King Tomb
Re: King Tomb
Lepszym pytaniem jest czy Adma będzie potrafiła jakiemuś randomowi napisać błyskotliwe linijki, skoro sama nie miała ich na własnych singlach
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Wiedziała że jako kobieta nie zaistnieje na scenie i lepsze wersy zapisywała na później
Na bank tak było
Na bank tak było
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Ma 10 zeszytów pomysłów jak Daniel Magical
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Oby jednym z nich był film
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Ciekawe tez na ile my jestesmy bystrzy zeby to wylapac, przydalaby sie jakas zabawa typu "saper" ze strzelamy jakie kawalki napisal teoembe a pozniej dostajemy odpowiedz czy faktycznie napisal czy nie, niestety nie wiadomo dokladnie jakie piosenki pisal wiec nie mozna na razie takiego quizzu zbudowac 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- Cz4rny1337
- Moderator
tak sa koslawo sekcje "o nas" napisane na tej stronie, że nie wiem czy bym im cokolwiek do napisania dał, brrr, brzmi jak teksty gimnazjalisty
swoja droga zestawienie usługi ghostwriting z listą artystów z ktorymi sie wspolpracowalo brzmi tak jakby te kasztany wszystkim wymienionym teksty pisaly i czekam, az sie ktos spruje
swoja droga zestawienie usługi ghostwriting z listą artystów z ktorymi sie wspolpracowalo brzmi tak jakby te kasztany wszystkim wymienionym teksty pisaly i czekam, az sie ktos spruje

Beka, trzecio i czwartoligowi raperzy reklamują się hasłami w stylu "napisz do nas, a zrobimy z ciebie gwiazdę". Takie usługi to może sprzedawać, nie wiem, Friz, albo Young Leosia, a nie typ co w swoim najlepszym okresie nie był w stanie ogarnąć wysyłki płyt, i laska kojarzona w branży głównie z wielkimi cycami. Scam nastawiony na jakichś desperatów
to jego wydukane
Nie miałem nic do stracenia, chciałem się wbić ponad poziom
Dzisiaj mogę wiele stracić no i wciąż pozostać sobą
to najbardziej wybijający z immersji momentu Lotu Kaza
Nie miałem nic do stracenia, chciałem się wbić ponad poziom
Dzisiaj mogę wiele stracić no i wciąż pozostać sobą
to najbardziej wybijający z immersji momentu Lotu Kaza
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
georgefloyd
Ghostwriting w dużej mierze polega na tworzeniu melodii. Oni nie potrafią tego robić. Aktualnie każdy nastolatek, który nagrał 3 piosenki ma lepsze melodie od tej fantastycznej czwórki.
jakby jakiś ogarnięty producent go ogarnął w tamtych latach, to mogłoby coś wyjść z tego
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
Dobra była linijka w młodych wilkach 2013 we wspólnym kawałku
Ten kawałek ma jedną wadę, przerwa na pozostałych pyk
Ten kawałek ma jedną wadę, przerwa na pozostałych pyk
tu sie leci całe kawałki chłopie. w tym 13 i 14 był najgorętszym gównem w podziemiu a kto gada inaczej to słuchał wtedy jakiegoś pedalstwa typu za młodzi na heroda czy inne rap addixOportunistycznyebaka pisze: ↑29 sie 2025, 12:21 Z ciekawości, Potraficie polecieć z głowy jakiś wers TOMbe?
złap książkę, złap reset
free smly
free smly
Kto nigdy nie podspiewywal
Dziwko wejdz mi na bar
Poplyne z toba jak Kendrick Lamar
Wszystko wlej mi do szkla
Zamknij juz morde bo jest openbar
Ten zuje bagiete
Dziwko wejdz mi na bar
Poplyne z toba jak Kendrick Lamar
Wszystko wlej mi do szkla
Zamknij juz morde bo jest openbar
Ten zuje bagiete
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Quebo mi zaimponował bo w wywiadzie u Stanowskiego na spontanie se przypomniał o tym i zarapowal 8 wersów z tego pierwszych xD
Btw rozpierdala mnie ten patusiarski teledysk i ci koledzy Tomba z tymi psami xd klimaty klipów Małolata K2 albo jakiegoś bonusa