Quebonafide
Re: Quebonafide
Chuj z nimi, co mnie prywatne relacje jakichś trzecioligowych raperów dla fajnopolaków
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Oj zdecydowanie. Przecież taki NFZ to kamień milowy w polskim rapie. Refren w tym utworze to jest coś ponad czasowego + bit jaki zgotował tam Kubi i te zwrotki nawinięte w najbardziej nonszalanckim stylu w Polsce.przedszkolanek pisze: ↑14 sie 2025, 20:17 ale weźcie to sobie porównajcie do jakiś numerów, nie wiem, bedoesa, typu nfz, biały i młody czy gustaw (ten sam czas), a nawet niektórych późniejszych z kpm czy ozds przecież w porównaniu kubuś tam brzmi jakby zaraz miał mieć spodnie brązowe
Ostatnio zmieniony 18 sie 2025, 20:00 przez xxxkawo, łącznie zmieniany 1 raz.
Światem kręcą pieniądze
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
Jeśli życie to dziwka, robi dla mnie pole dance
beef quebo z taco byloby ładnym zakonczeniem tego roku. ciekawe za kim byłyby dupeczki na rapie. stawiam, że sercem za taco, a rozumem za que
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
- przedszkolanek
dupeczki w sensie 20 latki?
one to by raczej były zainteresowane beefem oki - bambi
fanki taco i que, to chyba bardziej 30+
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
w ogóle beef oki bambi po rozstaniu, to będzie wydarzenie na scenie
one to by raczej były zainteresowane beefem oki - bambi
fanki taco i que, to chyba bardziej 30+
Dodano po 2 minutach 4 sekundach:
w ogóle beef oki bambi po rozstaniu, to będzie wydarzenie na scenie
zdziwiłbyś się. na fb jest pewna choroszczańska grupa, i jest tam sporo lasek poniżej 30. Przypomnę, że Quebo zdobył ogromną popularność wśród dzieciaków za sprawą Taconafide w 2018, tego słuchały pewnie nawet nie wiem, 12 latki. Matematykę zostawiam Tobie.
DODA DZWOŃ PO TE KURWA TEKSTY
nie wierze z srednia wieku jest wieksza niz <20 w przypadku quebo.
Wieczna kłótnia gimbusów na forach nie zmieni tego w żaden ze znanych mi sposobów bo zwyczajnie opiera się na pierdoleniu niedojebanych dzieci wczutych w wikipedię i funkcję wybierania kolorów czcionki.
- przedszkolanek
wszystkie* znane mi osoby u20 jeżeli lubią rap, to jest to rap z następnej fali raperów po quebo i taco (ci co wchodzili do branży po 2017)
*poza jedną fanką białasa
*poza jedną fanką białasa
Stałem się fanem Que, jakoś od "Szejka". Obserwowałem z zaciekawieniem jego ruchy: czekałem na zakończenie "Egzotyki", potem jarałem się Taconafide (mimo raczej średniego poziomu) i następnie... zniesmaczyłem się akcją wokół "Romantic Psycho"/pierwsze jego żegnanie się z rapem, jeśli dobrze kojarzę, a następnie tylko dalszy ciąg zawodów. Jestem niemalże pewien, że zaliczy znowu powrót i odejście ze sceny, prawie jak Kiss, czy inne Lady Pank. W każdym razie, robi się to coraz bardziej niesmaczne, nieśmieszne i żenujące.
Po prostu mi w sumie szkoda, całego dorobku który deprecjonuje takimi akcjami i dalszym rozmywaniem jakości, poprzez nużanie się w rozwodnionych pop rapowych, popikowych brzmieniach.
Po prostu mi w sumie szkoda, całego dorobku który deprecjonuje takimi akcjami i dalszym rozmywaniem jakości, poprzez nużanie się w rozwodnionych pop rapowych, popikowych brzmieniach.
Spoiler

Jeszcze tylko kawałek z Bałagane wyjdzie dla fanów, potem jeszcze się coś znajdzie, a potem to już 2 lata od rzekomego końca miną i będzie można coś nagrać.
