Pezet - Muzyka Współczesna (2019)
Re: Pezet - Muzyka Współczesna (27.09.2019) [Zapowiedź]
Wygoogluj "Radio Pezet Orange" i poklikaj. Na stronie Orange linki są martwe. Na szybkości znalazłem jeden odcinek na YouTube:
no tylko ten jeden znalazłem
ale treraz sobie słucham ponownie sidneya w radio roxy i bekę mam
szkoda że pezet takim waflem był
mam nadzieję że BYŁ a nie jest cały czas
ale treraz sobie słucham ponownie sidneya w radio roxy i bekę mam
szkoda że pezet takim waflem był
mam nadzieję że BYŁ a nie jest cały czas
Na płycie gościnnie Sokół i Oki. W numerach które pojawią się tylko w wersji preorder.
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
- mlodyperkez
Kolejni goście ogłoszeni: Kękę oraz Jan Rapowanie. Nie powiem zeby te goscinki mnie zachecily do kupna..Chyba sobie daruje ten preorder.
Ale co ważne, o ile dobrze kumam, to żadnego z dotychczasowo ogłoszonych gości nie będzie na podstawowej wersji albumu.
No trzeba przyznać, featy faktycznie mocno WSPÓŁCZESNE pod względem łapania preorderowiczów.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Pezet umie w robienie hajsu po prostu 
Sokół też w sumie nudny z lekka
Ja czekam na Okiego
Jan jakby się sprężył to spoko, ale co KęKę nawinie na tracku z Pezetem to nie wiem XD
Ja czekam na Okiego
Jan jakby się sprężył to spoko, ale co KęKę nawinie na tracku z Pezetem to nie wiem XD
Czekam na tę płytę bo Pezet to marka mimo upływającego czasu i ewidentnego spadku formy można spodziewać się że ta płyta wniesie coś do historii polskiego rapu. Wniesie pewnie niewiele, ale dobrze żeby Pezet jako mniejsza czy większa legenda sceny spieniężył swój potencjał bo po klasykach w postaci płyt z Noonem to było niemożliwe.
24.07.2019 - 16.12.2019
- Moltisanti
Pezet jest absolutnym fenomenem bo trafia do wszystkich pokoleń słuchających rapu i jako jedyny dinozaur byłby wstanie wrócić po przerwie i trafić do kolejnych nastolatków. Mam nadzieję że jest tego świadom, bo ten trailer i featy trochę niepokoją i boję się że uznał że musi trafić do starego słuchacza, czytaj zrobić chujową płytę. Obym się mylił.
^UP
młody target słucha tylko ksyw, więc nie musi się starać.
czyli uznał, że do starych musi trafić = słaba płyta
młody target słucha tylko ksyw, więc nie musi się starać.
czyli uznał, że do starych musi trafić = słaba płyta
To prawda. Pezet jako jedyny lub jeden z niewielu wyrobił sobie markę u Gimbów ( Co mam powiedzieć, Niedopowiedzenia, Źrenice i te płaczliwe numerki dla dziewczyn z Emocjonalnej ) no i teraz może kosić kapuche na każdym odbiorcy. Jedni kupią z sentymentu dla starych płyt, inni z zajawką z tych nowych, bo starych poza powiedzmy Ukrytym w mieście krzykiem i Senioritą nie znają najczęściej.
Tak się robi hajs, jedyna obawa to, że pójdzie na łatwiznę tak jak piszecie bo za samą ksywę ludzie to kupią
Choć przyznać trzeba, że zawrotnych wyświetleń nie robi i to trochę może go niepokoić biznesowo
O pierwszym singlu, co jest winą jego wyboru, było zupełnie cicho poza jakimiś forami, stronami z contentem muzycznym.
Co da się według mnie zauważyć to, że on jakoś tak słabiej ostatnio pisze, czyli występują proste rymy, czasami takie poza rytmem trochę, przypałowe porównania itp ( Wersy jak po deszczu grzyby
)
Ciekawe jak idzie sprzedaż preorderu i na ile w tym pomogą ksywki gości bo zaprosił gimbo top w sumie ( Bediego tylko brak, no i Oki się nie łapie pod tą kategorie )
Tak się robi hajs, jedyna obawa to, że pójdzie na łatwiznę tak jak piszecie bo za samą ksywę ludzie to kupią
Choć przyznać trzeba, że zawrotnych wyświetleń nie robi i to trochę może go niepokoić biznesowo
O pierwszym singlu, co jest winą jego wyboru, było zupełnie cicho poza jakimiś forami, stronami z contentem muzycznym.
Co da się według mnie zauważyć to, że on jakoś tak słabiej ostatnio pisze, czyli występują proste rymy, czasami takie poza rytmem trochę, przypałowe porównania itp ( Wersy jak po deszczu grzyby
Ciekawe jak idzie sprzedaż preorderu i na ile w tym pomogą ksywki gości bo zaprosił gimbo top w sumie ( Bediego tylko brak, no i Oki się nie łapie pod tą kategorie )
Sprzedam preorder płyty bo zgubiłem kurwa numer zamówienia.
Za dużo gości o wszystkich.
Za dużo gości o wszystkich.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Fantastycznie, że nie poniosła mnie fantazja, żeby brać te płytę w preorderze, bo te featy to ja pierdole 
Paluch i Otsochodzi kolejnymi gośćmi. Zaraz się z tego składanka zrobi, a nie solo Pezia.
Kocham, pozdrawiam
Bardzo dobrze, że cofnąłem ten preorder. mogę sobie dorzucić do winyla muzy z wiedzmina 3.
Albo to będzie 3xCD wersja albo pezet tam nagrał 6 zwrotek na całą płytę z czego 5 słyszeliśmy już na singlach.
Props Preorder.pl za to, że mi cofneli preorder bez podania numeru zamówienia.
Albo to będzie 3xCD wersja albo pezet tam nagrał 6 zwrotek na całą płytę z czego 5 słyszeliśmy już na singlach.
Props Preorder.pl za to, że mi cofneli preorder bez podania numeru zamówienia.
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Czekam na ogłoszenie na feat Kizo
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Czekam na tę płytkę, od niedawna stwiedziłem (znowu) że PZ to numer jeden w tym kraju jesli chodzi o rapowane pieśni.
Single oba perfekcyjne.
Single oba perfekcyjne.