Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
ktoś powie co się stało? dopiero odpaliłem stream
dzie jes leclerc
dzie jes leclerc
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
nie załapał się XD
a w P3 kręcił czasy blisko Mercedesów i wypadł w Q1
It's got a hold on me the streets won't let me go I'm in love
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
W p3 to był przed mercami
mniejsza z tym, bo i tak było wiadome, że mercedesy go wyprzedzą w Q1
Verstappen rekord toru, nieźle, w zeszłym roku Ricardo, w tym roku Holender, Red Bull zadowolony
e: [mention]LeeSu[/mention] wypadł przez Vettela, ale nie wiem jak XD tak to jest jak się streamów nie ogarnia ze słuchu
Ezio_Wroclaw pisze: ↑05 wrz 2019, 10:10 Jeszcze mi kot o 4.40 wskoczył na mordę, jedyne pussy co tam ostatnio siada.
Leclerc miał zjechać na kontrolną wage, zagapił się i nie zjechał, musieli go pchać na początek alei i stracił czas - ale by się wyrobił z jeszcze jednym pomiarem jakby wyjechał z tego co pamiętam, tyle że postanowili go nie wypuszczać ponownie
Vettel też się fartem uwinął, był 16 z nożem na gardle i zaczął okrążenie na 19 sekund przed końcem czasu bodajże [mention]LeeSu[/mention]
i to własnie Vettel go zepchnął z 15
przepięknie odjebali i to jeszcze na takim torze
Vettel też się fartem uwinął, był 16 z nożem na gardle i zaczął okrążenie na 19 sekund przed końcem czasu bodajże [mention]LeeSu[/mention]
i to własnie Vettel go zepchnął z 15
przepięknie odjebali i to jeszcze na takim torze
Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, 16:00 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
ślicznie dziękuję za wyjaśnienia i kontrolne tfu na ferrari
+48 997
To nie pitca na dowuz
To nie pitca na dowuz
farcik Lewis
szkoda że Valteri spierdolił coś strasznie na ostatnim wyjeździe
szkoda że Valteri spierdolił coś strasznie na ostatnim wyjeździe
Hamilton rekord toru
szkoda mi Bottasa
[mention]LeeSu[/mention]
Ostatnio zmieniony 25 maja 2019, 16:04 przez instinkt, łącznie zmieniany 1 raz.
Rodrigo ty kiepie
Ale zajebał

props Valencia, może wypierdolą Valverde jak to przegra
obawiam się, że może być to trudne do zrealizowania przy obecnym zarządzie. Według fcbw, asystent Valverde stwierdził, że niezależnie od dzisiejszego wyniku zostają w Barcelonie. Benedito miał rację dwa lata temu z wotum nieufności wobec Bartomeu i ekipy, ale ślepi socios dostali transfery i nie składali podpisów
Alles is literêre fiksie, die inhoud wat ek publiseer is jou verbeelding. Jy het alles uitgedink. Ek is nie eens ’n skaduwee in jou wêreld nie, ek haal nie asem as ’n lewende wese nie. Hou op om aan my te dink. Laat my uit jou gedagtes verdwyn.