Oczywiscie, ja jestem pewny ze bysmy znalezli tez osoby ktore w ogole nie wiedza w ogole kim Kuba jest i ze w ogole istnieje. Mysle ze znalezlibysmy tez osoby ktore nie mialyby mu za zle cokolwiek by nie zrobil tez z innego powodu niz to ze mial ciezszy czas. Mysle ze tez znalazlyby sie osoby ktore mialyby mu za zle gdyby odjebal cos co w ich mniemaniu jest przegieciem lub tzw gruba czopka, mimo ze u kazdego ta granica jest gdzies indziej i pewnie moznaby ja postawic w wielu miejscach i dalej byloby to logiczne, normalne, zdrowe, wiec warto sobie czasami spojrzec na cos z innej perspektywy zeby ujrzec rzeczy ktorych nie widzimy z naszej
W ogole nie wiem co ja za filozoficzne pierdolenie tutaj uskuteczniam bo w sumie pomimo tego ze tu pisze co jakis czas to az tak bardzo nie sledze co gdzie i jak, nic nie kupilem i bardziej od tego co faktycznie odjebal mnie interesowalo nawet to co ludzie tu napisza o tym co odjebal, i czy w ogole okresla to jako "rzecz ktora odjebal" w sensie pejoratywnym