NBA

Wszystkie ulubione dyscypliny sportowe w jednym miejscu. Nieważne, którą piłkę wolisz.

Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Re: NBA

Post autor: SWN »

co za buc jebany, już nie pierwszy raz p o t ę ż n y center pokłócony z całym światem
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

Mider

Post autor: Mider »

joey pisze: 26 cze 2019, 14:46 https://m.sportowefakty.wp.pl/sportowyb ... wal-go-dem
peak polskiego twittera
haha smiec jebany na minimalnym kontrakcie nie będzie grał, co za przewózka
DameDolla

Post autor: DameDolla »

A na chuj ma grać za jakieś ochłapy jak takie pieniądze robi na innych biznesach bez zapierdalania na treningach i latania po całych stanach non stop. Mając 35 lat już ciężko wytrzymać takie tempo. Nie kosztem zdrowia przez reszte życia.
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

🙏
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Czyli ucieka na pewno Kyrie, Horford, pewnie Morris i chuj wie jak z Rozierem zależnie od umowy Kemby. Trochę słabo. W ogóle z miesiąca na miesiąc bardziej boję się o Celtics, bo pamiętam, jak po niewyjaśnionej (wtedy) rezygnacji z Fultza Tatum okazał się kotem, mieli armię młodziaków i stertę assetów. Pisałem ziomkowi jak to Boston jest ustawiony na lata w przód i po dodaniu all-stara będą meldować się rokrocznie w finale, tymczasem wydaje mi się, że C's zrobili spory krok w tył pod względem ogólnego poweru, all-starem okazał się 'tylko' Hayward zamiast KD albo Davisa, a już niedługo może ich czekać kolejna wymiana połowy piątki, gdzie te słynne już assety Ainge'a tracą na wartości i FAsi będą przebrani.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
Awatar użytkownika
instinkt
Moderator

Post autor: instinkt »

what
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Też się zdziwiłem, bo typ wcale nie stary, z fajnym skillsetem pod dzisiejsze NBA (wysoki grożący trójką) i spokojnie znalazłby się ktoś chętny na jakieś 45/4

e:

+ Butler wyraził chęć gry w Heat :dunno: Pojebane. Dostał fajny zespół, zdolnych kumpli tak jak chciał, a po raz kolejny zanotuje spierdolenie po sezonie obrażając się nie wiadomo na co. Od odejścia z CHI typ regularnie traci w moich oczach i na miejscach klubów bałbym się wiązać z nim inaczej niż 1+1.
Awatar użytkownika
ketiovv

Post autor: ketiovv »

Durant razem z Irvingiem i Jordanem mają wylądować w Nets. Robi się ciekawie, ciekawe czy poznamy dziś decyzję Kałaja
TheGreatestGolota

Post autor: TheGreatestGolota »

no ale na slizgu czy tutaj pisałem, że Durant bd w Brooklyn, że Jay Z ma tam nadal moralne udziały, a Roc Nation jest przedstawicielem obu panów.
nie wazne, pojde dalej, Durant rownie dobrze mogl napisac ze wroci za rok jako zasłona dymna ale nie zdziwie się, ze wroci na play offs
chociaż tankowanie Brooklynu może być niezłą bekową akcją xd

a JB to przygłup
Awatar użytkownika
joey

Post autor: joey »

Reddick w Pelicans, mocny cios w 76ers i zajebiste wzmocnienie dla Nowego Orleanu, super ta wolna agentura się zaczęła, jaranko max
trójkąt bermudzki wola mokotów
Awatar użytkownika
ketiovv

Kemba oficjalnie zielony, Rose w Pistons. Serio, naprawdę ciekawe rozdania
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

joey pisze: 01 lip 2019, 0:02 Reddick w Pelicans, mocny cios w 76ers
o chuj, nawet nie brałem pod uwagę że będzie się gdziekolwiek ruszał :eek: 76ers mogą w jedno lato zmienić się z legitnego kontendera w zespół na 3-6 seed.
ksiazenieporzadek

Post autor: ksiazenieporzadek »

Middleton 178/5 :lol: :lol:
Mider

ketiovv pisze: 30 cze 2019, 23:16 Durant razem z Irvingiem i Jordanem mają wylądować w Nets. Robi się ciekawie, ciekawe czy poznamy dziś decyzję Kałaja
Nie

co do Butlera to ja jarałbym się nim w Rockets, Harden wreszcie dostał by swojego Pippena
pardon

Post autor: pardon »

dożyłem Kemby poza Charlotte o/
Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Ariza 25/2 od Sacramento. Szkoda, bo chciałem go w LAL gdyby opcja 3 superstara nie wypaliła/DLO za minmax.
Mider

Gortat w Rockets

Awatar użytkownika
SWN
Administrator

Kuurwa niech ten Kawhi się decyduje, bo znikają rolesi jeden po drugim
Awatar użytkownika
ketiovv

z tym Middletonem chyba najbardziej beka

Bogdanovic w Utah 73/4
e; a Brogdon w Indianie 85/4
Ostatnio zmieniony 01 lip 2019, 0:31 przez ketiovv, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