Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
30%
Cracovia
4
7%
Lechia
10
18%
Motor
2
4%
Piast
8
14%
Widzew
15
27%

Liczba głosów: 56

Awatar użytkownika
Groszek

Re: Ekstraklasa

Post autor: Groszek »

Co on jest kurwa rudy ze brwi nie ma?
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

potter pisze: 03 lip 2023, 19:02 ostatecznie pewnie jeszcze Legia zarobi.
w to akurat nie uwierzę, ostatnia seria artykulów o rzekomym zainteresowaniu wszystkich sliszem wyglada mi troche jak na zamowienie
Ostatecznie moze gdzies go wypchna, ale imo odzyskanie wylozonego siana bedzie sukcesem

Dodano po 1 minucie 54 sekundach:
exyou pisze: 03 lip 2023, 19:04 Kurwa, jak można się emocjonować ekstraklasą, niech mi to ktoś wytłumaczy bez spiny
z tych samych powodow co polskim rapem
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

exyou pisze: 03 lip 2023, 19:04 Kurwa, jak można się emocjonować ekstraklasą, niech mi to ktoś wytłumaczy bez spiny.

Przecież to jeden z największych powodów do wstydu rzeczpospolitej nawet bardziej niż rząd i opozycja.
zieeeew
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

młody Nędza już podobno pozegnany w Zabrzu, wspaniały deal, wyśmienity wręcz

plus Dani Ramirez wraca do ŁKSu, ciekawa kapa, bo z kibiców to chyba nikt tam za nim nie tęsknił co

no i popularny FIGO wraca do Chorzowa, też mi sie to podoba pjona - chociaż kiedyś liczyłem, że się uda chłopowi dociągnąć do klubu 100, co już chyba pozostanie marzeniem ściętej wyłysiałej głowy
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Dani musi strzelić dwie bramki w derbach i oszczać flagę podmiejskich, wtedy będzie wybaczone.
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Niezłe jajca, Olkiewicz to go bardzo często wyzywał w Tetrykach a tu proszę :D
Bartuz

Post autor: Bartuz »

exyou pisze: 03 lip 2023, 19:04 Kurwa, jak można się emocjonować ekstraklasą, niech mi to ktoś wytłumaczy bez spiny.

Przecież to jeden z największych powodów do wstydu rzeczpospolitej nawet bardziej niż rząd i opozycja.
Normalnie, jak sie od dziecka jeździ, bo tata/wujek/kolega cie nakłonił do tego i złapałeś bakcyla, a po latach nadal stoisz w młynie i jeździsz na wyjazdy to emocjonowanie sie jakimiś klubami z zagranicy i oglądanie ich meczów w tv co jest jedyną aktywnością na polu kibicowskim + mecz raz na sezon staje sie lekko żenujące.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Wytłumaczy mi ktoś jakim chujem Górnik robi tyle transferów będąc klubem finansowo w dupie? Kumam że wybory za chwilę Ale kurwa Piast biedniejszy nie jest no
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
mql
Moderator

no ale oni zawsze chyba tak działali, zresztą no kadra musi się zgadzać, taka Stal Mielec też zgarnia znowu na tony przeróżnych ancymonów ze wszystkich stron świata i zaraz się okaże, ze mieleckie powietrze daje Ilji Szkurynowi luźne 20 wykończenia, no ale żeby Stal go sprzedała musi go najpierw kupić i zastawić przy okazji paletę mieleckich oliwek z pastą anchois marki STAL MIELEC (btw całkiem smaczne te oliwki). a wracając do Górnika, to Musiolik tam serio może wypalić - sensowniejszy to piłkarz niż poczciwy piotrula krawczyk imo, ma kto go nabić, swoją posturą i grą cielskiem zrobi miejsce Poldiemu, by ten mógł sobie zajebać z lewki - no i nie można odebrać cechy czysto emocjonalnej, podobno Musiolik za Górnikiem szaleje od bajtla
emdeer

