Liga Mistrzów i Liga Europy
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Liga Mistrzów i Liga Europy
no ta, bo lepsze granie na dziurawych jak w piątek w Chorzowie grali. Kapustka wczoraj mówił, że totalnie by wolał na takich grać zimą niż pastwiskach jak często w Polsce się zdarzają i ja się zgadzam chociaż wiadomo, że bardziej narażone te kolana tam są.
Co dziś oglądacie
Posty z live, ale żeby nie zginęło wytłumaczenie
W przekonaniu Pankova wyjaśnienie jest proste
Przeciwnicy mieli sporo szczęścia dzisiaj. Piłka lepiej się odbijała dla nich. Może to trenowali, ale według mnie mieli przy tym dużo szczęścia.
Tutaj o tym dlaczego Tobiasz jest hujowy
https://weszlo.com/2024/02/21/kacper-to ... -warszawa/

https://weszlo.com/2024/02/21/kacper-to ... -warszawa/
Koło wpuszcza co drugą piłkę do siatkiWiecie, jak najłatwiej strzelić gola Legii? Oddać dwa strzały celne. Co drugie takie uderzenie kończy się golem. Skuteczność obron Tobiasza wynosi bowiem 50%. To najgorszy wynik w Ekstraklasie.
Ja pierdzielę ale załamujący był wczorajszy pojedynek Legii. Brak Ernesta jest okropny i okropnie się patrzało na mecz. Dawno się tak nie rozczarowałem polską drużyną.
nic na potem
Spoiler

-
Bisclavret
czesi zrobili w tych rozgrywkach prawie tyle samo punktów co Hiszpanie

Spoiler
Wiadomo już, że w Lidze Mistrzów, Lidze Europy i Lidze Konferencji zaprezentuje się łącznie 108 zespołów, po 36 na każde rozgrywki. Nie będą one jednak podzielone na tradycyjne fazy grupowe.
Zakwalifikowane kluby trafią do jednej grupy wspólnej. W Lidze Mistrzów każdy zespół wylosuje ośmiu rywali z czterech ustalonych wcześniej koszyków. W pierwszej fazie drużyny rozegrają cztery mecze domowe i cztery wyjazdowe.
Najlepszych osiem klubów automatycznie trafi do następnej rundy. Ekipy z miejsc 9-24 powalczą powalczą między sobą w fazie play-off o dołączenie do nich. Zespoły z lokat 25-36 odpadają ze wszystkich rozgrywek.
W 1/8 finału Ligi Mistrzów 2024/25 zaprezentuje się 16 drużyn. Ogólna liczba uczestników rozgrywek zwiększy się jednak o cztery zespoły.
W wypadku fazy grupowej Ligi Konferencji kluby rozegrają po sześć spotkań. Rywale będą losowani z sześciu wcześniej ustalonych koszyków.
Zakwalifikowane kluby trafią do jednej grupy wspólnej. W Lidze Mistrzów każdy zespół wylosuje ośmiu rywali z czterech ustalonych wcześniej koszyków. W pierwszej fazie drużyny rozegrają cztery mecze domowe i cztery wyjazdowe.
Najlepszych osiem klubów automatycznie trafi do następnej rundy. Ekipy z miejsc 9-24 powalczą powalczą między sobą w fazie play-off o dołączenie do nich. Zespoły z lokat 25-36 odpadają ze wszystkich rozgrywek.
W 1/8 finału Ligi Mistrzów 2024/25 zaprezentuje się 16 drużyn. Ogólna liczba uczestników rozgrywek zwiększy się jednak o cztery zespoły.
W wypadku fazy grupowej Ligi Konferencji kluby rozegrają po sześć spotkań. Rywale będą losowani z sześciu wcześniej ustalonych koszyków.
i git, obeceny format jest nudny fchuj
Ten format jaki ma być w przyszłym sezonie już wydaje mi sie być beznadziejnym kurwa. Śpieszmy sie oglądać ligę mistrzów jaką znamy. Może za rok, jak to wejdzie zmienie zdanie, przekonam się na ten moment to dla mnie totalne bezsensowne gówno
Ja, jo wiym kaj je gryfny maszket 
Dawać już ts superlige
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
nie czaję jak może być jedna grupa, skoro wszyscy z wszystkimi grać nie będą
Nic mi się w tym nie podoba
Totalnie kurwa nic
Nic mi się w tym nie podoba
Totalnie kurwa nic
Nie no, chujowy ten nowy system będzie. Wiem z doświadczenia, w sensie z football managera. 
Perfekcyjnie spierdolą coś tak pięknego ;/
szybko sie wyleczycie z tych sentymentalizmow
Dodano po 4 minutach 28 sekundach:
w ogole kibic pilkarski okropny platek sniegu kazda nowinka urasta do rangi zamachu ma swietosc eh serio jestesmy dziwakami
Dodano po 4 minutach 28 sekundach:
w ogole kibic pilkarski okropny platek sniegu kazda nowinka urasta do rangi zamachu ma swietosc eh serio jestesmy dziwakami