Pono
- gods bidness
Re: Pono
Wiedziałem, że ktoś się przypierdoli o ewidentny żart i daję słowo, że wiedziałem, że będziesz to ty. To po pierwsze.
A po drugie, to może Sokół mieć 2 banknoty po 5 dych, co się równa 1 banknot 100 zł i dalej mieć wybór że da jeden banknot stuzłotowy albo dwa banknoty 50-złotowe, więc o co ci chodzi.
A po drugie, to może Sokół mieć 2 banknoty po 5 dych, co się równa 1 banknot 100 zł i dalej mieć wybór że da jeden banknot stuzłotowy albo dwa banknoty 50-złotowe, więc o co ci chodzi.
- scam_sakawa
Przecież dla przeciętnego Warszawiaka (nie ze ślizgawki) Sokół jest synonimem prawdziwego zarobionego silnego mężczyzny, na przekór establiszmentowi. Ogarnął se co trzeba, bo nie jest niegramotnym ze wsi, gdzie dzieci głaszczą krówki tylko prawdziwym harpaganem wychowanym w najcięższych warunkach w betonowej dżungli (tj. w centrum najdroższego miasta w Polsce, gdzie przyjezdnych nie stać na pół metra kwadratowego kawalerki).
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
Oj, z tym pijarem to się nie do końca z Wami zgodzę.
Owszem - on ma mocne inteligenckie zaplecze, bo jest dobrym tekściarzem, ale ludzie też go lubią cisnąć, zwłaszcza w komentarzach na FB, bo to po prostu fałszywiec.
Jeżeli on nie ma problemów, żeby agitować za Tuskiem czy reklamować dezodorant, to nie wyobrażam sobie, żeby nie odwrócił biegu tej zbiórki, gdy chodzi o jeden post.
Akurat pisać umie, stworzyłby jakąś historię o trudnej sytuacji, dodał, że rozumie też hejtujących i liczy się z negatywnym odbiorem, ale jednak przyszłość dziecka jest tego warta i tyle.
Tylko Sosna może coś tu zmienić diametralnie, inaczej to się skończy na być może 50 tysiącach zebranych, a może i nie, bo zaraz to stanie w miejscu.
Owszem - on ma mocne inteligenckie zaplecze, bo jest dobrym tekściarzem, ale ludzie też go lubią cisnąć, zwłaszcza w komentarzach na FB, bo to po prostu fałszywiec.
Jeżeli on nie ma problemów, żeby agitować za Tuskiem czy reklamować dezodorant, to nie wyobrażam sobie, żeby nie odwrócił biegu tej zbiórki, gdy chodzi o jeden post.
Akurat pisać umie, stworzyłby jakąś historię o trudnej sytuacji, dodał, że rozumie też hejtujących i liczy się z negatywnym odbiorem, ale jednak przyszłość dziecka jest tego warta i tyle.
Tylko Sosna może coś tu zmienić diametralnie, inaczej to się skończy na być może 50 tysiącach zebranych, a może i nie, bo zaraz to stanie w miejscu.
-
WesolyJozek
Bez przesady.gods bidness pisze: ↑28 lis 2025, 12:37 Dla Sokoła dać pół bańki to jak splunąć. Ale to znaczy, że splunąć to jak dać pół bańki. Wybrał splunąć.
Jeśli był madry za czasow swietnosci prosto to może mieć parenascie mln majatku MAX. W nieruchach, inwestycjach itd. To nie jest tak, że wyciagasz pol bani od tak z kieszeni
- scam_sakawa
ale gadał też że zamiast narzekać to ogarnął se co trzeba
sokuł z powszedniego hleba
RENCE
sokuł z powszedniego hleba
RENCE
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
-
nescafeklasyg
No wpada i wydaje ale to raczej chodzi o styl życia i nie bycie jebaną złotówą co nie dojada bo trzeba odkładać a nie o to że się zeruje z hajsu za deal z samsungiem np.
Nie chce mi się wierzyć że sokół który jakby nie patrzeć jest ogarniętym typem przez tyle lat kariery nie ogarnął chociaż porządnego mieszkania.
A w wywiadach to on se może gadać
ja rozumiem że część postów to prowo ale dlaczego zipy mieliby przelewać hajs matce dziecka kolegi, skoro nie jest chora, czy nie jest w jakimś totalnym kryzysie i nie ma za co żyć? przecież 75% polaków żyje z miesiąca na miesiąc i nie odkładają żadnych pieniędzy na potem. a to że ktoś nie jest w stanie kupić se auta z salonu lub polecieć kilka razy w roku na sitibrejka, nie czyni go kimś komu potrzebna jest zorganizowana pomoc finansowa.
- gods bidness
Jakiego mieszkania jak on ma dom i kawałek lasu na własność w obrębie Warszawy. 
- scam_sakawa
Idąc dalej tym tropem, zwykli ludzie (nie otoczenie ZIPów) tym bardziej też nie mają powodu dokładać się na zrzutkę.zuperhero pisze: ↑28 lis 2025, 15:36 ja rozumiem że część postów to prowo ale dlaczego zipy mieliby przelewać hajs matce dziecka kolegi, skoro nie jest chora, czy nie jest w jakimś totalnym kryzysie i nie ma za co żyć? przecież 75% polaków żyje z miesiąca na miesiąc i nie odkładają żadnych pieniędzy na potem. a to że ktoś nie jest w stanie kupić se auta z salonu lub polecieć kilka razy w roku na sitibrejka, nie czyni go kimś komu potrzebna jest zorganizowana pomoc finansowa.
Sokół ma dom, chyba na Młocinach lub gdzieś w tamtych rejonach.
Myślę, że 3-4 miliony może być warty.
Być może nawet widać go tutaj.
https://rytmy.pl/sokol-wchodzi-z-wyboro ... b-domowki/
Swoją drogą niezły obłęd z tą kapanią - reklama wódki i jeszcze zostań w domu.
Myślę, że 3-4 miliony może być warty.
Być może nawet widać go tutaj.
https://rytmy.pl/sokol-wchodzi-z-wyboro ... b-domowki/
Swoją drogą niezły obłęd z tą kapanią - reklama wódki i jeszcze zostań w domu.
-
nescafeklasyg
No branie dosłownie tego co on mówi o sobie to nie jest dobry pomysł
- gods bidness
Wynajmuje to on apartament prezydencki w hotelu jak spędza miesiąc w Miami. Sokół hajsem to wręcz SRA!
Tymczasem zapraszamy na nową reklamę Tigera.
Tymczasem zapraszamy na nową reklamę Tigera.
przecież równie dobrze mógł mieć na własność x mieszkań, które np. wynajmował, a jednocześnie wynajmować kwadrat dla siebie, przez co mógł pomieszkać se dla zajaweczki w różnych miejscach. te dwie sprawy przecież ze sobą nie kolidują