Reprezentacja Polski [banda chuja]

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto zwycięży?

Pan Lewandowski
55
44%
Trener Probierz
11
9%
hip hop
59
47%

Liczba głosów: 125

Awatar użytkownika
badi
BIZNESMENEL

Re: Reprezentacja Polski [banda chuja]

Post autor: badi »

bo życie, to są chwile, chwile
tak ulotne, jak motyle
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

ja im dłużej myślę o tym Wietesce, tym bardziej mi się wydaje, że on jest bliżej gry niż taki Helik albo Kamiński xd chciałbym się mylić, bo w obecnej formie to raczej nie będzie wartość dodana, ale jeśli ze Szkocją zażre (a spodziewam się jakichś minut, jeśli nie wyjściowego placu w jakimś 352 w ogóle), to na Matim będziemy jechać na mundial

za Kuna props, chociaż z tego miejsca szkoda mi trochę Cebuli, bo gdyby nie uraz, to pewnie też znalazłby dla niego miejsce.

nie spierdol tego Czesiek, dłużej Cię nie będę bronić

aha, chciałem jeszcze dodać, że jestem trochę zniesmaczony postawą Sebka Szymańskiego. o ile Rybusa jestem w stanie zrozumieć, bo żona, bo dzieci, bo jest potencjał na to, żeby tam się jakaś krzywda stała, tak nie jestem w stanie sobie jakoś wytłumaczyć zachowania Seby i mam nadzieję, że dziennikarze go przy okazji kujną z pytaniem, dlaczego taka decyzja

no chyba, że to zorganizowana akcja ewakuacyjna, a Szymi już z Okęcia wyśle pismo do klubu
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Lewy jakiś uraz, na razie badają
Awatar użytkownika
kapec

Post autor: kapec »

Mecz ze Szkocją komentuje Boras z Podolińskim, barażowy Laskowski z Żewłakowem.

Ostatni raz na kadrze w Polsce byłem w 2012 na Euro to chuj, mecz "za lasem" to się przejdę.
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

joey pisze: 15 mar 2022, 12:47 aha, chciałem jeszcze dodać, że jestem trochę zniesmaczony postawą Sebka Szymańskiego. o ile Rybusa jestem w stanie zrozumieć, bo żona, bo dzieci, bo jest potencjał na to, żeby tam się jakaś krzywda stała, tak nie jestem w stanie sobie jakoś wytłumaczyć zachowania Seby i mam nadzieję, że dziennikarze go przy okazji kujną z pytaniem, dlaczego taka decyzja
bo to nie jest takie proste z tym rozwiązaniem kontraktu jak to się w mediach przedstawia, tam dalej sporo obcokrajowców zostało. Tym bardziej, że mówimy o ich najcenniejszym zawodniku + postać menadżera
Influencer.
Awatar użytkownika
kapec

Jan Bednarek nie znalazł się w kadrze meczowej na niedzielne spotkanie Southampton z Manchesterem City w ramach rozgrywek Pucharu Anglii. Szkoleniowiec Polaka Ralph Hasenhüttl potwierdził, że jego nieobecność spowodowana była zbliżającym się zgrupowaniem reprezentacji Polski.
Props, czy hejt?
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

Robert Lewandowski nie znalazł się w kadrze meczowej na niedzielne spotkanie reprezentacji Polski z Węgrami w ramach eliminacji do MŚ w Katarze. Szkoleniowiec Polaka Paulo Sousa potwierdził, że jego nieobecność spowodowana była zbliżającym się meczem Bayernu z Greuther Fürth.
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

czechu jakis zasmucony na konfie
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
kapec

