Young Leosia
Re: Young Leosia
Zacznijmy od tego że ona nie jest kobietą tylko dziewczynką. A to nie komplement w przypadku 30-latki.
-
RIVALDO111
- Zbanowany
@wisconsin
Ona ma 22-23 lata.
Ona ma 22-23 lata.
Siedzimy już nad tym trzy lata, bo obłęd to dar, a nie kara,Mówią nam jak mamy latać, ja wolałbym spotkać Ikara,Szczęście to tylko przywilej, szczęście to tylko na chwilę, szczęście cię zgubi,udusi,zabije i minie ,A w trakcie się wije jak żmije i gnije.
Tak czy siak obleśna typiara. Fuj.
czy wisconsin to westconsyn polska kuzyn gsp?
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
- yungXpaproch
nie no bez przesady kurwa, nawet nie zestawiaj tych ksywek ze soba, siaraRIVALDO111 pisze: ↑30 kwie 2022, 14:32 Ale ona ma wnerwiający głos , dla mnie zero repeat value.
Serio jestem zaskoczony, ale z drugiej strony Sobel , Qry , Young Igi, Sanah i Rusina też robią miliony..![]()
hejterzy kolejny raz pokazują, że są po prostu zwykłymi prymitywami
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
ja cię nie widziałem, bo szukaliśmy tam rytm i flow
- SuperRapMaster
Co tu dużo gadać? Nie moja muzyka, ja słucham głównie rapu, ale fanom techno może się spodobać.
ale jeszcze mutacji nie przeszla
- OmarStooleyman
Young Leosia nie istnieje. To znaczy istnieje, ale nie jest człowiekiem. Wizerunek Leosi został wygenerowany przez sieć neuronową na podstawie analizy kilkunastu tysięcy twarzy przeciętnej 22 latki. Reprezentuje coś w rodzaju super-polki. Jej ksywka jest mrugnięciem okiem w stronę typowych odbiorców rapu, mówi nam: patrzcie hehe YOUNG LEOSIA, YOUNG. LEOSIA. Jest taka jak wy, wasza koleżanka, wiecie Młoda ta no, Leokadia.
Powiecie może, że przecież słychać ją w radio, albo widać ją na YouTubie. Ale czy na pewno? Wszystkie jej teledyski są kompilacją losowych zlepków tik tokowych tańców i typowych dziewczęcych zajęć jak czesanie włosów z koleżankami. Ten twór nie wyraził nigdy żadnej oryginalnej myśli, która nie byłaby już w pewien sposób przeżutym materiałem odrzutowym Żabsona. Stawiam dolary przeciw kasztanom, że mamy tutaj do czynienia z chińskim pokojem - "Leosia" posługuje się pustomową wytwórni INTERNAZIOMAL (która już sama w sobie jest pozbawiona przekazu, przy nadmiernej formie) ale sama nie rozumie tego co mówi. Wizerunek na teledyskach? A co to za problem go wygenerować albo wstawić potem?
A może ktoś go widział ją na żywo? Ja nie. Nie znam też nikogo kto widziałby Young Leosie na żywo. Dlaczego? Bo ona po prostu nie istnieje.
Nad istnieniem Young Leosii panuje w Polsce zmowa milczenia. Dlaczego raperzy opozycji nie protestują przed wykorzystywaniem złośliwego SPI (Sztuczna Pato Inteligencja) w rapie? Bo to wygodne mieć takiego (dosłownie!) chochoła do bicia. Istnienie SPI o nazwie Young Leosia.exe jest na rękę SBM, Smolastemu i Oliwce Brazil.

Powiecie może, że przecież słychać ją w radio, albo widać ją na YouTubie. Ale czy na pewno? Wszystkie jej teledyski są kompilacją losowych zlepków tik tokowych tańców i typowych dziewczęcych zajęć jak czesanie włosów z koleżankami. Ten twór nie wyraził nigdy żadnej oryginalnej myśli, która nie byłaby już w pewien sposób przeżutym materiałem odrzutowym Żabsona. Stawiam dolary przeciw kasztanom, że mamy tutaj do czynienia z chińskim pokojem - "Leosia" posługuje się pustomową wytwórni INTERNAZIOMAL (która już sama w sobie jest pozbawiona przekazu, przy nadmiernej formie) ale sama nie rozumie tego co mówi. Wizerunek na teledyskach? A co to za problem go wygenerować albo wstawić potem?
A może ktoś go widział ją na żywo? Ja nie. Nie znam też nikogo kto widziałby Young Leosie na żywo. Dlaczego? Bo ona po prostu nie istnieje.
Nad istnieniem Young Leosii panuje w Polsce zmowa milczenia. Dlaczego raperzy opozycji nie protestują przed wykorzystywaniem złośliwego SPI (Sztuczna Pato Inteligencja) w rapie? Bo to wygodne mieć takiego (dosłownie!) chochoła do bicia. Istnienie SPI o nazwie Young Leosia.exe jest na rękę SBM, Smolastemu i Oliwce Brazil.

bekowy follow up xddd young leosia rapowym januszem kowalskim
- gonny_trebor
- Moderator
ŚLIZGAWKA BEAT BATTLE #109 - Sampel
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
Niech jedzenie będzie lekarstwem, a lekarstwo - pożywieniem
>>> KINO ŚLIZGAWKOWE <<<
- benzoabuser
- Zbanowany
Wykrenca mnie jak to oglondam
znajdę wszystkie kurwy świata i rozjebie
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
!EXTRA ANNOTATION!
ALL OF MY POSTS ARE FICTION
Hejterzy mówią że Młoda Leosia za proste teksty, że to nie rap, a tu jak byk baba nie wyrabia z szalonym flow oryginału i dusi się jeszcze przed pierwszym refrenem, później to już schodzenie na depresję oddechową
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
ale małpiszon by siadł na tym bicie
widziałeś mnie w netflixie, mówisz miły gość?
- Jasny
- Zbanowany
I tak zaśpiewała to lepiej niż Leosia, nawet że wspomnianą depresją oddechową. Mnie rozpierdala ten Cugowski kiwający że zrozumieniem - a tu wyszła jakAś małpa, pierdoli coś o szklankach offbit, a sam bit prymitywne cichutko w tle - nad czym się tu pochylać
I live my life free of compromise and step into the shadows without complaint or regret.
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Those who would give up essential Liberty, to purchase a little temporary Safety, deserve neither Liberty nor Safety
Jak dowiadujemy się z trwającego programu Wojewódzkiego i Kędzierskiego z Young Leosią - opuściła ona ekipę Internaziomali, a swoje nadchodzące rzeczy wyda samodzielnie.
Nowa muzyka od Sary już w drodze.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji