Pono

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
gods bidness

Re: Pono

Post autor: gods bidness »

Wiedziałem, że ktoś się przypierdoli o ewidentny żart i daję słowo, że wiedziałem, że będziesz to ty. To po pierwsze.
A po drugie, to może Sokół mieć 2 banknoty po 5 dych, co się równa 1 banknot 100 zł i dalej mieć wybór że da jeden banknot stuzłotowy albo dwa banknoty 50-złotowe, więc o co ci chodzi.
Awatar użytkownika
scam_sakawa

Post autor: scam_sakawa »

TrifeLife pisze: 28 lis 2025, 13:11 Jednym postem mógłby zapewnić przyszłość dziecku przyjaciela, wiadomo, że też by oberwał w komentarzach, ale co mu zależy, skoro i tak ma jeden z gorszych pijarów na scenie?
Przecież dla przeciętnego Warszawiaka (nie ze ślizgawki) Sokół jest synonimem prawdziwego zarobionego silnego mężczyzny, na przekór establiszmentowi. Ogarnął se co trzeba, bo nie jest niegramotnym ze wsi, gdzie dzieci głaszczą krówki tylko prawdziwym harpaganem wychowanym w najcięższych warunkach w betonowej dżungli (tj. w centrum najdroższego miasta w Polsce, gdzie przyjezdnych nie stać na pół metra kwadratowego kawalerki).
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Awatar użytkownika
2rzyn

Post autor: 2rzyn »

W dodatku napierdalał marysię i nie poniosl zadnych konsekwencji wizerunkowych
Jose pisze: 08 lut 2026, 22:48 Dlaczego 2rzyn Królem Jest
Awatar użytkownika
chuj
Zbanowany

Post autor: chuj »

może go wkurwiała
złap książkę, złap reset

free smly
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Oj, z tym pijarem to się nie do końca z Wami zgodzę.

Owszem - on ma mocne inteligenckie zaplecze, bo jest dobrym tekściarzem, ale ludzie też go lubią cisnąć, zwłaszcza w komentarzach na FB, bo to po prostu fałszywiec.

Jeżeli on nie ma problemów, żeby agitować za Tuskiem czy reklamować dezodorant, to nie wyobrażam sobie, żeby nie odwrócił biegu tej zbiórki, gdy chodzi o jeden post.
Akurat pisać umie, stworzyłby jakąś historię o trudnej sytuacji, dodał, że rozumie też hejtujących i liczy się z negatywnym odbiorem, ale jednak przyszłość dziecka jest tego warta i tyle.

Tylko Sosna może coś tu zmienić diametralnie, inaczej to się skończy na być może 50 tysiącach zebranych, a może i nie, bo zaraz to stanie w miejscu.
WesolyJozek

Post autor: WesolyJozek »

gods bidness pisze: 28 lis 2025, 12:37 Dla Sokoła dać pół bańki to jak splunąć. Ale to znaczy, że splunąć to jak dać pół bańki. Wybrał splunąć.
Bez przesady.

Jeśli był madry za czasow swietnosci prosto to może mieć parenascie mln majatku MAX. W nieruchach, inwestycjach itd. To nie jest tak, że wyciagasz pol bani od tak z kieszeni
dogbert pisze: 06 lut 2026, 20:48 Kultura żydowska, dagestańska, czeczeńska i polsko-prawilno-uliczna, jako ostoja klasycystycznego homo-erotyzmu - analiza dzieł wybranych.
Awatar użytkownika
Remualdo

Post autor: Remualdo »

A tam 500k, ziomki i przyjaciele, jakby chcieli to i z milion daliby radę wpłacić, widocznie mają inne plany finansowe niż pomoc dla córki kolegi
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Przecież Wojtas dalej mieszka w wynajmowanym mieszkaniu, o czym wy w ogóle pierdolicie :bag:
Nie raz i nie dwa gadał, że wpada mu sos, ale zaraz go wydaję, bo żyć trzeba umic, a nie kitrac jak frajer , czy jak to szło
Awatar użytkownika
scam_sakawa

ale gadał też że zamiast narzekać to ogarnął se co trzeba

sokuł z powszedniego hleba

RENCE
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

Ema pisze: 28 lis 2025, 14:58 Przecież Wojtas dalej mieszka w wynajmowanym mieszkaniu, o czym wy w ogóle pierdolicie :bag:
Nie raz i nie dwa gadał, że wpada mu sos, ale zaraz go wydaję, bo żyć trzeba umic, a nie kitrac jak frajer , czy jak to szło
No wpada i wydaje ale to raczej chodzi o styl życia i nie bycie jebaną złotówą co nie dojada bo trzeba odkładać a nie o to że się zeruje z hajsu za deal z samsungiem np.
Nie chce mi się wierzyć że sokół który jakby nie patrzeć jest ogarniętym typem przez tyle lat kariery nie ogarnął chociaż porządnego mieszkania.
A w wywiadach to on se może gadać
Awatar użytkownika
eddy_wata