Post autor: emdeer »

ktoś zna jego historię w Częstochowie ? bo nie mogę znaleźć nic sensownego
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

rozwala mnie rosnaca wykladniczo czestotliwosc wywiadow Papszuna po odejsciu z Rakowa, niby mial sie zajac rodzina i odpoczywac a od paru tygodni istne tournee po mediach, i w kazdym kolejnym materiale mozna zaobserwowac stopniowo mieknaca pompke. Nie minal kwartal od hucznego odejscia, a chlop wlasnie oglosil ze w sumie jest otwarty na ciekawe projekty w Polsce, chyba jednak troche przelicytowal i faktycznie wyniki w najlepszej lidze swiata gowna obchodza powazne kluby
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
ffeee pisze: 03 cze 2026, 8:29 jedyną przeciwwagą do złodziejstwa i hipokryzji pisu oraz nacjolów konfiarzy jest obecny rząd
Awatar użytkownika
WHITE

Post autor: WHITE »

On nie zna żadnego języka dlatego nikt po niego nie pójdzie, z tego samego powodu nikt nie wyciągnął trenera Slavii mimo osiągnięć.
Influencer.
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Pewnie liczył na to, że Pudlowi zmięknie rura po słabej końcówce Legii i skusi się na wielki talent Marasa, ale dla niego jak na złość Kosta raczej póki co nie jest zagrożony. Legia odpada, Kolejorz również odpada, u nas Gustafsson ma pełne zaufanie zarządu.

Imo chłop czeka aż reprezentacja przejebie na jesień spotkania i będzie chciał wskoczyć na stołek reprezentacji ku uciesze krajowych dziennikarzy sportowych.

Z krajowego podwórka widziałbym go w Śląsku jakby został sprzedany jakiemuś konkretnemu inwestorowi. Piast odpada, Górnik odpada, Zagłębie Lubin odpada, no nie wiem gdzie on by chciał pracować, na myśl przychodzi mi ŁKS, bo tam wygląda na to, że idą w dobrym kierunku.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
mql
Moderator

bez kitu dziwna kapa z papszuniakiem, ale prawda jest taka, że jeśli wyląduje gdziekolwiek indziej niż Legia/kadra to będę w chujec zdziwiony
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Mam nadzieję, że ani tutaj, ani tutaj, jako kibic Legii i tych patałachów narodowych
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
mas

Post autor: mas »

jajca pisze: 05 lip 2023, 12:01 Nie minal kwartal od hucznego odejscia, a chlop wlasnie oglosil ze w sumie jest otwarty na ciekawe projekty
Ja bym się tu nie doszukiwał jakies większej hipokryxji czy zdziwienia, stara pewnie go męczyła od lat że go ciągle w domu nie ma przez robote, po miesiącu przyszla weryfikacja w rzeczywistości gdzie przez ten okres wyrobiły się nowe przywyczajenia i bezrobotny Marek siedzi na dupie a zycie toczy sie tak samo+ zakręcony kurek z hajsem więc nagle dostal dyspozycje by coś zrobić ze soba
CobraBOY pisze: 25 wrz 2025, 17:43 to juz wolę polecieć na ręcznym albo zaczepić jakąś bezdomną czy emerytkę
pardon

Post autor: pardon »

papszun w repce pod warunkiem ze naturalizujemy tudora przy okazji
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

Andre Wisdom na testach w Warcie, trochę w Liverpoolu pograł, pamiętam go nawet. Od dwóch lat jednak bez klubu.
Ostatnio zmieniony 05 lip 2023, 13:34 przez potter, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

emdeer pisze: 05 lip 2023, 11:34 ktoś zna jego historię w Częstochowie ? bo nie mogę znaleźć nic sensownego
w czestochowie srednio, lecz kurwa ten chlop poradził sobie nawet w serie b pare lat temu XD

zawsze myślałem ze cos z niego będize

propo rakowo to ciekawy zawodnik wjechał do stali, w rakowie za chiny mu nie siadło lecz w stali kto wie kto wie. Będzie kozakiem róbcie skriny :D

rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
emdeer

Post autor: emdeer »

Ja właśnie o niego pytałem

Drugi Hamulic nie sądzę ale gorszy od Sapinena i Lebedynskiego nie będzie raczej xd

ODPOWIEDZ