Tede
Re: Tede
Jest i wersja rozszerzona vloga Sota z Indii z wakacji które - przypomnijmy - były w pełni zasponsorowane przez Panicza Pana Jacka "TEDE" Granieckiego, bo inaczej Sot nie mógłby na takie wczasy sobie pozwolić, widać że Tedemu zależy na swoich giermkach
Ostatnio zmieniony 20 wrz 2026, 20:57 przez Burak, łącznie zmieniany 1 raz.
Podpisz Europejską Inicjatywę Obywatelską - Stop Killing The Internet: No Digital ID & No Age Verification
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE HULAKA
FREE RYDA
Hee??gods bidness pisze: ↑wczoraj, 9:35 I nijak mi to nie pasuje do nowoczesnego telefonu, typu smartfon, gdzie liczy się kompaktowość i jak najmniejsza waga
Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Jest to jakiś trop, w każdym razie chciałbym dodać że myślę wręcz odwrotnie niż zacytowany użytkownik - mam wrażenie, że rozmiary smartfonów przekroczyły już masę krytyczną i ludzie mają w pompie czy zaoszczędzą 2 milimetry i 35 gramów, bo nawet bez tego noszą przy sobie cegłę. Sam będąc w biurze regularnie widzę ludzi wyjmujących takie coś albo takie coś, więc jedna wkurwiająca kulka kolekcjonerowi różnicy nie zrobi.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- gods bidness
Co innego powiększać smartfon dla ekranu, aparatu, a co innego dla jakichś gadżetów. Ale fakt może za stary już jestem i jakieś pokolenie z inaczej na to patrzy i im potrzebne kocie uszy i kulki w telefonach.