Quebonafide

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
99mayday

Re: Quebonafide

Post autor: 99mayday »

to zazdro ogólnie

abstrahując od całej dyskusji kto jest real GOAT - obejrzałem ppv i mi te kawałki zajebiście siedzą, podobają mi się te nagłe zmiany tempa i klimatu, wszystko bardzo mocno wpada w ucho i ciężko przestać śpiewać "NIE WISZĘ PIENIĘDZYY SENTINOOO" chodząc po domu

oglądając filmy z koncertu - żałuję, że nie mogłem być :) wygląda jak najgrubszy event jaki widział PL hip hop od dawien dawna i pewnie jeszcze bardzo długo po
twoja familia to typy poznane wczoraj
tu co drugi golas robi z siebie ulicznego profesora
DjPendzel

Post autor: DjPendzel »

Lepiej powiedzcie co się stało z tym kolegą quebo co z nim jeździł wszędzie krzy krzysztof
Jedzenie kebabów i słuchanie chujowego rapu
Tak wygląda życie wielu polaków
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

no hypemanem na koncercie byl, a co
Obrazek
Baggio

Post autor: Baggio »

Cos wiadomo co z tą płytą? Nie ma w Polsce rapu do słuchania obecnie…
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Post autor: SWN »

Przełożona żeby nie przeszkadzać przy premierze nadchodzącego solo Palucha

viewtopic.php?t=12090
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
rozklad_gaussa

Post autor: rozklad_gaussa »

nie ma, filip musial sie tesciem opiekowac na weekend i nie mogl przyjsc
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

Wlecę tylko napisać że fajnie że jeszcze jakieś rapery są w stanie wywołać żywą dyskusję na forumku :)
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

szkoda tylko, ze nie są w stanie tego zrobic rapem, a jedynie hustaniem sie na linie holowniczej
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
Cz4rny1337
Moderator

Post autor: Cz4rny1337 »

przypierdalanie sie na sile klasycznie na tym forum - koncert mial wszystko, do typowego show i bangerkow do poskakania po zadzwiajaco duza ilosc starych kawalkow czy obecnosc eripe, muflona czy solara

eleganckie zakonczenie

najciekawsze jest to, ze mimo 2,5h dalej w sumie niedosyt i mysle, ze z godzinke by jeszcze pierdolnal tego koncertu luzno
Obrazek
Awatar użytkownika
Moltisanti

Post autor: Moltisanti »

Karkovsky pisze: 30 cze 2025, 18:17 Po prostu, pomijając promocje tamtej płyty, on rzeczywiście mial okresy ze chciał kończyć karierę, bo miał okresy depresji, tyle. No ale większość ludzi po prostu uparcie woli twierdzić, że to przebiegły koleś, który całą karierę, łącznie z jej zakończeniem zaplanował skrupulatnie od początku do końca z kalkulatorem, bo takie wytłumaczenie jest prostsze.
Stary, on sam mówi że miał od dawna strategie na to, że traktuje to jako grę i czuje ze przeszedl grę i robi poboczne misje. Przeciez on tym zbudowaniem narracji o kończeniu kariery skasował paręnaście milionów luźno i nie musi do 50 rż jeździć po remizach. Jasne ze ma tego bordera (strzelam że nawet nie zdiagnozowanego bo o terapiach pierdolil w co drugim numerze a w wywiadzie powiedział że w sumie to był raz i nie podobało mu się więc rozmowy z Taco to jego terapia :lol: )

Chlop lubił egzaltować swoje stany psychiczne ale to już ludzie zrobili z niego uciśnionego chorego człowieka, a on z tym nie walczył bo mu to pasowało do wizerunku. Jak ludzie nad nim płakali to on latał codziennie do innego kraju ew grał w piłkę w Polsce ruchał szlaufy i prowadził bogate życie towarzyskie - bo z tego co mowi to koleguje się z połowa polski i codziennie się z kimś widzi.

Depresja w chuj.
Łąsą pisze: 31 gru 2020, 19:13 prędzej nastąpi zmiana systemu monetarnego niż stopy wrócą do poziomu 3-4%
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Cz4rny1337 pisze: 01 lip 2025, 12:37 przypierdalanie sie na sile klasycznie na tym forum - koncert mial wszystko
Duża część przypierdalających/śmiejących się (w tym ja) z całego wydarzenia robi to mając na uwadze, że to już KOLEJNY koniec kariery tego ewidentnego atencjusza i widząc niezerowe szanse na to, że jego rozchwiane ego wymusi KOLEJNY powrót, jeśli już nie jako Quebonafide, to znowu zmieniony wizerunek jak z Kubą Grabowskim

To, czy koncert był na narodowym, śląskim, czy wjechał na scenę bmxem czy hulajnogą ma w tym dla mnie najmniejsze znaczenie, po prostu gość ma zerową wiarygodność żeby keszować jakieś "definitywne końce"
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
moxxi

Post autor: moxxi »

