Ekstraklasa
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Ekstraklasa
pierwsze koty za płoty
oczywiście to tylko ŁKS, który - nomen omen - wygląda jak typowy ŁKS, który ma za chwilę spaść z ligi, ale biorąc pod uwagę wyniki Legii z beniaminkami w ostatnich kilku latach, budujące zwycięstwo (i brawa dla Pekharta, nieśmiertelny jest). jedna obserwacja - z trybun bardzo przyjemnie się ogląda tego Elitima, taki totalny Andre Martins vibe (z piłką i bez), a ja bardzo lubię takich piłkarzy, więc wstępnie czuję się kupiony
osobny wers dla Bobka, wiadomo że bramkarze przy Łazienkowskiej mają dużą tendencję do grania "życia", ale tu jest po prostu potencjał (zwłaszcza atletyczny, dać go panu trenerowi Dowhaniowi i za trzy lata jedynka w kadrze
) i też całkiem urocze było, jak przeżywał ten mecz. no i myślę, że z tego Teyana mimo wszystko będą ludzie, kawał chama i coś tam kopnąć potrafi widać
Dodano po 1 dniu 23 godzinach 43 minutach 2 sekundach:

oczywiście to tylko ŁKS, który - nomen omen - wygląda jak typowy ŁKS, który ma za chwilę spaść z ligi, ale biorąc pod uwagę wyniki Legii z beniaminkami w ostatnich kilku latach, budujące zwycięstwo (i brawa dla Pekharta, nieśmiertelny jest). jedna obserwacja - z trybun bardzo przyjemnie się ogląda tego Elitima, taki totalny Andre Martins vibe (z piłką i bez), a ja bardzo lubię takich piłkarzy, więc wstępnie czuję się kupiony
osobny wers dla Bobka, wiadomo że bramkarze przy Łazienkowskiej mają dużą tendencję do grania "życia", ale tu jest po prostu potencjał (zwłaszcza atletyczny, dać go panu trenerowi Dowhaniowi i za trzy lata jedynka w kadrze
Dodano po 1 dniu 23 godzinach 43 minutach 2 sekundach:
trójkąt bermudzki wola mokotów
myślałem na początku, że to prezent fundacji mam marzenie dla jakiegoś upośledzonego dziecka z nieforemną twarzą poruszającego się na wózku inwalidzkim, że mogło obejrzeć mecz górnika z dobrego miejsca i będzie to dla niego miła pamiątka na całe i tak już wystarczająco ciężkie życie
no i czy tak dużo się w sumie pomyliłem
no i czy tak dużo się w sumie pomyliłem
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Hahah, dużo się nie pomyliłeś 
Spoiler
XDDD
chłop już na mecz nie pójdzie
chłop już na mecz nie pójdzie
- zemsta1camzata
chyba nie myślał, że to aż tak pójdzie xd
Runjaic w Legii do czerwca 2026, odważny ruch tuż przed eurowpierdolami, ale może się coś zmieniło w Legii i nie będzie pochopnych ruchów nawet w przypadku porażki z jakimiś ogórami lub brakiem mistrzostwa.
szymon jadvzak odpala wlasnie swojego maila sprawdzajac tropy skad rakow ma srodki na to transferowe eldorado
tylko niech się szybko wyrobią ludzie z wysyłaniem contentu, bo za tydzień kolejna afera będzie rozdmuchiwana przez pana dziennikarza i na [email protected] musi się zrobić miejsce na nowe materiały
@bortwick witamy w Śląskusport.pl pisze:Cameron Borthwick-Jackson ma lada moment dołączyć do Śląska Wrocław. Anglik, który do 2020 roku był formalnie związany z Manchesterem United, stawił się na testach medycznych
- FruitOffTheWall
hehehe
Daniel Łukasik też rzekomo już podpisany, ale transferXD
Daniel Łukasik też rzekomo już podpisany, ale transferXD
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej