Przecież to będzie składanka z kawałkami gdzie był gościnnie. Jeśli się nie mylę, to już dawno o tym było mówione i ze dochód z tego ma iść na cele charytatwne
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
Propsy Kazek i za akcje i za tytuł, dla mnie bardzo spoko, bo Kaza raczej nie skojarzyłbym z gościem, który się uśmiecha, a biorąc pod uwagę cel to należy się props jak nic.
Siemanko! W poniedziałek o 15:00 na sklepie www.23youngwear.com pojawią sie płyty z luźnymi numerami z mojego kanału (zremasterowane). Dochód ze sprzedaży zostanie przeznaczony na rehabilitacje oraz kosztowny sprzęt rehabilitacyjny dla 14-letniej Wiktorii, cierpiącej na dziecięce porażenie mózgowe. Ilość płyt to limitowane 1000 sztuk. Płyty zostaną wyslane po 18 pażdziernika. Więcej info przy dropie w poniedziałek.
Fajny zestaw kawałków jeszcze sprzed zmęczenia materiału, jeszcze fajniejszy powód wydania. Ciekawe jak będzie brzmiała piątka? Blend na youtube jest nagrany pod instrumental Goldlinka i Brenta Faiyaza, Kaz chyba nie będzie mógł od tak pchać go na sklepy (nawet w celach charytatywnych)?
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Mam nadzieję, że zdążę powinąć, bo 1,2,3 i 9 bardzo często na ripicie choć się nie znamy to dla ciebie jestem best friend
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął