Kukon

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Re: Kukon

Post autor: oldschool »

Hildegarda Kukon, pamiętamy
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Post autor: przedszkolanek »

nie ma w tym nic z prawdy, aż sprawdziłem na szybko, pierwszy artykuł na glamrapie to czerwiec 2018 https://glamrap.pl/kukon-ostatni-bal/
w tym czasie kukon już puszczał numery robiące ponad 100-200k, a także miał na koncie numer, który wówczas miał zrobione kilka/kilkanaście milionów
Spoiler
a liczymy siłą rzeczy, które nie pospadały od tego czasu z rowerka
kukon był w pewnym momencie kariery podpięty (nie pamiętam dokładnie kiedy, ale pewnie na poziomie wydawania debiutu, czyli mniej więcej wtedy kiedy na jego temat pojawiały się pierwsze newsy na glamrapie) ze środowiskiem, które zajmowała się też promowaniem kiza, tam jak już można szukać powodów zajęcia się przez niego glamrapem
a druga rzecz, że akurat chujowy on nie jest, choć przyznam, że od jakiś 2 lat chyba nic od niego nie słuchałem, więc się mogło coś zmienić
Awatar użytkownika
wujot
ave

Post autor: wujot »

od numeru z malikiem przestałem śledzić
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

przedszkolanek pisze: 29 gru 2024, 23:04 nie ma w tym nic z prawdy, aż sprawdziłem na szybko, pierwszy artykuł na glamrapie to czerwiec 2018 https://glamrap.pl/kukon-ostatni-bal/
w tym czasie kukon już puszczał numery robiące ponad 100-200k, a także miał na koncie numer, który wówczas miał zrobione kilka/kilkanaście milionów
Spoiler
a liczymy siłą rzeczy, które nie pospadały od tego czasu z rowerka
kukon był w pewnym momencie kariery podpięty (nie pamiętam dokładnie kiedy, ale pewnie na poziomie wydawania debiutu, czyli mniej więcej wtedy kiedy na jego temat pojawiały się pierwsze newsy na glamrapie) ze środowiskiem, które zajmowała się też promowaniem kiza, tam jak już można szukać powodów zajęcia się przez niego glamrapem
a druga rzecz, że akurat chujowy on nie jest, choć przyznam, że od jakiś 2 lat chyba nic od niego nie słuchałem, więc się mogło coś zmienić
No i w tym 2018 w wakacje, właśnie te nieszczęście się stało, te gnoje go zaczęły promować, a czy stała za tym Hildegarda kukon, kizo czy kto tam, to już jeden chuj, fakt jest taki, ze kukold skrzydła rozwinął i wjechał na salon dzięki glamrapowi, wcześniej to go tylko ludzie obłąkani i z innymi problemami natury psychicznej słuchali, 100/200k czy nawet milion wyświetleń w dzisiejszych czasach to nie jest nic specjalnie trudnego . Natomiast dzięki glamrapowi kukonik trafił tam gdzie gruby bedoes2115 , Sobel , zabson i reszta tych zjebow, czyli wjechał z gównem w mainstream na ostro
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

@@Ema szacunek
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
przedszkolanek

Ema pisze: 30 gru 2024, 11:55 No i w tym 2018 w wakacje, właśnie te nieszczęście się stało, te gnoje go zaczęły promować, a czy stała za tym Hildegarda kukon, kizo czy kto tam, to już jeden chuj, fakt jest taki, ze kukold skrzydła rozwinął i wjechał na salon dzięki glamrapow
nie zrozumieliśmy się, on spore liczby robił już pół roku wcześniej i akurat wyświetleń kilka(naśnie) milionów nie da się zrobić na samych ludziach z problemami psychicznymi
DjPendzel

W Polsce ponad 8 milionów osób jest zaburzonych/chorych to jak nie :dunno:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

bez kozery powiem 50040 mln
DjPendzel

https://stopuzaleznieniom.pl/artykuly/f ... a-ezop-ii/

Dalej nie chce mi się szukać masz z 2022
Awatar użytkownika
przedszkolanek

no i jak wiadomo, wszystkie takie osoby słuchają ćpuńskiego rapu, nie ma wśród nich
osób, które przedwcześnie wypadły z rynku pracy (bezrobotni, renciści)
czy
dzieci (do 6 r.ż.),
DjPendzel

A to wyświetlenia to są unikalni użytkownicy? Kizo taxi 127 milionów Polaków w takim razie słuchało :bag:
Awatar użytkownika
przedszkolanek

tymczasem forsowanie takiego pierdolenia, że kukona w 2017/18 słuchali ludzie zaburzeni psychicznie :bag:
Awatar użytkownika
oldschool
Moderator

Post autor: oldschool »

No ale tak trochę było xD

Jakoś po Ogrodach to wybuchło i poszedł w mainstream. Co do roli Glam Rapu to można by się spierać jak duża była, ale przed Ogrodami to mam wrażenie, że Kukon to właśnie był znany po jakichś grupkach FB i wśród ludzi słuchających smutnego rapu o miłości na YT.

Może mnie to jakoś ominęło po prostu, ale w momencie gdy trafiłem pierwszy raz na jego numery, to sam się dziwiłem skąd typ który mi się nigdzie nie przewijał wcześniej ma takie wyświetlenia.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Awatar użytkownika
przedszkolanek

nie no proszę, to nie ten poziom wyświetleń jednak, żeby to tym wytłumaczyć, tak to można tłumaczyć typa co ma do 200k wyświetleń
ronaldo

Post autor: ronaldo »

https://www.youtube.com/watch?v=2oCQ1utr1io Porównywanie Kukona do Kizo czy żabsona, widzę ślizgawka to jakaś marna imitacja ślizgu. Kukon to obecnie top 3 raperów w kraju obok Kaza i Szpaka.
Zostawiłem sygnet,
w twojej starej,
spadł mi z palca,
przez chwilę była coś warta.
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

W kategorii kasztan?
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
edenmar

Post autor: edenmar »

ronaldo pisze: 01 sty 2025, 8:35 Kukon to obecnie top 3 raperów w kraju
Aw shit, here we go again

Będzie z tego dyskusja na 20 stron o top3 raperów w Polsce?
Awatar użytkownika
marmolad_k2

Post autor: marmolad_k2 »

Kukon >>>> Ten Typ Mes
saturn pisze: 10 wrz 2024, 21:56 tu jest normalne forum ślizgawka, więc zwracamy się do siebie normalnie - czasem kolego, czasem kurwo
Awatar użytkownika
SiNi

Post autor: SiNi »

Przekozak ten nowy numer z Kacperczykami.
Awatar użytkownika
Megidox

Post autor: Megidox »

Stop LGBTRapowi
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
ODPOWIEDZ