Quebonafide
Re: Quebonafide
Co jak ktoś na tej studniówce jakimś cudem nie był fanem Kubusia? Jakby to była moja studniówka to bym siedział wkurzony że jakiś pet malowany zrobił z mojego wydarzenia wydarzenie o sobie
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
A po co on wgl do tych dzieci poszedł, chłop jest w połowie drogi do 40tki
Popi.jaku
Każden jeden bohater filmu Woody`ego Allena ever.baqlashan pisze: ↑11 sty 2026, 22:07 kojarzycie tę laskę, która jest uosobieniem ekstrawertycznej ekspresji, jest głośna i wszędzie jej pełno, ale kiedy tylko prezentuje swoją osobę w mediach społecznościowych to pozuje na osamotnioną freethinkerę, wstawiając jakieś cytaty z szopenhałera pod zdjęciem z książką
Swoją drogą Quebo props za normalny krawat (chujowy węzeł, no ale nie można mieć wszystkiego) i normalną szeroką klapę w marynarze, a nie śledzia dla pedała.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Czy to dziala na tej samej zasadzie co ten europosel wegierski co to publicznie na forum sie prul do pedalow ale prywatnie sie prul z pedalami? Bo jak tak to ja tez bym siedzial wkurzony jbc
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Czysta prawda o krętaczu. Nie wyobrażam sobie być introwertykiem i po zaproszeniu na studniówkę w wieku 30paru lat stwierdzić OKEJ COOL WPADNĘbaqlashan pisze: ↑11 sty 2026, 22:07 kojarzycie tę laskę, która jest uosobieniem ekstrawertycznej ekspresji, jest głośna i wszędzie jej pełno, ale kiedy tylko prezentuje swoją osobę w mediach społecznościowych to pozuje na osamotnioną freethinkerę, wstawiając jakieś cytaty z szopenhałera pod zdjęciem z książką typu bestseller empika w kategorii samoświadomość i rozwój osobisty?
ta laska to quebo.
nie wiem czemu wielu przebojowych ludzi usilnie chce się zaprezentować jako introwertyczni, tajemniczy, skryci ludzie xD chyba pokusą jest ta aura mędrca z koziej dupy, która może się wydawać sexy. quebo jest definicją wampira atencyjnego, to jego pierdolenie w nutach o tym, że cośtam blaski fleszy, muszę od tego uciec blabla - jest tak ewidentną pozą, że nie wiem kto się może na to nabrać. myślę, że taco może być taką osobą, którą faktycznie popularność wyżera od środka i autentycznie męczy - w przypadku quebo mamy tylko pierdolenie o tym, bo to jest sexy. jestem normalnym czerstwym chłopakiem, tylko tak jakoś wyszło, że jestem popularny, widzicie? tak que, widzimy, że próbujesz ograć tę rolę. to jest case lali co se ujebała, że ma depresję i problemy z osobowością, więc tera będzie o tym mówić przy każdej okazji bo taką wizję swojego wizerunku obmyśliła w bani - zresztą w przypadku que to też jest chyba adekwatne bo pierdoli o tych problemach z deklem a jak ktoś go w końcu tam zapytał o co kaman to wyszło, że gówno o tym wie i gówno ma z tym wspólnego.
garść jebanych oczywistości ten mój pościk, ale musiałem to z siebie wysrać.
Jakiś czas temu dałem radę obejrzeć część jego godziny zero i tam Stanowski cytował wersy i pytał, czy Que jeszcze się z nimi utożsamia. Nie pamiętam teraz konkretnych linijek, ale pamiętam, że czułem fałsz. Po jego odpowiedziach czułem, że on tych smutnych wersów tak naprawdę nie rozumie i to tylko tak było napisane dla wizerunku. Szkoda, bo Romantic Psycho uważam za bardzo dobrą płytę i właściwie jego jedyną niechujową.
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
- marmolad_k2
Quebonafide sam sobą się brzydzi.
Ostatni (kolejny) wywiad postaci Quebonafide. Za godzinę premierka
Światem kręcą pieniądze
Mam wrażenie że odkąd krętacz nie jest raperem, tylko piłkarzem, to wyświetla mi się jeszcze częściej i nie musi już udawać, że brzydzą go komercyjne współprace, bo teraz zbiera pieniążki na klub, żeby Jakub Rzeźniczak mógł godnie żyć
- Pomiot_Liryczny
jeszcze rozumiem ze na konferencji tego klubiku był ale jednak on bez wywiadów nie potrafi funkcjonować 
Przekaz głęboki kurwa jak głębokie gardło

a no i wjechał ten numer z Zalia na strimingi
a tutaj jak mixtape może trafić do neta xD (time stampa wrzuciłem)
a tutaj jak mixtape może trafić do neta xD (time stampa wrzuciłem)
Nie chcem tego wypuszczać, ale muszem 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
- oKulTywowany
Jo nie chcioł
Galaktykę też w końcu wypuści jak to będzie to
Galaktykę też w końcu wypuści jak to będzie to
This page is no longer available.
ta rozmowa z maja nuuuudaaa
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
To tak jak jego muzyka 
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
-
tomeczek2301
ale on stal sie bezplciowy
- scam_sakawa
zawsze był 
Wszystkie moje posty są wyłącznie fikcją literacką i nie mają żadnego pokrycia w rzeczywistości.
- bialyjelen
obejrze tylko ze wzgledu na pania Maje
-
tomeczek2301
oczywiscie, ze nie:)
ja bylem sajko od eklektyki i sledzilem kazdy ruch, ale od 5 lat to stalo sie nieznosne
za feat sentino i zwrote smarka