Nie, nie ma mowy o GPSie. Normalnie Belmondziak i Oyche i jedyne słuszne nawijki jak za czasów rokenrolla. Przy takich pojebanych akcjach jakie się tu odczyniają to zjednanie byłoby mało szokujące, choć schodząc na ziemię wiemy że to raczej nie będzie możliwerakieta_rakieta pisze: ↑11 paź 2019, 13:23I Oyche z floretem u GSPNie wiem, wydaje mi się on, w sensie GSP najbardziej żenadną postacią tej całej historii (o ile to nie prowo Winiego) bardziej żenadną nawet od Rafalali.
Belmondo
Re: Belmondo
niech giepeesiak robi ten swój mabilon, a belmondo z ojcem mabyn zero legal i wsioho najlipsioho haraszo
Streści ktoś co się działo po live Rafalali?
Dotrwałem do 120 strony, ale tu jest taki pierdolony offtop i to w głównej mierze przez świeżaków, że w piździe mam nadrabianie tego syfu
Dotrwałem do 120 strony, ale tu jest taki pierdolony offtop i to w głównej mierze przez świeżaków, że w piździe mam nadrabianie tego syfu
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
to ten sam Wrotas?
Spoiler
^ta
na insta mobbyn ten sycylijczyk od ostrzenia noży rzucił info jakieś, ale w sumie nic ciekawego więc nie sprawdzajcie
a oyche tera robi jakieś q&a na insta
ja pierdziu, się wkręciłem w telenowele nawet kurwa z insta nie korzystam i nie mam smartfona xD
na insta mobbyn ten sycylijczyk od ostrzenia noży rzucił info jakieś, ale w sumie nic ciekawego więc nie sprawdzajcie
a oyche tera robi jakieś q&a na insta
ja pierdziu, się wkręciłem w telenowele nawet kurwa z insta nie korzystam i nie mam smartfona xD
-Pan Rafał wstawił screen rozmowy z której wynikało, że rodzina(?) Belmondo jest skłonna dogadać się, aby żadne nowe materiały nie wyciekły
-Belmondo dał jeszcze jedno oświadczenie, tym razem pisemne i będące jeszcze większym stekiem bzdur. Pierdolenie o nowym porządku świata, jedynej słusznej prawdzie i braciach w wierze, ewidentnie redagowane z maczetą GSP przy szyi. Tutaj tekst:
Spoiler
Pomimo zaskoczenia i gigantycznego przypału jaki zgotowałem swojej ekipie, moi mobbynowi braciszkowie stanęli za mną murem, czego nigdy im nie zapomnę. W pełni rozumiem ich błyskawiczną decyzję o moim opuszczeniu składu – dokładnie tak należało zrobić, żeby jakkolwiek ratować wartości, które nowy porządek świata chce zabrać resztce naszej cywilizacji.
Newworldorderowa czarna dziura pochłonęła moją karierę i wizerunek prawdopodobnie dlatego, że kiedyś oficjalnie zadarłem z tą ciemną mocą.
Mobbyn trwa dalej, już bez postaci Belmonda, którego historia zawsze będzie wam przypominać, jakie straty wyrząda w duchu i umyśle ww. koncepcja świata.
Słuchajcie i wspierajcie moich braci, bo to jeden z ostatnich bastionów naszej wielowiekowej, jedynej słusznej prawdy. Ave Mobbyn
Newworldorderowa czarna dziura pochłonęła moją karierę i wizerunek prawdopodobnie dlatego, że kiedyś oficjalnie zadarłem z tą ciemną mocą.
Mobbyn trwa dalej, już bez postaci Belmonda, którego historia zawsze będzie wam przypominać, jakie straty wyrząda w duchu i umyśle ww. koncepcja świata.
Słuchajcie i wspierajcie moich braci, bo to jeden z ostatnich bastionów naszej wielowiekowej, jedynej słusznej prawdy. Ave Mobbyn
-Belmondo siedzi rzekomo u rodziny zamknięty na cztery spusty
-Pan Rafał z wyraźną ironią informuje o tym, że zgubił telefon na którym były wszystkie materiały i obawia się wycieku
-Oyche póki co ignoruje aferę stupkową i wyśmiewa wierzących w takie bzdury
-GSP wraz z kelnerami z pracy grozi raperowi Koza, który skrytykował całą sytuację. Tutaj wideo.
-GSP ogłasza zmianę formy dotychczasowego MOBBYN w nowy zespół, którego oficjalna nazwa będzie podana na najbliższym koncercie. Wiadomo tylko, że ich label będzie nazywał się MOBBYLON imienia Leszka Szyluka i jednym z członków będzie producent Wrotas.