W skrócie kto nie oglądał, w meczu ze Szkocją do wypróbowania 3-4-3 i 3-5-2, planowane 6 zmian co nie powinno dziwić, do przedyskutowania z Robercikem jego występ.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

wg Was powinien grać? Ja bym nie ryzykował wystawiać go na tych Hanleyów i innych tego typu drwali.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

nie no, granie Bobkiem ze Szkocja byłoby bez sensu
Awatar użytkownika
jajca

WHITE pisze: 17 mar 2022, 7:49 bo to nie jest takie proste z tym rozwiązaniem kontraktu jak to się w mediach przedstawia, tam dalej sporo obcokrajowców zostało. Tym bardziej, że mówimy o ich najcenniejszym zawodniku + postać menadżera
to jest dosc proste, FIFA pozwoliła jednostronnie "zawiesić" kontrakty ze swoimi drużynami do konca sezonu (do 30 czerwca) i podpisać nowe umowy zagranicą obowiazujace do konca sezonu, tak zrobil np. krychowiak i w miedzyczasie probuje sie dogadac z klubem w sprawie rozwiazania kontraktu.
No ale agentem krychowiaka nie jest opalony filantrop, ktory rękami i nogami walczy o prowizję od transferu przy równoczesnym zachowaniu dobrych relacji z ruskimi, bo ruski rynek to jego głównie źródło dochodu (tu zasługa Oreszczuka) - ludzka rzecz, tylko tu mamy jeszcze bonus w postaci uroczego wykorzystywania medialnych kontaktów do PRowych fikołów. Teraz oficjalna wersja agenta SS jest taka, ze sprobuja go sprzedać przed 7 kwietnia bo wtedy będzie PROWIZJA, ale znajac zycie graja na przeczekanie, zeby temat ucichł
Awatar użytkownika
WHITE

Krychowiak nie odszedł od razu tylko musiał się targować z nimi, zresztą miał szczęście, że na taki klub trafił, bo w pozostałych jak widać nie odpuszczają tak łatwo. W ogóle PRowo to on zyskał najbardziej, a przecież kontraktu nie rozwiązał xd przy czym nie uważam żeby tam wrócił
Influencer.
Awatar użytkownika
jajca

nie wiem, moze niewyraznie napisalem wyżej albo się jąkam, ale nie musiał się z nikim targować żeby odejść do końca tego sezonu, bo fifa pozwoliła jednostronnie zawiesić kontrakt do końca sezonu. targować to się może w kwestii tego, co będzie po sezonie, czy rozwiaze umowe, czy w lipcu bedzie musiał wrócic do klubu, ale w tej chwili może sobie odejść do końca czerwca bez pytania kogokolwiek o zgodę. FIFA wydała następujące oświadczenie
In order to facilitate the departure of foreign players and coaches from Russia, in the event that clubs affiliated to the Football Union of Russia (FUR) do not reach a mutual agreement with their respective foreign players and coaches before or on 10 March 2022 and unless otherwise agreed in writing, the foreign players and coaches will have the right to unilaterally suspend their employment contracts with the FUR-affiliated clubs in question until the end of the season in Russia (30 June 2022)
Awatar użytkownika
WHITE

Fifa sobie może gadać, proponuję wejść na transfermarkt i zobaczyć jak to wygląda w praktyce
Influencer.
Awatar użytkownika
jajca

Wszedlem i nie wiem gdzie to sie sprawdza, pomozesz? Wiadomo ze nie kazdy odejdzie bo maja dobry hajs, często nieosiagalny nigdzie indziej
Bisclavret

Post autor: Bisclavret »

Przede wszystkim pewnie obsranko jest grane że będą mieli jakaś dwuletnią dyskwalifikacje za zmianę klubu na krzywy ryj. dla takiego rybusa to koniec kariery, a Szymański musiałby sobie szukać mieszkania w Gdańsku. Krychowiak to niewiele miał już do stracenia.
Awatar użytkownika
WHITE

@jajca https://www.transfermarkt.com/premier-l ... bewerb/RU1 i profile klubów, bo niektórzy formalnie nie odeszli, a mają jakieś zawieszenie wpisane. Jak ktoś ma wybór to nie zostanie, bo rubel spada, najlepiej to po Krasnodarze widać, ktory jako jedyny się na odejścia zgodził.
Influencer.
Awatar użytkownika
kapec

Robert Lewandowski i Wojciech Szczęsny nie wystąpią w towarzyskim spotkaniu ze Szkocją. Taką decyzję podjął selekcjoner Czesław Michniewicz w porozumieniu z reprezentantami Polski.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

no i elo
ODPOWIEDZ