@ FruitOffTheWall Jaga właśnie też ma cienko z kasą o ile nie bardziej niż ksg
Dodano po 18 minutach 9 sekundach:
gdyby nie Podolski to on w ogóle by do Polski nie trafił
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
gdyby nie Podolski to on w ogóle by do Polski nie trafił

złotea skromne ale estetyczne chociaż. miło, że znika stsowy kleks - szkoda, ze SUPERBET brzmi jak najbardziej randomowy bukmacher świata i logo też ma rodem z jakiegoś Klanu (Michał Chojnicki mógłby tam pracować jako ex-piłkarz, moze będąc żywą reklamą jak kurwa Peszko), ale chociaż się starają

sympatyczny korcik gra w lodzkim klubie sportowym, pamietam tylko dlatego, ze Kibolkiewicz czesto o nim wspomina
Tak, kontrakt z nimi przedłużony chyba do aż 2027 roku (kurwa, piszę aż, a to tylko 4 lata). Jakościowo spoko, na pewno są trwalsze niż wcześniejsze Nike z katalogu oraz Zina, która u wielu osób się po prostu rwała, straszny syf. Plus też taki, że robią takie koszulki jakie zaplanuje nasz grafik, ex forumowicz i autor wielu rapowych okładek MDoom. Na minus zdecydowanie ilość koszulek, ciągłe braki w klubowym fanshopie a jak już coś jest to XXXL lub XS. Ponoć jednym z warunków przedłużenia umowy było zapewnienie większej ilości asortymentu, więc ja jestem zadowolony, chociaż jakościowo nieśmiertelnych strojów z Lotto, które po 20 latach wyglądają u wielu kibiców jak nowe nic nie przebije. Osobiście jestem fanem koszulek innych niż katalogowe Nike i Adidas
No a Kajtek Szmyt? Za bańkę to uczciwa cena by była wg mnie.mql pisze: ↑03 lip 2023, 11:05 kurde chętnie bym jakiegoś Polaka w Lechu zobaczył, ale nie ma kogo kupować - w ekstraklasie młodziana żadnego nie wyciągniesz, chyba ze asów pokroju wiktora długosza czy dawida drachala aka losowych typków bez liczb na dobrą sprawę, a ci co już są na zachodzie - raczej się nie sposobią do powrotu.
a nawet zarobić, w niezłego młodego Polaka warto zainwestować. Taki Slisz np drogo kosztował Legię, długo nie odpalał, była lekka szydera z tej kwoty, a ostatni sezon już solidny plus debiut w kadrze więc ostatecznie pewnie jeszcze Legia zarobi.mql pisze: ↑03 lip 2023, 16:51 no dla mnie też, ale bańka za typa z jedną fajną (ale nie rewelacyjną) rundą to niemało, plus kontakty z Wartą są na poziomie klubowym zaskakująco chłodne, no nie wierze w to. szkoda, bo nawet jakby był niewypałem, to można by go gdzieś wypchnąć by chociaż trochę hajsu odzyskać, a zresztą Lecha ma doświadczenie w marnowaniu pieniędzy na skrzydłowych, wiec huj wie eh
No tak bez spiny to chyba przez ten lokalny folklor, lokalny patriotyzm i trochę dla śmiechu. Ja za to nie rozumiem jak forumek się zbiera i komentuje poczynania jakiegoś Liverpoolu czy innej Chelsea, jakoś nie mogę złapać więzi z jakimś zagranicznym klubem, wiadomo są takie, z którymi sympatyzuję, ale to raczej przez jakiegoś zawodnika.