Ekstraklasa

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Kto się zdupcy z ligi?

Arka
17
30%
Cracovia
4
7%
Lechia
10
18%
Motor
2
4%
Piast
8
14%
Widzew
15
27%

Liczba głosów: 56

Awatar użytkownika
WHITE

Re: Ekstraklasa

Post autor: WHITE »

Okunuki to głównie wiatr robił, skuteczność słaba, a Górnik musiałby na jego wykupienie wydać duży (jak na ich możliwości) pitos. Yokota młodszy, wyciągnięty ze słabszej ligi, a stał się z miejsca ważnym zawodnikiem.
@ FruitOffTheWall Jaga właśnie też ma cienko z kasą o ile nie bardziej niż ksg

Dodano po 18 minutach 9 sekundach:
joey pisze: 01 lip 2023, 11:31 (choć akurat tutaj wydaje mi się, że wjechał trochę efekt Podolskiego; gdyby Okunuki grał w jakimś Zagłębiu albo Piaście, to pewnie nikt by nie zwrócił uwagi, a tak to, ehh)
gdyby nie Podolski to on w ogóle by do Polski nie trafił
Influencer.
Awatar użytkownika
mateko
Waste Management

Post autor: mateko »

Spoiler
Obrazek
Awatar użytkownika
fifi

Post autor: fifi »

http://www.90minut.pl/news/326/news3268 ... ogoni.html
zapowiada sie na lepszy transfer niz manias
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Post autor: mql »

mateko pisze: 01 lip 2023, 13:51
Spoiler
Obrazek
złotea skromne ale estetyczne chociaż. miło, że znika stsowy kleks - szkoda, ze SUPERBET brzmi jak najbardziej randomowy bukmacher świata i logo też ma rodem z jakiegoś Klanu (Michał Chojnicki mógłby tam pracować jako ex-piłkarz, moze będąc żywą reklamą jak kurwa Peszko), ale chociaż się starają

Lech poza Gholizadehem (beka z krzyczenia GOLIZADEK po golu heh) zgarnia jeszcze podobno lewego obrońcę Djurgarden - Eliasa Anderssona, w promocyjnej cenie 400k (promocyjnej dla obu stron, bo wart jest nominalnie wiecej, ale kontrakt kończy mu się w grudniu), w przeciwieństwie do Gholizdaeha to się Szwed jakoś ciekawie w meczu z Lechem nie zaprezentowął, ale chyba grał też w innych meczach nwm kto kurwa allsvenskan ogląda
Awatar użytkownika
Prez

Post autor: Prez »

Spoko akcja była w sobotę pod nocnym targiem, akurat tamtedy przejeżdżałem a tam (fajne) dupcie z superbeta rozdawały szaliki
lygrys pisze: 11 maja 2022, 21:05 świetny dzień, jeden z najlepszych w moim życiu.
Dziękuje ci zjebana Polsko.
Raperzy, choć lecą okropnie, wszędzie się pchają
Jedyne co robią wielokrotnie, to mnie wkurwiają
Awatar użytkownika
CL500

Post autor: CL500 »

Bardzo ładne te nowe koszulki Kolejorza, schludnie i nie nasrane
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

Efthymios Koulouris nowym napastnikiem Portowców!

kurwa wszystko fajnie ale no gośc ma takie kurwa statystki, idąc logiką ekstraklasy to odpali. Prócz potężnego atromitosu, w ktorym grał kurwa dawid kort ( pozdro , ciekawe gdzie teraz jestesXD) reszta jest XD
Spoiler
Obrazek
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
Awatar użytkownika
CL500

U nas nie odpalił żaden napastnik od czasów Robaka/Buksy więc może chociaż temu się uda, gorszy niż inny Grek czyli Manias być nie może. Ogólnie to rozpierdala mnie praca Dyrektora Sportowego i skautingu w Pogoni, chłop od czasów Kosty jak kogoś ściąga to tylko po znajomości od trenera lub innych piłkarzy :bowdown:

