Przemek Ferguson
- przedszkolanek
Re: Przemek Ferguson
ktoś ściągał? chętnie bym obejrzał pozostałą twórczość typa, skoro muzyka i tak jest chujowa
szkoda typa, dostał w końcu szansę, na którą sobie zapracował i go trochę poniosło
Ja jebie haha ta historia o współlokatorce

-
MalinowyJogurt
zajebiście, że to się dzieje, szczególnie w natłoku tych ugrzecznionych chłopców z kalkulatorami w rękach, lub pseudo gangsterów w LV, dobrze że jest taki patus debil mitoman chociaż śmiesznie jest xd
Odpalil szybki poradnik jak stracic 90% fanow 
Przemek stracił już dostep do IG.
Zaraz powinien być live.
Ostatnio życie pokazuje nam jak łatwo narkotyki i inne nałogi mogą zmieść z planszy patrz Belmondo / ferguson. W tym wszystkim przynajmniej mamy prawdziwy obraz bez sztabu ludzi. Kibicuje żeby oboje się ogarnęli
Zaraz powinien być live.
Ostatnio życie pokazuje nam jak łatwo narkotyki i inne nałogi mogą zmieść z planszy patrz Belmondo / ferguson. W tym wszystkim przynajmniej mamy prawdziwy obraz bez sztabu ludzi. Kibicuje żeby oboje się ogarnęli
#free2rzyn
chudy filipek vs gruby filipek, liczę na beef
wjeżdża największy kaliber, twoja ekipa koliber
Poniekąd rozumiem jego zachowanie, bo kiedy człowiek ma niewiele i się trochę pogubi w życiu, popadnie w nałogi, etc. i nagle dostaje taką szansę od losu to różnie się reaguje.
Niemniej jednak mam nadzieję, że zrozumie swoje błędy albo ktoś przemówi mu do rozsądku, że nie tędy droga i powie "kurwa chłopie dostałeś szansę ciesz się tym i nie odpierdalaj, nie jeden chciałby być na Twoim miejscu".
Kibicuję i mam nadzieję, że już nie powiesi żadnego rapera.
Niemniej jednak mam nadzieję, że zrozumie swoje błędy albo ktoś przemówi mu do rozsądku, że nie tędy droga i powie "kurwa chłopie dostałeś szansę ciesz się tym i nie odpierdalaj, nie jeden chciałby być na Twoim miejscu".
Kibicuję i mam nadzieję, że już nie powiesi żadnego rapera.
- przedszkolanek
przypomniało mnie się, że wczoraj chciałem to napisać, ale dałem sobie spokój
umysł biedaka zawsze będzie biedy, jak zobaczy pieniądz wyda mu się zbędny
umysł biedaka zawsze będzie biedy, jak zobaczy pieniądz wyda mu się zbędny
ta historia o matce współlokatorce z poprzedniej strony
mam nadzieję że wszystkich was też to bawi, bo adresy ip już mam
mam nadzieję że wszystkich was też to bawi, bo adresy ip już mam
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
nie ma czegoś takiego w psychologii jak "umysł biedaka", pozdrawiam
nie no przeciez jeszcze jak zaczynal z freestylem to na jego starym profilu na ig i na fb sie niezle dymy dzialy to byl pierwszy w polsce patostrimer pol zycia przy bialej linii alex ferguson
teraz zobaczyłem że typ na fb przed stoprorap dodał post na fb, że dojebał jakiejś dupie i żeby ludzie do niej pisali i przekonali ją że źle zrobił i że przeprasza
Remik Ty kurwa debilu, w branży gdzie liczą się tylko pieniądze wziąłeś pod skrzydła debila niestabilnie emocjonalnego, chuj wie co on tam pod kopułą ma, ale no kurwa oboje to debile w takim razie, myślałem że remik ma głowę na karku ( po tym jak wychujał winiego ) a tu wychodzi na to że nie. Ferguson Ty kurwo obsrana, ktoś Ci rękę dał pomocną a Ty wstyd mu robisz, pfu leje na Ciebie
bo się kurwa wizje lokalną robi przed podpisaniem rapera.. ja pierdole. Bonny Larmes, Emil G, Dj Serio, wszyscy z giżycka.. wystarczyło popytać na blokach. amatorka. a Przemo jeszcze naodpierdala, chuj w to, że przypału wytwórni narobi, najwięcej szkód może narobić prywatnym osobom z którymi ów pojeb miał do czynienia.
Ostatnio zmieniony 13 paź 2020, 19:00 przez sp0ko, łącznie zmieniany 1 raz.
-
MalinowyJogurt
Hahaha Remik kurwa to sobie wziąłeś Przemka ćpuna idiote z poczuciem humoru i ogarnięciem zatrzymanym na demotywatory.pl w 2011 roku i Kare patusiare, która robi jeszcze gorsze rzeczy niż u kolegów patusów, którzy chyba faktycznie o nią dbali a ona spierdoliła XD
Winicjusz Bartków wyszedł na tym najlepiej, odszedł a stopro kojarzy się już tylko z rozjebusem sobotą, kilkoma noł nejmami i tymi dwoma wynalazkami wyżej
Winicjusz Bartków wyszedł na tym najlepiej, odszedł a stopro kojarzy się już tylko z rozjebusem sobotą, kilkoma noł nejmami i tymi dwoma wynalazkami wyżej
Plot twist, Wini wkurwiony na Remika ogarnął ćpanie Fergusonowi, żeby ten rozjebał wytwórnię od środka 
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji