Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
- marco_pantani
Re: Niepopularne/kontrowersyjne zdanie o polskim rapie
beka rowna temu jak robert m - późniejszy rozbójnik alibaba - robił hita w 10 minut bo ludzie mu zarzucali że kupuje gotowce z zachodu
zwracam honor
tu jest świetny poradnik do fla, ale gość nie wygląda w ogóle jak polak, lecz jak belg:
jasny wracaj na forum
kurde, oglądałem od niego tutorial o phonku, także podbijam 
Rasmentalism to gówno, a Ras to jeden z najbardziej nudnych raperów jaki istnieje ( nie dałem rady przesłuchać ŻADNEGO kawałka do końca xDDd )
też nigdy się nim nie jarałem tak samo jak bitami menta, ale na 1985 zmieniłem zdanie, ale tylko i wyłącznie na tę płytę która jest zajebista.
Też nie jaram się żadnym kawałkiem z twórczości Rasa, ale rozumiem dlaczego ludziom mogło się to podobać
cztery żubry i dwie kurwy
dzięki za te poradniki, zapiszę sb te strony i może jak następnym razem usiądę do nauki bitowania, to dam radę coś zrozumieć
na ślizgawce cisnę beczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
co chwilę wbijam szpileczkę
Ras & Dj Tort - Maui Wowie EP
Ras ma raczej nieco nużący głos ale tekstowo jest dobry, no i bity Dj Torta na tej EP to coś ala Rick Ross Justice League
Podbijam, zupełnie nie rozumiem zachwytów nad jego ostatnią epką.WHITE pisze:Belmondo dało się słuchać tylko na Scib i Mobbyn, ten jego nowy styl to nuda straszna
Ostatnia płyta Sławów jest strasznie nudna przez bity Returnersów. I to nawet nie jest kwestia tego, że one są jakieś chujowe, czy coś, po prostu są nudne do porzygu i zupełnie mi do stylu chłopaków nie pasują.
- marco_pantani
@up
belmondziak jak se nawinie sto lat niech zyje nam to i tak ludzie beda propsowac
belmondziak jak se nawinie sto lat niech zyje nam to i tak ludzie beda propsowac
zwracam honor
bo to był jeden z lepszych numerów w rapie ostatnimi czasymarco_pantani pisze: ↑18 mar 2022, 22:19 belmondziak jak se nawinie sto lat niech zyje nam to i tak ludzie beda propsowac
jasny wracaj na forum
Dla mnie każda płyta 2sławy jest chujowa mimo że goście są świetnie lirycznie. Pancze, błyskotliwe skojarzenia, humorystyczne linijki - to wszystko jest i to na wysokim poziomie. Ale co z tego jeśli repeat value jest zereowy. Wolałbym żeby nagrali kawałek gdzie nie ma ani jednego panczlajnu ale za to byłby to kawałek do którego wracam
https://youtu.be/UD4lt6AOVZQ?si=LOyIBdPJUn8olTdV
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
PIERDOLONY HARDKOR DZIEWCZYNKOOO
- OmarStooleyman
Don Poldon to lepszy Belmondo, jeszcze bardziej elastyczny, dojrzalszy, bardziej abstrakcyjny
- OmarStooleyman
Gorszy wokalnie? Nie sądzę by Belmondo mógł w stanie nawinąć "Szklane domy" Hewerki. Akurat Poldon pod tym względem zjada monogłosowego sarmatę
@OmarStooleyman po raz kolejny z rigczem. Pozdro.
Belmondo hewra/mobbyn/scib > Don Poldon solo >>>>>> Belmondo solo
Przede wszystkim u Dona jest więcej treści, pomysłów i abstrakcji oraz bardziej potrafi otworzyć się na inne gatunki.
Ale jeżeli chodzi o czysty rap to Prime Belmondo nie ma sobie równych.
Belmondo hewra/mobbyn/scib > Don Poldon solo >>>>>> Belmondo solo
Przede wszystkim u Dona jest więcej treści, pomysłów i abstrakcji oraz bardziej potrafi otworzyć się na inne gatunki.
Ale jeżeli chodzi o czysty rap to Prime Belmondo nie ma sobie równych.
- SuperRapMaster
-Młody Dron najlepszy w Hewrze
-Belmondo>>>Kaz i Mobbyn lp>scib
-Żeby nawijać o wygrywaniu życia powinno się mieć pewien poziom charyzmy. Największą charyzmę miał Belmondo, dlatego jemu wolno. Tede na S.P.O.R.T. również miał dużo charyzmy, więc jemu również było wolno. Kaz ma jednak mniej charyzmy, dlatego jego rapu o ruchaniu nie słucha się tak dobrze. Quebonafide też ma trochę mniej charyzmy od Belmondo, dlatego dobrze, że przez pewną część swojej kariery skupiał się bardziej na freestylopodobnym bragga. Young Igi natomiast, jako że wygląda jak pedziowaty gimbus, powinien zmienić tematykę.
-Krótkie kawałki są lepsze od długich. Częściej wracam do Diset - morfina 1 niż 2, choć dwójka jest lepiej zrobiona, bo jedynka trwa 4:30, a dwójka 6:30.
-Belmondo>>>Kaz i Mobbyn lp>scib
-Żeby nawijać o wygrywaniu życia powinno się mieć pewien poziom charyzmy. Największą charyzmę miał Belmondo, dlatego jemu wolno. Tede na S.P.O.R.T. również miał dużo charyzmy, więc jemu również było wolno. Kaz ma jednak mniej charyzmy, dlatego jego rapu o ruchaniu nie słucha się tak dobrze. Quebonafide też ma trochę mniej charyzmy od Belmondo, dlatego dobrze, że przez pewną część swojej kariery skupiał się bardziej na freestylopodobnym bragga. Young Igi natomiast, jako że wygląda jak pedziowaty gimbus, powinien zmienić tematykę.
-Krótkie kawałki są lepsze od długich. Częściej wracam do Diset - morfina 1 niż 2, choć dwójka jest lepiej zrobiona, bo jedynka trwa 4:30, a dwójka 6:30.
to chyba najbardziej kontrowersyjne opinie jakie widzialem w tym temacie... ze tez się nie boisz linczu jaki może teraz na ciebie spaść
Czasem wydaje mi się, że Żabson jest najbardziej konsekwentnym i solidnym raperem jako raperem od tych czasów 2016+ i w sumie nie wiem o co chodzi z tą beką, zupełnie mi nie przeszkadza a potrafi mieć jakiś przebłysk choć raczej jest śmieszną i godną pożałowania postacią w mych oczach.