No ale czego zachowujesz się jak debil? Ma konto więcej niż 2 miechy? Ma. Napisał ponad 50 postów? Napisał. Jak mówiłem, dla mnie może być nawet 20 postów.
Się poczuli jakbym odmawiał komuś kto serio częścią społeczności jest xDDD
ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
Re: ŚLIZGERY 2020 - WYNIKI
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Dobra, koniec tej jałowej dyskusji. Zapraszam - https://slizgawka.eu/viewtopic.php?f=5&t=8617
Przyjechała babka rowerem, odleciała helikopterem
nie mogę z tego bólu dupy, wy nie zrozumieliście oldschoola czy o chuj chodzi XD
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
poznałem wiele osób, których nie chcę znać
no beka w chuj, a najlepiej jak ktoś napisał, że jakieś jopki mają te same prawa co legendy czy użytkownicy z hall of fame xdd
najlepiej żeby bortwick sam nam wybrał, pełna racja
słyszałem wiele głosów, śmiech i płacz
Przecież oyche od jakiegoś czasu wsadza kij w mrowisko dla zasady, byle miec odmienna opinie.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
znaczy no w tym temacie akurat zgadzam sie z tobą, zreszta nie wiem od kogo konkretnie miałbym mieć tu odmienna opinię, skoro można sprawdzić na poprzednich stronach, że głosy w dyskusji rozkładają się mniej więcej 50/50. drugi raz widzę tę uwagę (która chyba w zamierzeniu ma byc zarzutem?) od ciebie i znowu wydaje mi się nietrafiona (poprzednio zacytowałem ci posty uzasadniające mój tok rozumowania, zresztą jak się okazało znaleźli się inni użytkownicy podzielający moje 'na siłę odmienne' opinie więc