Ten nowy napastnik teraz to też ziomal Leo Koutrisa od nas, który mocno sie przyczynił do tego transferu i nie jest to żadna tajemnica.
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
mql
Moderator

Pogoń dalej w capelli będzie grała? Jesteście z nich zadowoleni? swoją droga Górnik Zabrze też poszedł w tę stronę, a szkoda - bo lubiłem ich w hummelu. Raków niby podpisał umowę z adidasem bez posredników, a i tak dostali jakiś strój z katalogu - notabene hujowe to moro, nie jestem fanem takich rozwiązań

kurde chętnie bym jakiegoś Polaka w Lechu zobaczył, ale nie ma kogo kupować - w ekstraklasie młodziana żadnego nie wyciągniesz, chyba ze asów pokroju wiktora długosza czy dawida drachala aka losowych typków bez liczb na dobrą sprawę, a ci co już są na zachodzie - raczej się nie sposobią do powrotu. po cichu liczyłem na Puchacza czy Filipa Jagiełłę, ale do Lecha się nie zbliża nawet sympatyczny poczciwina Marcin Kamiński (mega fart, ze Salamona się udało wyciągnąć tak tbh - mimo wszystko), no i kurde wieża babel doprawiona wychowankami rośnie eh
Ostatnio zmieniony 03 lip 2023, 11:17 przez mql, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

FruitOffTheWall pisze: 03 lip 2023, 10:35 pozdro , ciekawe gdzie teraz jestesXD
sympatyczny korcik gra w lodzkim klubie sportowym, pamietam tylko dlatego, ze Kibolkiewicz czesto o nim wspomina
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
CL500

mql pisze: 03 lip 2023, 11:05 Pogoń dalej w capelli będzie grała? Jesteście z nich zadowoleni?
Tak, kontrakt z nimi przedłużony chyba do aż 2027 roku (kurwa, piszę aż, a to tylko 4 lata). Jakościowo spoko, na pewno są trwalsze niż wcześniejsze Nike z katalogu oraz Zina, która u wielu osób się po prostu rwała, straszny syf. Plus też taki, że robią takie koszulki jakie zaplanuje nasz grafik, ex forumowicz i autor wielu rapowych okładek MDoom. Na minus zdecydowanie ilość koszulek, ciągłe braki w klubowym fanshopie a jak już coś jest to XXXL lub XS. Ponoć jednym z warunków przedłużenia umowy było zapewnienie większej ilości asortymentu, więc ja jestem zadowolony, chociaż jakościowo nieśmiertelnych strojów z Lotto, które po 20 latach wyglądają u wielu kibiców jak nowe nic nie przebije. Osobiście jestem fanem koszulek innych niż katalogowe Nike i Adidas
Spoiler
Obrazek
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

mql pisze: 03 lip 2023, 11:05 kurde chętnie bym jakiegoś Polaka w Lechu zobaczył, ale nie ma kogo kupować - w ekstraklasie młodziana żadnego nie wyciągniesz, chyba ze asów pokroju wiktora długosza czy dawida drachala aka losowych typków bez liczb na dobrą sprawę, a ci co już są na zachodzie - raczej się nie sposobią do powrotu.
No a Kajtek Szmyt? Za bańkę to uczciwa cena by była wg mnie.
Awatar użytkownika
mql
Moderator

no dla mnie też, ale bańka za typa z jedną fajną (ale nie rewelacyjną) rundą to niemało, plus kontakty z Wartą są na poziomie klubowym zaskakująco chłodne, no nie wierze w to. szkoda, bo nawet jakby był niewypałem, to można by go gdzieś wypchnąć by chociaż trochę hajsu odzyskać, a zresztą Lecha ma doświadczenie w marnowaniu pieniędzy na skrzydłowych, wiec huj wie eh
Awatar użytkownika
bialyjelen

