Fantasy Premier League

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

jefecito

Re: Fantasy Premier League

Post autor: jefecito »

No to moja różnica na tę kolejkę wypaliła :lol:

6 blanków i do tego Otamendi poza składem i Aguero na ławce, ten sezon :bag:
UlicaRzadzi

Post autor: UlicaRzadzi »

Dobra nie mam pytań, przespałem dzień do 17 i jakoś byłem pewien, że jest piątek i w typerze nic nie postawiłem i w fantasy nic nie zmieniłem...
Salah to chociaż jutro zagra ? Ederson to zagrał 14 minut ? Co ten Guardiola zrobił ?
mlody

Post autor: mlody »

Dobry wieczór. Coś się popsuło i nie było mnie słychac, to powtórzę jeszcze raz. Wynik gamesweek 9 Fantasy Premier League to jest jakaś porażka. Ja myśle, że to ci kurwa głupi piłkarze, ta kurwa banda imbecyli która grała w tej kolejce to jest jakies nieporozumienie. Jeśli tyle dla was znaczy....tyle dla was znaczy, ludzkie zaangażowaie społeczne, jak moje gdzie postawiłem swoje dwa transfery, triple capitana, wszystko inne i dla was to tylko znaczyło pierdolone 25 czy 30 punktów, to was się powinno jebać kurwa, tak się powinno was jebać, jak tylko mogą was trenerzy w szatni, kurwa. Bournemouthy nas tak nie wyruchały jak wyrucha nas Tottenham. Aż nas kukle kurwa bedą swędziały z bólu. To jest dramat kurwa. To jest dramat, ze w tej antyludzkiej lidze, w tej lidze w której Leicester nie mógł zachować CS'ów z Burnely i że te Spursowe kurwy, powtarzam Spursowe KURWY ! nie potrafią wygrać meczu, że to nie jest czymś wartym tego, by człowiekowi dać 50 punktów. Będzie nas Tottenham ruchał w dupe. Będzie nas Tottenham ruchał tak, jak nas Manchester City nie wyruchał. Ta kurwa, ten łysy mag rotacji, jebany Guardiola śmieć, zniszczy nas. Mounty, Abrahamy, Sony bedą odbierały nam smak życia wy kurwa idioci. FPL'owi, polscy idioci. Ja mam to w piździe kurwa, bo mnie stać na kazdego. Będe żył kurwa tak!. Zrotuje jeszcze dzisiaj, De Bruyne już kupiony i będe się z was fpl'owe frajery smiał, żeście takie głupie sa, tacy kurwa debile, które te kurewstwo tottenhamskie wybrali. Nie na Salacha, nie na Manego, tylko na jakies kurwy Sony, azjatów w dupe jebanych kurwa, na Wilsonów popierdoleńców stawiali. To jest własnie ta kurwa liga. Przez tą kurwę angielską przez was chuje nic się w tej grze nie zmieni bo jesteście chuja warći i trzeba was jebać, ruchać i na was zarabiać, bo jestescie banda jebanych kurwów nieudaczników. Rozumiecie to ? A was kochani, którzyście punktowali dla mnie, któzyście wspomagali mnie, dziekuję. Bo to garstka piłkarzy, garstka piłkarzy, dzisiaj to jest 25 punktów, może 30.
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Wiadomo że posiadanie piłkarzy Totenhamu w składzie to strzał w stopę. Bo są kurwa najgorsi
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
gambler

Post autor: gambler »

Gameweek 1-5 zbierałem powyżej średniej za kolejkę i byłem w Top10 na ślizgawce. Od tego momentu kaszana straszna, przerwy reprezentacyjne trochę mnie wybiły z rytmu i zainteresowania.

W zasadzie od początku przeprowadziłem 4 zmiany i jedynie na wrzuceniu D. Silvy za nevesa wyszedłem dobrze.

Ps. Jebać harrego kane na (C)
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Ale chujowa kolejka, 33 punkty, a najwięcej miał Lundstram, ale na ławce :D
Awatar użytkownika
Spiritus

Post autor: Spiritus »

Kurwa nie wiem czy Pukkiego już sprzedać czy dalej trzymać :dunno:
Awatar użytkownika
FLoo

Post autor: FLoo »

Ja sprzedaje jak Ci to pomoże
IT’S COMING HOME 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿 🏴󠁧󠁢󠁥󠁮󠁧󠁿
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Luke Shaw już żyje? Czy ten młodziak Williams ma szansę coś pograć w tym sezonie? Chwalą go za ten mecz z wczoraj.

Nabrałem się na tego Greenwooda, typo nie gra, a mógłbym np. zrobić podmiankę tego młodziana za Zinchenko i wtedy Raul Jimenez za zielone drewno do ataku.
Awatar użytkownika
Spiritus

Post autor: Spiritus »

Luke Shaw już żyje?
Poleciał do Dubaju w celu szybszego powrotu na boisko :dunno:
Awatar użytkownika
gambler

Cała defensywa z poprzedniego gameweek nie zagra. Wymieniłem Kelly´ego na Lundstruma i Ceballosa na Wijnalduma (bardziej z braku laku, żeby coś odświeżyć).

W nastepnej kolejce chyba pozbędę się Rashforda.

Salah (C)
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
Travson

Post autor: Travson »

Pozdrawiam wszystkich posiadaczy Bednarka w FPL :bowdown:
phobos pisze: ten świat to symulacja na zaliczenie jakiegoś kosmicznego studenciakaxd który co roku oddaje ten sam projekt ze zmianami
Awatar użytkownika
the badman
Artysta

Post autor: the badman »

Patrzysz 7-0, myślisz Maddison jakiś gol i z dwie asysty a tu kur.a nic, widać że go do składu wziąłem

e. w końcu
Awatar użytkownika
FLoo

Sterling ława bo Vardy na vice
Awatar użytkownika
azar

Post autor: azar »

kto by się spodziewał, że linia defensywna budowana w oparciu o Bednarka i Vestegaarda jebnie z hukiem :lol:
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
mlody

Post autor: mlody »

Schmeichel i Vardy we dwójkie wbili więcej punktów niż cała jedenastka w poprzednim gw. Brawo.
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Ktoś robi punkty
ktoś ciuła punkciki

Spoiler
Obrazek
Spoiler
żebyście przypadkiem nie myśleli, że to moje
Awatar użytkownika
gambler

o kurwa, a wczoraj się zastanawiałem czy wymienić Rashoforda na Vardy'ego i oczywiście zostawiłem Marcusa :lol:
yer a wizard, Harry
Awatar użytkownika
FLoo

Aguero ława xD
jefecito

Post autor: jefecito »

Łącze się w bólu z posiadaczami Aguero i tymi którzy dali mu opaskę (oczywko KDB na vice to musiał wejść na 10 minut)
ODPOWIEDZ