-GSP zapowiada napisanie książki niewiadomego póki co charakteru
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Dziękuję najpiękniejszy adminie 
https://www.instagram.com/runiekslg/FPN pisze:Teraz w bangerku będzie można follow upować 2cztery7, gdzie nawijali, że Pjus głuchy. My będziemy mogli nawinąć, że Runiek ślepy, a postuje ciągle
belmondziarza ig przejal yomenik, tak wnioskuje
niestety, zgadzam sie z gods bidnessem, belmondo nie wroci z tak sponiewieranym street creditem
z drugiej strony moze mogl z tego wybrnac nie dajac sie szantazowac i nie czytajac gpsowskich oswiadczen
i dalej beka z grozenia kozie a olaniu rafalali
niestety, zgadzam sie z gods bidnessem, belmondo nie wroci z tak sponiewieranym street creditem
z drugiej strony moze mogl z tego wybrnac nie dajac sie szantazowac i nie czytajac gpsowskich oswiadczen
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- rakieta_rakieta
ja sądzę, że Rafalala dzięki znajomości w Roksowym towarzystwie ma takie kwity na różne osoby, że GSP może jej skoczyć. Belmondo wróci, w nowym targecie może mieć wyjebane na street cred, to prawilniackie pierdzielenie środowisku z jakiego się wywodzi jest obce. Wg mnie powinien po prostu powiedzieć, ok, przeleciałem się z Rafalala, ale jestem w chuj erudytą i mam wbite w konwencję.ogkush pisze: ↑11 paź 2019, 14:18 belmondziarza ig przejal yomenik, tak wnioskuje
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
I taki wlasnie kozak z gsp.
Co do Belmonda, inna konwencja to jest jedyna opcja na powrot jak juz, bo nawijanie dalej w prawie KAZDYM kawalku o cipkach byloby przypalowe troche ale sluchalbym
Co do Belmonda, inna konwencja to jest jedyna opcja na powrot jak juz, bo nawijanie dalej w prawie KAZDYM kawalku o cipkach byloby przypalowe troche ale sluchalbym
baqlashan pisze: przyszedł belmondo i każdy wybraniec od razu skminił że on obiektywnie jest najlepszy, nie widzisz to znaczy że nie doznałeś wizji, nie jesteś po prostu wrażliwy na tak subtelnie tętniące zajebistością i ogładą piękno
- rakieta_rakieta
Wrotas to idiotas, taka opinia po jego lajwie, tak niespojne pierdolenie, że to sie w pale nie mieści. Jak to ma być mobbynators, to dajcie mi paralizator.
Je suis Polonaise, so all i need is vodka, i może miłość
Oyche w relacji na IG zapowiada dzisiaj lajwa
spytałem GSP na dm czy Tytus chociaż przeczytał to ostatnie oświadczenie i tak mi odpowiedział(jak będzie mi się chciało to nagranie wrzucę, ale nie chce mi się tera):
Spoiler
powiem Ci tak, koleżko, głupia zaczepka z Twojej strony, kretyńska, po raz kokolejny raz słyszę takie...gówno, wiesz co, powiem Ci tak, pierdolnij się w głowę...Tytus swoje oświadczenie pisał siedząc ze swoją matką kurwa u siebie w domu i jeżeli kurwa ktoś w nie ingerował to zapytaj się pani Wiganny czy iingerowała kurwa...w nie...bo żaden z nas kurwa nie widział go przed publikacją
MOB
Co do tej dyskusji wyżej na temat Oyche - przecież on już dementował, że się rozpruł, są jakieś dowody na to, ze faktycznie tak było?
I na wejściu opycha jakieś swoje guwno-koszuleczki. Leci unsub. Ciekawe, ile czasu minie, zanim te łby zrozumieją, że Mobbyn to był Belmondo.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape
a ten guwno koszuleczki to nie był projekt m.in. belmonda?
- przedszkolanek
żeby to się w ciągu dekady nie skończyło wersami typu
Belmondo, Młody G
podał mi Pan Jezus dziś
Spoiler
oczywiście ciało i krew pod postacią chleba i wina
HEHE jest brandem skejterskim działającym gdzieś już od 2011 bodajże, swojego czasu śmigało w ich tisach sporo warszawskich raperów. Związani są obaj, więc to nie jest tak, że Yomenik wymyślił sobie nagle jakiś wzór i opierdala przypadkowe koszulki, czy coś (o ile o to wam chodziło).

Spoiler

B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
akurat koszuleczki HEHE bardzo spoko
Wywalasz ziomka z zespołu, bo złamał kodeks i jest niegodny, ale nie masz oporów, żeby żerować na jego popularności, wykorzystać jego konto i zgromadzonych na nim fanów, żeby opychać koszulki. Jakie to są pijawy obsrane.
Ostatnio zmieniony 11 paź 2019, 15:26 przez Suseł, łącznie zmieniany 3 razy.
Kupię UNDADASEA – Undaground Mixtape