Moltisanti pisze: 01 lip 2025, 12:44 Depresja w chuj.
Taco nie było prędzej dlatego że skradłby cały szoł Quebonafajda
Biorę pałe i załatwiam nocą sprawe
kshaq pisze: 26 paź 2020, 19:53 Jeżeli te kilka straconych lat było potrzebne, żeby młodzi w tym kraju zaczęli walczyć o swoją wolność, to I ain't even mad.
Awatar użytkownika
Burak
kadłub chuj

Post autor: Burak »

Moltisanti pisze: 01 lip 2025, 12:44 strzelam że nawet nie zdiagnozowanego bo o terapiach pierdolil w co drugim numerze a w wywiadzie powiedział że w sumie to był raz i nie podobało mu się więc rozmowy z Taco to jego terapia
może terapia się nie spodobała bo psycholog mu powiedział że nie ma dwubiegunowości tylko jest atencjuszem?
Rydawarrior dostępny na wszystkich platformach streamingowych
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE FROMAGE
FREE PWK
Awatar użytkownika
kebab

Post autor: kebab »

moxxi pisze: 01 lip 2025, 12:47
Moltisanti pisze: 01 lip 2025, 12:44 Depresja w chuj.
Taco nie było prędzej dlatego że skradłby cały szoł Quebonafajda
Szoł skradł jedyny raper jaki pojawił się na scenie - Eripe.
ZAKAZ
Awatar użytkownika
jAg
ZADYMIARZ

Post autor: jAg »

jajca pisze: 01 lip 2025, 12:32 szkoda tylko, ze nie są w stanie tego zrobic rapem, a jedynie hustaniem sie na linie holowniczej
Quebo ma rent free w twojej głowie :lol:
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
Awatar użytkownika
Luxair

Post autor: Luxair »

kebab pisze: 01 lip 2025, 12:59 Szoł skradł jedyny raper jaki pojawił się na scenie - Eripe.
Jaki kawałek wykonał bo nie chce mi się oglądać całości? Łysego z Brazzers, mam nadzieję?
Izrael wciąż okupuje Palestynę
Amerykański rząd to żenujące świnie
Nie lubi Polaków raper Eminem
Dla mnie jest tylko żenującym skurwysynem
Awatar użytkownika
zemsta1camzata

Post autor: zemsta1camzata »

Prowo

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
jaki dresscode? w klubie w dresach
za nogawką ukryta jest maczeta
vari

Post autor: vari »

I Avengers
Awatar użytkownika
bronek

Post autor: bronek »

SWN pisze: 01 lip 2025, 12:45
Cz4rny1337 pisze: 01 lip 2025, 12:37 przypierdalanie sie na sile klasycznie na tym forum - koncert mial wszystko
Duża część przypierdalających/śmiejących się (w tym ja) z całego wydarzenia robi to mając na uwadze, że to już KOLEJNY koniec kariery tego ewidentnego atencjusza i widząc niezerowe szanse na to, że jego rozchwiane ego wymusi KOLEJNY powrót, jeśli już nie jako Quebonafide, to znowu zmieniony wizerunek jak z Kubą Grabowskim

To, czy koncert był na narodowym, śląskim, czy wjechał na scenę bmxem czy hulajnogą ma w tym dla mnie najmniejsze znaczenie, po prostu gość ma zerową wiarygodność żeby keszować jakieś "definitywne końce"
A jezeli faktycznie sie zlamie i nagra jakas tam bekowa zwrotke za 5 lat to czy swiat sie zawali? Chlop mowi ze nie ma zajawki i mu sie nie chce (bo ludzie sie go o to pytaja i dopytuja ciagle co dalej i to raczej nie on dzwoni) i tyle :dunno: wiec nwm czy jest sens miec to dalej z tylu glowy i zajmowac tam pokoj mieszkalny usadzajac tam quebo mowiacego ze juz nie nagra bo przeciez mozliwe ze nagra, mysle ze wygodniej zwolnic pokoj i miec wjbn w to czy faktycznie nagra czy nie, i cieszyc sie tym co nam dal lub olac to co nam dal jak sie nie podoba i tyle (ja bym tak zrobil np, ale ofc nie kazdy musi tylko moze ona mowi zdejmij noge)

Dodano po 1 minucie 2 sekundach:
No i czekam na plyte na spotku jakims, nie ogladalem tych koncertow bo w sumie nie przepadam za koncertami i mam wyjebane jak ktos sie wiesza na hakach na narodowym tbh :lol:
przyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsny
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Podkreśliłem że chodzi mi o keszowanie końca, sygnowanie tym tras, albumów i merchu, żeby potem wyskakiwać z liści i mówić HUJ ALBO JEDNAK NIE, BO NUDY NA TEJ EMERYTURZE XD

Jak chce se dalej wypuszczać treningowe numery albo hot16czeleńdże to mi to wisi, po prostu jestem wyczulony na wagę słów jak "nigdy" "zawsze" "definitywnie" "ostatni", bo takie eventy wyprzedają się w dużej mierze dzięki temu (nie mówię że nie wyprzedałby narodowego "normalnym" koncertem, ale to ze ludzie reagują inaczej jest bezdyskusyjne)
ODPOWIEDZ