Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
-
Bisclavret
Re: Livescore Euro 2020
Nie mamy tylu
No to damy bramka 4 obroncow 2 pomocnikow 4 napadziorow.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
o niczym innym dzisiaj nie myślę, będzie dobrze
Jechać ze Szwedami do spodu, 2:0 dla nas coś czuję
Znowu głos stracę haha
Znowu głos stracę haha
- ebismolarek
Będzie chodzić piłeczka
- qualite_de_schizoide
normalnie golimy frajerów do zera essa na noobów gg ez
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Walimy ich na cipe
- qualite_de_schizoide
kr0pka nie pękaj mordzia dzisiaj wyjaśniamy szwedów na suke
Na zdrowie dzieciak niech kapie
1:1 będzie
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, kebab, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
moje marzenie na chwile obecna to polska dochodzaca do polfinalu i paulo sousa ktory pozostaje trenerem tej kadry az do swojej smierci, nienawidze rotacji trenerskiej a mysle ze tylko on sposrod all pl trenerow robi cos w kierunku tego by ogarnac tutaj klepe i atak pozycyjny
Przypominam że dziś jeszcze jedno ważne spotkanie dla naszej nacji czyli mecz naszych braci Madziarów z naszymi odwiecznymi wrogami kurwami gebelsami.
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
zamurują Szwedzi brame i chuja z tego będzie.
ale oczywiście naszym chłopakom jak najlepiej. niech zagrają chociaż tak jak z Hiszpanią i gitówa.
ale oczywiście naszym chłopakom jak najlepiej. niech zagrają chociaż tak jak z Hiszpanią i gitówa.
-
ksiazenieporzadek
@clockers kumplu jesteś zainteresowany zakładem w stylu @fromage'a???
Dziś trzeba tylko zapierdalać, panowie. Jedenastu chłopa, plus pięć zmian, kurwa. Nie chcę zobaczyć KURWA jakiejś piłki pomiędzy, że oni wygrywają, tak jak ostatnio to miało miejsce. Zapierdalamy! Jeden za wszystkich, wszyscy za jednego, Panowie, kto wygra mecz?!!
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

ja sie wychowalem na turniejowych fikolach janasa benhakera i smudy i nigdy w takich przypadkach nie potrafie sie zdobyc na wieksza doze optymizmu niz no a moze sie kurwa uda ale gardlo bedzie zdzierane jak zawsze, z hiszpania mi juz morde zamkneli
-(1).gif)