kurwa pajacu wpadnijcie to wyrucham Ciebie i ją"
"Powiedz mi po co ten płacz i dlaczego dziś już mnie nie chcesz znać?"

Dom na skraju niczego:
"Nigdy nie chciałem sie stać taki jak ty, ale powoli widzę że juz zapóźno" (nawiązanie do ojca bijacego matke?)
"Kiedy miniemy się znowu na schodach,
Ty będziesz chciała sie tylko gdzieś schować"
"Jak poznac podstępy od diabła? Ponoć przeczytal twój cały instagram, to byłem ja ale już się ogarniam zanim przeczytam coś co znowu mne zniszczy"

Łza dla Cieniów Minionych:
"Bywałem na akcjach po których powienienem się nawrocić, ale wolałem odwrócić wzrok i znowu sie z Tobą pokłócić"

Dynvmit:
"frajer z goudą z dołu znowu do mnie zagadał
czy naprawę bije dziewczyny, ja mówię: błagam
chcesz, możemy o tym jutro pogadać
bo w moim łóżku nikomu sie nie bede spowiadał"

Niby fikcja literacka i nie można brać tego na poważnie, ale jakie życie taki rap... nie? Sam nawijał o tych akcjach. Nawet "sąsiad z dołu" autor tych historii się znalazł.
jaql

Laminator pisze: 12 lis 2019, 14:53
jaql pisze: 12 lis 2019, 14:48
Konto założone 10 minut temu, pierwszy post i od razu bronisz Sajko? Czyżby Sajko wysłało swoje oddziały by przejąć kontrolę nad Ślizgiem? :lol: :rotfl:
Raczej żeby naprostować pewne sprawy :dunno:
Laminator

Nieźle. Najpierw udajesz kogoś obiektywnego, robisz to źle, bo kto będzie pamiętał recenzję sprzed kilku miesięcy podaną na facebookowym gówno-serwisie. Teraz wychodzi na to, że jesteś od nich :lol: :lol:

Trudno być obiektywnym skoro się blokuje dyskusje o wybrykach artysty, bo wygodnie tylko pisać o kimś, z kim się nie współpracuje, c'nie???
LongBripot

Post autor: LongBripot »

Laminator pisze: 12 lis 2019, 15:01 Nieźle. Najpierw udajesz kogoś obiektywnego, robisz to źle, bo kto będzie pamiętał recenzję sprzed kilku miesięcy podaną na facebookowym gówno-serwisie. Teraz wychodzi na to, że jesteś od nich :lol: :lol:

Trudno być obiektywnym skoro się blokuje dyskusje o wybrykach artysty, bo wygodnie tylko pisać o kimś, z kim się nie współpracuje, c'nie???
Ale co oni mieli napisać na tym sajko? XD to co napisał pudelek I cgm? Bo chyba nic więcej się nie wydarzyło I zadne Nowe informacje ani feedbacki się nie pojawiły
Awatar użytkownika
Opieronie

Post autor: Opieronie »

Truekisiel pisze: 12 lis 2019, 14:54 Dynvmit:
"frajer z goudą z dołu znowu do mnie zagadał
czy naprawę bije dziewczyny, ja mówię: błagam
chcesz, możemy o tym jutro pogadać
bo w moim łóżku nikomu sie nie bede spowiadał"

Niby fikcja literacka i nie można brać tego na poważnie, ale jakie życie taki rap... nie? Sam nawijał o tych akcjach. Nawet "sąsiad z dołu" autor tych historii się znalazł.
No to już powinno uświadamiać, że te posty nie wzięły się z powietrza.
Laminator

Ale co oni mieli napisać na tym sajko? XD to co napisał pudelek I cgm? Bo chyba nic więcej się nie wydarzyło I zadne Nowe informacje ani feedbacki się nie pojawiły
Robią tak od zawsze, jakie są teraz przeciwwskazania? Kolejny Sajko detected :rotfl:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

Dobra, ale chuj mnie obchodzi jakaś grupka na FB dla pajacy z gimnazjum.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
LongBripot

Post autor: LongBripot »

Laminator pisze: 12 lis 2019, 15:05

Robią tak od zawsze, jakie są teraz przeciwwskazania? Kolejny Sajko detected :rotfl:
Szczerze Ci powiem, że w chuju mam te pseudo-dziennikarskie portale/fanpage. Moim zdaniem po prostu temat jest tak bardzo przeruchany od 24h, że jakbym zobaczył to na Facebooku w jeszcze jednym miejscu, to miałbym ochotę wyrzucić telefon przez okno.
jaql

Wydaje mi się normalne, że będąc osobą, która tworzy treści w Sajko obserwuję wspólnie z moimi kolegami takie portale jak ślizgawka, niekoniecznie jednak bierzemy tutaj czynny udział w dyskusji. Konto założyłem w momencie w którym zobaczyłem tutaj oszczerstwa rzucane w naszą stronę. Kojarzenie naszej społeczności z fanbojami Kartkiego to chyba najbardziej absurdalna łatka jaką można jej przypiąć. Od 2 lat użytkownicy naszej grupy mają raczej tendencję do hejtowania jego materiałów, co zresztą można zauważyć wpisując hasło "kartky" w lupkę na Sajko. Dodatkowo nie chcemy pozostać bierni w tej sytuacji, ale czekamy na jej rozwój, żeby zebrać więcej materiałów i stworzyć konkretny, zbiórczy post, który będzie przede wszystkim zawierał dowody i stanowisko obu stron. Nie jesteśmy pudelkiem i ekipą, która będzie spamowała każdym kolejnym screenem z instastory w poszukiwaniu atencji i lajków. Miejsce do dyskusji jak i miejsce do "jebania" po Kartkym już macie i u nas tego nie uświadczycie. Czekajmy na rozwój sytuacji i konkrety 🙂.
Z naszej strony w tym miejscu dyskusja się kończy, miłego i bezpiecznego dnia Wam życzę!
Awatar użytkownika
Spenser

Post autor: Spenser »

Ty no ale jak ta Piotrowska pani to wrzuciła i plotkarskie to chyba trafiło gdzie miało, czo nie? Plus ślizgawka krul :bowdown:
Awatar użytkownika
suraks

Post autor: suraks »

flint(cgm) coś tam jeszcze rzucił na fb https://www.facebook.com/big.flintin/po ... 6965471391
ODPOWIEDZ