Post autor: bialyjelen »

ps kiedy KTO SKONCZY W TOP 6 23/24
lygrys pisze: 02 lip 2023, 20:03 Myślisz kurwo, że jesteś zabawny
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

meh, nie podoba mi się, ale to chyba przez sentyment do fontu z 16/17, bo się dobrze kojarzy
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
potter

Post autor: potter »

mql pisze: 03 lip 2023, 16:51 no dla mnie też, ale bańka za typa z jedną fajną (ale nie rewelacyjną) rundą to niemało, plus kontakty z Wartą są na poziomie klubowym zaskakująco chłodne, no nie wierze w to. szkoda, bo nawet jakby był niewypałem, to można by go gdzieś wypchnąć by chociaż trochę hajsu odzyskać, a zresztą Lecha ma doświadczenie w marnowaniu pieniędzy na skrzydłowych, wiec huj wie eh
a nawet zarobić, w niezłego młodego Polaka warto zainwestować. Taki Slisz np drogo kosztował Legię, długo nie odpalał, była lekka szydera z tej kwoty, a ostatni sezon już solidny plus debiut w kadrze więc ostatecznie pewnie jeszcze Legia zarobi.
Awatar użytkownika
exyou
Zbanowany

Post autor: exyou »

Kurwa, jak można się emocjonować ekstraklasą, niech mi to ktoś wytłumaczy bez spiny.

Przecież to jeden z największych powodów do wstydu rzeczpospolitej nawet bardziej niż rząd i opozycja.
Awatar użytkownika
Jasek

Post autor: Jasek »

Normalnie, jest ludzka. Jak można się ekscytować jakąś ligą angielską, tam nawet zabawnie nie jest
cztery żubry i dwie kurwy
Awatar użytkownika
CL500

exyou pisze: 03 lip 2023, 19:04 Kurwa, jak można się emocjonować ekstraklasą, niech mi to ktoś wytłumaczy bez spiny.
No tak bez spiny to chyba przez ten lokalny folklor, lokalny patriotyzm i trochę dla śmiechu. Ja za to nie rozumiem jak forumek się zbiera i komentuje poczynania jakiegoś Liverpoolu czy innej Chelsea, jakoś nie mogę złapać więzi z jakimś zagranicznym klubem, wiadomo są takie, z którymi sympatyzuję, ale to raczej przez jakiegoś zawodnika.
Ja np wychowałem sie 5 minut od stadionu, piłka nożna od małego była w moim sercu, codziennie po lekcjach na boisko, lub za szkołę i bramki z drzew lub plecaków i się grało w gałę, więc siłą rzeczy mając ekstraklasowy klub w swoim mieście zacząłem mu kibicować. Czasy końca podstawówki i gimbazy to moment odrodzenia się Pogoni i zamiłowania do ulicznego rapu :bag: więc praktycznie każdy mecz w młynie ze zdartym gardłem. Im człowiek starszy tym bardziej zaczyna w tym wszystkim oprócz otoczki i atmosfery po prostu dostrzegać fajną lokalną piłkę, coś z czym możesz się zidentyfikować, z zawodnikami, których mijasz na mieście, którzy reprezentują Twoje miejsce zamieszkania.

I zdecydowanie bardziej wolę obejrzeć Pogoń z Lechem niż jakieś Wolverhampton - Everton
MalinowyJogurt 2
Awatar użytkownika
FruitOffTheWall

Post autor: FruitOffTheWall »

lipski ma agenta roku, wypierdolił do chujakosu na cypr :D

patrzcie jakie bydle zakontraktował łks :D
Spoiler
Obrazek
o a tu takie info, sympatycznie chociaż sympatyczny pan chuja grał ale no wiadomo jaranko takie powroty jak powroty na chate karwana i wicia elooo
Spoiler
rip zioloziolo
Czas zapierdala? Może ziomie po koksie
Zapierdalala w Las Palmas, nie Europie Wschodniej
https://www.last.fm/user/Tommy_Ovocetti

owoc dziwko może wszystko
ODPOWIEDZ