Livescore 2115
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore 2115
Iga jaka Ty jesteś dobra. propsy
Niezła ta Kostiuk faktycznie ale Iga jest lepsza. Widać to w prawie każdej wymianie.
To nieźle odebrała chęci xd
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
jak coś to po meczu wczc. Igi Świątek zapraszamy na wiskorda i amongusa
Nie oglądam pierwszy raz, ale śmieszy mnie takie pisanie, że odebrała jej chęci, bo ja ciągle widzę determinację u Ukrainki. Także nieudany przytyk w moją stronę pajacu
Brawo Iga
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Iga w deblu 6-3, 6-2 i przechodzą do półfinału 
Łatwiutki meczyk.
imo nie jest to dobre rozwiązanie, że w żadnym meczu nie przetestujemy wyjściowej 11, bo nie wierzę że ci sami co dziś wyjdą na Słowaków, ale zgranie meczowe nie ma aż takiego znaczenia
poza bokami obrony i Frankowskim to nie zdziwilbym sie wcale, jakby taka 11 wyszla w pierwszym meczu na Euro 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
No to lecimy
- ebismolarek
No początek piękny XD
ta odmlodzona Islandia sprawia wrazenie niesamowicie ogorkowej 
Eldoka pozdrawia wszystkich pis jol
- genocidegeneral
szpaku slowotok od poczatku meczu jakby czul, ze to jego ostatnie tchnienie