OFFTOPIC SERIALOWY
Moderatorzy: gogi, con shonery
Re: OFFTOPIC SERIALOWY
Powstały jakieś seriale podobne do True Detective? Mam na myśli zaplecze ideologiczne w postaci "The Conspiracy Against the Human Race" Ligottiego.
P(A|B) = [P(A)*P(B|A)]/P(B), all the rest is commentary.
R.I.P mordy
R.I.P mordy
Na pewno Outsider, cały czas mimo wszystko twin peaks/dark, Archiwum 81 jak przebrniesz pierwsze dwa odcinki
Jak nie seriale to Sunset limited koniecznie i Empty man.
Jak nie seriale to Sunset limited koniecznie i Empty man.
W sumie typy bardziej w stronę "Teatro" a nie "Spisku" w moim odczuciu przynajmniej, ale do tego zestawu dorzuciłbym "Wounds".
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
@Klaic Mindhunter , Mr Mercedes , Manhunt: Śmiertelna rozgrywka
Obejrze gdzieś Hannibala? Streaming albo jakas wypożyczalnia, cokolwiek
Chyba zostaje ci filman ce ce
Darmowa wypożyczalnia filmów - https://extranet.torrentbay.st/browse/? ... th_adult=1
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
No trudno, chciałem inaczej ale skoro się nie da... Dzięki
Obejrzałem wczoraj chyba z 3 pierwsze odcinki i o Boże, jakie to jest słabe. No i potem zobaczyłem że based on Stephen King - i wszystko jasne.
Brendan Gleeson jest fajnym aktorem, no ale proszę, incel wymyśla w piwnicy pilota do wszystkiego jak Adam Sandler, włamy na komputer jak z filmu o hakerach z lat '90, sąsiadka zmusza Gleesona do oglądania swoich nudesków, no nie wiem
CZACIK ELO, ŚMIERĆ FRAJEROM
@Luxair To prawda serial nie jest wysokich lotów. również uważam go za średni, ale ma wiele elementów wspólnych z poszukiwanym przez użytkownika.
- ConeyIsland
S01 jeszcze jak cię mogę ale s02 to jest dopiero hicior, po dwóch odcinkach odpadłem, padaka jak chuj
Dajcie znać jak ten nowy Young Sherlock
Spoiler
Kamyl pisze:eazy-e momentami mógłby spokojnie spełnić swoje ambicje artystyczne w szeregach hemp gru.
Spoiler
Znam cały Polski rap, jestem jego znawcą. Nie słucham tylko tego chujowego składu Afront
Przecież po trailerze już widać, że chujnia do kwadratu, ocena również za granicą taka jak trailer.
Dopiero nadrabiam 1883 i oł maj oł maj. W ogóle uwielbiam jak jest jakiś narrator z offu, a tu nie dość że jest, to Isabel May ma taką barwę głosu i delivery, że
Niesie ten serial dla mła. Ech, bym posłuchał jakiegoś audiobooka od niej.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
1883 wiadomo , że kozak, top mini seriali, których jest niewiele.
Zwłaszcza ta wstrząsająca przeprawa przez rzekę. 
@trez No i co w związku z tym?
Tylko to, że nie powiedziałbym o nim top mini seriali.
Ale tak jest czy się z tym zgadzasz czy nie.