Pro-life czy pro-choice? Pro-szę Kasiu wróć
Spoiler
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
Gonciarz powinien odpowiedzieć, że to słaby kink-shaming, nie trzeba się wstydzić bycia cuckoldem, w krajach zachodnich normalna rzecz, moja dziewczyna moja sprawa. Zamknąłby twarze zaściankowym haterom.
albo zdziadziałem albo nie wiem co, ale prawie każda gra mnie już nudzi, na ps4 pobrałem sobie jakieś gierki z ps plusa co miałem, to poodpalałem na 10 minut i wyłączałem każdą bo nudna, czemu teraz większość gier to jakieś nudne zombie / postapo jprdl
polecam ci i wam workers & resourcers soviet republik, bardzo dobry taki około-tycoon, jedyna gierka z tych nowszych co mnie wciągnęła
baardzo zaawansowana jest, i nawet w miare realistycznie tam oddaje pewne zależności i ciężko związać koniec z końcem, można się wkręcić
jajca pisze: ↑16 maja 2024, 17:04
za te punkty na kurniku trzeba dusić ofiary
ja niestety padłem ofiarą nowoczesnej grafiki, czekam na remastery diablo2 i mass effecta bo naprawdę trudno mi to przeboleć, te remastery mimo, że to skok na szybki sos bez większego effortu to jednak zajebista opcja dla ludzi z pokolenia 90s
mój styl życia to piątkowo
twój styl życia to chujowo
ffeee pisze: ↑12 sty 2023, 0:17szkoda, że przez internet nie można komuś zębów wybić
lygrys pisze:Nie prawactwo, wie że będzie dojechane za swoje poglądy.
ja za tycoonami nie przepadam, chciałbym coś, co moje serduszko fabułą porwie, a jednocześnie nie zrazi archaiczną grafiką i mechaniką
Jeszcze w Bioshock: Infinite się dobrze bawiłem, o
Może spróbujcie ziomale japońskich gierek, zawsze byłem sceptycznie nastawiony, a za sprawą plusa ograłem najpierw FF7, a teraz lecę Personę 5 i są to naprawdę zajebiste gierki, duża odskocznia i powiew świeżości od zachodnich tytułów. Gdyby nie darmowy FF7 w Plusie to w sumie bym się nigdy nie przełamał, bo zawsze odrzucały mnie te gry samymi okładkami, o reszcie nie wspominając. Ogólnie myślałem że są to gierki typowo dla weebów, a tu taki chuj. Control też jest bardzo fajne i nie nużące.