NBA
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: NBA
Supcio finały. Trzymam kciuki za
Minesota - Dallas na zachodzie
Boston - NY na wschodzie.
Zajebiście mi się gra Edwardsa podoba. Początek serii z Nuggets, to ci drudzy musieli być mocno obesrani. Ma chłopak ten najtinsowy wajb, nie to akademicki Tatuum. No i wspomniany Brunson - on nie napierdalał z jakąś kontuzją do końca w którymś z meczów z Indianą?
Minesota - Dallas na zachodzie
Boston - NY na wschodzie.
Zajebiście mi się gra Edwardsa podoba. Początek serii z Nuggets, to ci drudzy musieli być mocno obesrani. Ma chłopak ten najtinsowy wajb, nie to akademicki Tatuum. No i wspomniany Brunson - on nie napierdalał z jakąś kontuzją do końca w którymś z meczów z Indianą?
Yakuza not mafia, Yakuza wa kazoku.
Joker to jest wielki gracz, typ niepostrzeżenie wchodzi do dyskusji jakiegoś top 10-15 all time, wyciągnięcie tej serii z Minnesotą to jego największy playoffowy skalp, większy niż wszystkie serie w mistrzowskim sezonie rok temu, przecież oni byli już po ciężkim nokdaunie, a kolejne trzy mecze ojebane bez dyskusji, Malone też dobry treneiro, adjustments przygotowane po wpierdolach siadły idealnie
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
Wykrakałem xd Świetnie dziś zagrał w nocySidd pisze: ↑14 maja 2024, 10:40No nie wiem, Boston miał naprawdę świetny run w zasadniczym i gdyby nie istnienie Atlanty to by wjechali do top 10 ratio w NBA. Ale jestem nieobiektywny jako kibic i np. uważam ze Horford nie powinien iść na emeryturę
No takiego wpierdolu to się nie spodziewałem 
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- zemsta1camzata
nie wiadomo przecież jeszcze
jak knicks wyjebią dzisiaj pacers to wtedy nuggets z sotą będzie o 21:30 w niedzielę, jak będzie g7 w knicks pacers to wtedy knicks pacers 21:30 w niedzielę a nuggets z sota 2:30
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
- zemsta1camzata
u thibsa nie ma, że coś cię boli, normalnie w g7 grasz
jaki dresscode? w klubie w dresach
ale sa jebani knickerbockers, oby indiana sie nie zesrala pozniej (w co watpie)
Dodano po 8 minutach 18 sekundach:
alec burks ma tego psa w sobie
Dodano po 7 minutach 7 sekundach:
kurwa ilu ich na boisku ma opaski na glowie, 6/10? xD
Dodano po 8 minutach 18 sekundach:
alec burks ma tego psa w sobie
Dodano po 7 minutach 7 sekundach:
kurwa ilu ich na boisku ma opaski na glowie, 6/10? xD
w połowie trzeciej kwarty przy stanie 58:43 dla Nuggets uznałem że jest po jabłkach i pierdolę i idę spać, rano grube zdziwienie kiedy sprawdziłem wynik
NBA I love this game
NBA I love this game
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----