Post autor: eddy_wata »

trzymaj przy orderach kubuś nie pokazuj im kart. wiadomo, że zarobiony jest konkret uszatek
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
Awatar użytkownika
vidar

Post autor: vidar »

:rotfl:
scam_sakawa pisze: 28 lis 2025, 15:05 ale gadał też że zamiast narzekać to ogarnął se co trzeba

sokuł z powszedniego hleba

RENCE
zuperhero

Post autor: zuperhero »

ja rozumiem że część postów to prowo ale dlaczego zipy mieliby przelewać hajs matce dziecka kolegi, skoro nie jest chora, czy nie jest w jakimś totalnym kryzysie i nie ma za co żyć? przecież 75% polaków żyje z miesiąca na miesiąc i nie odkładają żadnych pieniędzy na potem. a to że ktoś nie jest w stanie kupić se auta z salonu lub polecieć kilka razy w roku na sitibrejka, nie czyni go kimś komu potrzebna jest zorganizowana pomoc finansowa.
Awatar użytkownika
gods bidness

Jakiego mieszkania jak on ma dom i kawałek lasu na własność w obrębie Warszawy. :bag:
Awatar użytkownika
scam_sakawa

zuperhero pisze: 28 lis 2025, 15:36 ja rozumiem że część postów to prowo ale dlaczego zipy mieliby przelewać hajs matce dziecka kolegi, skoro nie jest chora, czy nie jest w jakimś totalnym kryzysie i nie ma za co żyć? przecież 75% polaków żyje z miesiąca na miesiąc i nie odkładają żadnych pieniędzy na potem. a to że ktoś nie jest w stanie kupić se auta z salonu lub polecieć kilka razy w roku na sitibrejka, nie czyni go kimś komu potrzebna jest zorganizowana pomoc finansowa.
Idąc dalej tym tropem, zwykli ludzie (nie otoczenie ZIPów) tym bardziej też nie mają powodu dokładać się na zrzutkę.
TrifeLife

Post autor: TrifeLife »

Sokół ma dom, chyba na Młocinach lub gdzieś w tamtych rejonach.
Myślę, że 3-4 miliony może być warty.

Być może nawet widać go tutaj.
https://rytmy.pl/sokol-wchodzi-z-wyboro ... b-domowki/

Swoją drogą niezły obłęd z tą kapanią - reklama wódki i jeszcze zostań w domu.
Awatar użytkownika
Ema

Post autor: Ema »

Eee faktycznie, znalazłem artykuł w noizz gdzie chwali się chata, a jeszcze parę lat temu pamiętam mówił, że lubi być niezależny chuje muje, nie lubi stabilizacji itd , dlatego cały czasz wynajmuje :rotfl:
nescafeklasyg

Post autor: nescafeklasyg »

No branie dosłownie tego co on mówi o sobie to nie jest dobry pomysł
Awatar użytkownika
gods bidness

Wynajmuje to on apartament prezydencki w hotelu jak spędza miesiąc w Miami. Sokół hajsem to wręcz SRA!

Tymczasem zapraszamy na nową reklamę Tigera.
zuperhero

Post autor: zuperhero »

Ema pisze: 28 lis 2025, 16:32 Eee faktycznie, znalazłem artykuł w noizz gdzie chwali się chata, a jeszcze parę lat temu pamiętam mówił, że lubi być niezależny chuje muje, nie lubi stabilizacji itd , dlatego cały czasz wynajmuje :rotfl:
przecież równie dobrze mógł mieć na własność x mieszkań, które np. wynajmował, a jednocześnie wynajmować kwadrat dla siebie, przez co mógł pomieszkać se dla zajaweczki w różnych miejscach. te dwie sprawy przecież ze sobą nie kolidują
ODPOWIEDZ