Superliga [DYSKUSJA]
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Superliga [DYSKUSJA]
ale typom tam musi głowa parować, siedzą sobie większość czasu i grają na konsoli, bo co tu do roboty w UEFA na co dzień, a tu nagle jeb info SuperLeague i bezsenna noc na wymyślanie kolejnych zakazów dla gigantów, life-ban na spożywanie piwa Heineken dla Viniciusa i Rashforda, life-ban na jazdę Nissanem dla Salaha i Dembele
e: jak aut kopany, to Jose może jeszcze kiedyś wymęczy LM
e: jak aut kopany, to Jose może jeszcze kiedyś wymęczy LM
- Cz4rny1337
- Moderator
Podence wrzucil post anty-SuperLiga ktory puscil dalej Bruno Fernandes:
https://www.instagram.com/stories/bruno ... 821/?hl=en
Cancelo chyba tez.
czyli jednak z nimi nie rozmawiali xD
dopiero beda dymy
https://www.instagram.com/stories/bruno ... 821/?hl=en
Cancelo chyba tez.
czyli jednak z nimi nie rozmawiali xD
dopiero beda dymy

-
ksiazenieporzadek
dopiszą jedno zero w kontrakcie i już będą zadowoleni
Zobaczą, ile dostaną podwyżki i szybko zmiękną.
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
- Cz4rny1337
- Moderator
Ceferin on Agnelli: Agnelli - I don’t want to be too personal, but I have never seen a person who lied so many times as persistently as he did. I spoke to him on Saturday and he said these were only rumours, nothing going on. Then he turned off the phone.
XDDDD
A Ceferin jest ojcem chrzestnym corki Agnelliego xD xD
Ceferin: "I have seen many things in my life. I was a criminal lawyer. I have never seen people like that. EW called me on Thursday to say he was very satisfied and supported the proposals. He had already signed something else. Agnelli is the biggest disappointment of all."
XDDDD
A Ceferin jest ojcem chrzestnym corki Agnelliego xD xD
Ceferin: "I have seen many things in my life. I was a criminal lawyer. I have never seen people like that. EW called me on Thursday to say he was very satisfied and supported the proposals. He had already signed something else. Agnelli is the biggest disappointment of all."

Jak mieszamy z zasadami to moje top3 gamechangerow:
1. Lotne zmiany
2. Play offy
3. Krotszy czas meczow + zatrzymywanie czasu jak pilka poza boiskiem/gra
Taka pilke bym ogladal: wiecej sportu, mniej gry na czas/wymuszania itd..., wiecej emocji, wiecej czasu gry dla zawodnikow (bo nie jestes ograniczony przez limit zmian) i wieksza intensywnosc gry
1. Lotne zmiany
2. Play offy
3. Krotszy czas meczow + zatrzymywanie czasu jak pilka poza boiskiem/gra
Taka pilke bym ogladal: wiecej sportu, mniej gry na czas/wymuszania itd..., wiecej emocji, wiecej czasu gry dla zawodnikow (bo nie jestes ograniczony przez limit zmian) i wieksza intensywnosc gry
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
3 rogi i karny + bramkarz kto bliżej 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
piękny argument dała UEFA Superlidze reformując Ligę Mistrzów, wprowadzając system ligowy i 10! meczów, jeszcze więcej meczów z ogórami
https://www.meczyki.pl/newsy/znamy-szcz ... s/162916-n
no jak tam podoba się romantycy futbolu?
https://www.meczyki.pl/newsy/znamy-szcz ... s/162916-n
no jak tam podoba się romantycy futbolu?
oby zbanowali możliwość gry na euro pilkarzom z superligi. moze cos ugramy na euro a za 50 lat nikt nie bedzie pamietal dlaczego
Nie rozumiem, czy nie na tym właśnie polega piękno i duch sportu, że nawet teoretycznie słaby i mało znaczący klub może mierzyć wiek i wygrywać z najlepszymi? Barcelona męcząca się na własnym terenie z Dynamo Kijów, Real przegrywający z Lokomotiwem czy remisujący z Legia. To właśnie mi się podoba w tym sporcie, niespodzianki i walka o marzenia.
Usunięto
Ostatnio zmieniony 11 lut 2023, 21:50 przez TheD, łącznie zmieniany 1 raz.
I co z tego jak w drugim meczy byli by rozjechani, zawsze mnie wkurwiało że w grupie lm masz 2 zespoły które wiesz ze wyjdą i 2 z których jeden by powalczył o to 2, a ostatni kończy z punktem czy dwoma.
Ja tam się jaram piękne grupy arsenal i totki będą robić za lamusów do robienie łatwych punktów.
Ja tam się jaram piękne grupy arsenal i totki będą robić za lamusów do robienie łatwych punktów.
Wszystko jest kawałem oraz żartem
Wszystko już widziałem, co potrzebneXD
-
ksiazenieporzadek
może dla jakichś romantyków futbolu, niedzielny kibic woli sobie odpalić porządny soccer w wykonaniu największych gwiazdTdW pisze: ↑19 kwie 2021, 15:42 Nie rozumiem, czy nie na tym właśnie polega piękno i duch sportu, że nawet teoretycznie słaby i mało znaczący klub może mierzyć wiek i wygrywać z najlepszymi? Barcelona męcząca się na własnym terenie z Dynamo Kijów, Real przegrywający z Lokomotiwem czy remisujący z Legia. To właśnie mi się podoba w tym sporcie, niespodzianki i walka o marzenia.
-
genocidegeneral
no kurwa sądząc po tym angielskim to może jednak rozmawiali <jaworowiczfejs>
"A cop yells, "do not run I will [in the future] shoot!" This phrase is meaningless to the nigger. In the nigger's mind he has two choices: be detained by the cops, or run and be free."
I druga sprawa nie ogarniam o co ten cały placz przecież lm będzie I będą się bić o nia bayern z psg i West ham I 40 innych drużyn
Wszystko jest kawałem oraz żartem
- Cz4rny1337
- Moderator
Alexander Ceferin: “These are so-called big clubs, it is clear that the big clubs of today were not always big clubs. Juventus were in Serie B, Man United before Sir Alex Ferguson was I don't know where”.
"We will do the sanctions we can do within the law, of course”.

#Uefa
Ponoć w UEFIe uwazaja, ze kluby juz dostaly od JP Morgan po 400 mln [w sobote] w ranach pozyczki, ktora nie bedzie musiala byc zwrocona w przypadku braku Super Ligi. OFC calosc na preferencyjnych warunkach
"We will do the sanctions we can do within the law, of course”.
#Uefa
Ponoć w UEFIe uwazaja, ze kluby juz dostaly od JP Morgan po 400 mln [w sobote] w ranach pozyczki, ktora nie bedzie musiala byc zwrocona w przypadku braku Super Ligi. OFC calosc na preferencyjnych warunkach

- rozklad_gaussa
Spoiler
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
Sawicki z PZPN powiedział że ta edycja LM i Euro niezagrożone sankcjami także tyle ze straszenia
Kocham, pozdrawiam