No chyba, że wcale nie chodzi tutaj o ten track z Kazem, o którym wspominał w Kanale Zera
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Ja juz sie kubie w zeznaniach @oldschoola i nwm co mial na mysli: czy quebo oklamuje nas ze konczy kariere bo kaz balagane smie smiec wydac kawalek na ktory sie dogral kuba przed ogloszeniem konca i o tym wspomnial w kanale 0, czy klebo jednak konczy kariere bo nagral kawalek z kazem po ogloszeniu konca kariery (no bo to nie bedzie kawalek o ktorym wspomnial w kanale 0 ze gdzies kiedys sie dogral dawno temu kazkowi ale ten jeszcze nie opublilowal tego) 
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
- zemsta1camzata
zaraz się okaże, że jeszcze trzy płyty nagrał przed końcem kariery
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
za nogawką ukryta jest maczeta
@bronek po prostu śmieszy mnie mówienie, że to już ostatnia rzecz ode mnie pod szydłem Quebonafide, a po dwóch pożegnalnych koncertach mamy jeszcze płytę, teraz kawałek z Bałagane, pewnie jeszcze jakąś inną płytę jak preordery podochodzą.
Zaraz się okaże, że jeszcze jakiś mixtejpik nagrany x lat temu się znajdzie xD
Taco nie lubię personalnie, ale on jak nie chce rapować to nie rapuje, a jak ma ochotę to wydaje płytę i nie pierdoli o jakichś końcach.
Taco nie lubię personalnie, ale on jak nie chce rapować to nie rapuje, a jak ma ochotę to wydaje płytę i nie pierdoli o jakichś końcach.
Spokojnie jeszcze płyta jako Jakub Grabowski a później jako 3 kolejne alterega...
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
- FruitOffTheWall
najman też kończył kariere tysiąc razy
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti
owoc dziwko może wszystko
No z tym "zaraz okaze sie ze" to takie troche saturnowe myslenie ze "nie zagadam bo ona i tak nie odpowie i mnie oleje"oldschool pisze: ↑20 sie 2025, 16:26 @bronek po prostu śmieszy mnie mówienie, że to już ostatnia rzecz ode mnie pod szydłem Quebonafide, a po dwóch pożegnalnych koncertach mamy jeszcze płytę, teraz kawałek z Bałagane, pewnie jeszcze jakąś inną płytę jak preordery podochodzą.
Dodano po 1 minucie 3 sekundach:
Hahahahaha oby tak zrobil ja juz propsuje dzisiaj zeby byc pierwszym propsujacym jezeli to sie faktycznie wydarzy
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
A to akurat nie jest prawda, bo nie ma czegoś takiego, że wysyłasz komuś zwrotkę i nie masz do niej praw od tego momentu.
Po "CERBERZE" nagrałem z trzydzieści featów
W pół roku, ale większość im zabrałem, byku
Szpaku się dograł, np. bodajże Igiemu, ale nie chciał, żeby się to ukazywało i się nie ukazało.
Wystarczyło zamiast opierać promo na "definitywny koniec kariery" mówić, że wygaszam karierę i coś tam ode mnie się pojawi jeszcze, ale regularnie nagrywać więcej nie zamierzam i przyjdzie kiedyś taki czas, że rzecz ze mną która się pojawi będzie ostatnia i nawet nie będziecie o tym wiedzieć.
Dla mnie to, że w ciągu miesiąca od pożegnalnego koncertu wychodzi kawałek z Bałagane (o ile o to chodzi) to cały czas śmieszne biorąc pod uwagę jaki nacisk był na to, że kończy.
A jak mówił, że może kiedyś ten numer z Bałagane wyjdzie to spodziewałem się nie wiem za 2 lata, a nie 4 tygodnie xD
pierdonafide
wtedy spektakl by się tak nie sprzedał, a tak zawsze może powiedzieć że mu się przewidziało i wrócić jak ostatniooldschool pisze: ↑20 sie 2025, 17:03 Wystarczyło zamiast opierać promo na "definitywny koniec kariery" mówić, że wygaszam karierę i coś tam ode mnie się pojawi jeszcze, ale regularnie nagrywać więcej nie zamierzam i przyjdzie kiedyś taki czas, że rzecz ze mną która się pojawi będzie ostatnia i nawet nie będziecie o tym wiedzieć.
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111