Sentino
- oKulTywowany
Re: Sentino
o boooziuuu jaki ten sentinek to kolejny z pozerów , gangsterino xDXDXD jak skurwesyyn teraz sobota powinien pojechać specjalnie do berlina żeby tylko sobie tam porobić zdjęcia
This page is no longer available.
O chuj, jakby Sobota pojechał do Berlina i zrobił sobie zdjęcia, albo odpalił live i powiedział do Sentino a teraz zapraszam do Szczecina i zrób to samo, to bym
napierdalał
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Dokładnie,błagam niech to dojdzie do skutku 
-
ksiazenieporzadek
@cloud czy jako boss szczecina pozwolisz latynosowi przyjechać do szczecina?
- cloud
- chmura
stanowisko sportowych chłopaków ze szczecina jest takie: całe prawobrzeże jebać i chuj w dupe wszystkim rozklapichom z tego rewiru
@MalinowyJogurt @loco czy @Cz4rny1337 mogą potwierdzić
@MalinowyJogurt @loco czy @Cz4rny1337 mogą potwierdzić
raz byłem świadkiem jak dwóch typów się coś pospinało na wyspie słodowej o huj wie co, jeden był z nadodrza, a drugi z Zabrza, pierwszy powiedział drugiemu że za takie słowa (już nie pamiętam co to było) to po drugiej stronie rzeki by mu wyjebał, drugi na to, żeby dawał do Zabrza w takim razie to zobaczy. Skończyło się gównem i tak samo będzie tutaj, a JWP nadal nie gra koncertów w Warszawie
cztery żubry i dwie kurwy
sentino rzuca jakimiś zakazami wjazdu do berlina, a jak stracił sikor w szczecinie to m.in. sobota mu go odzyskiwał, bo sam się skulił 
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- Cz4rny1337
- Moderator
-
MalinowyJogurt
Potwierdzam, ostatnio jak jechałem przez prawobrzeże to aż mi usta wyschły od plucia na tych biedaków

Spoiler
No ale tak serio, można, a nawet trzeba się jarać muzyką Sentino, bo jest pierdolonym mistrzem, ale ten monolog do soboty to jedno wielkie meh i uśmiech politowania. W sumie to bym się nawet ucieszył jakby mu esobe spółdzielnia pojechał po rajtuzach
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
Wielkie 5 dla niego
Wysłane z obojętnie jakiej przeglądarki
No rozumiem zarzucanie sobolewskiemu muzycznej nierelewantnosci, może jest to w jakimś stopniu nawet celne, ale zbijanie z niego, że ma tylko jedna torebkę Gucci to już typowy sentino i xD coś jak naśmiewanie się z Bedoesa w podstawówce że ma tani plecak, tylko tu chlop tuz przed 40stka
Ale dziś hitowe akcje się działy
https://glamrap.pl/sentino-twierdzi-ze- ... -zaplacil/
imo spoko jak sobie gadał coś tam na instagramie bo widziała to tylko jakaś grupka fanów ale teraz gdy te portale o nim piszą to przez to mówienie tych swoich rzeczy może sobie bez sensu wrogów narobić
imo spoko jak sobie gadał coś tam na instagramie bo widziała to tylko jakaś grupka fanów ale teraz gdy te portale o nim piszą to przez to mówienie tych swoich rzeczy może sobie bez sensu wrogów narobić
Sentino to Taki Janusz Korwin Mikke polskiego rapu
"Ruro bardaszana" musiało się pojawić

Piękny wjazd
Piękny wjazd
Hard head, tight fists, I stand tall,
Instinct unleashed when the tension calls.

Instinct unleashed when the tension calls.

Nie no ale jak odpalam niemieckojęzyczny teledysk Sentino i wita mnie napis "directed by CREATIVEMARIAN" to cała dominacja genetyczna ucieka z tego balonu jak powietrze xD