PRO8L3M

Kategoria poświęcona wykonawcom.

Moderatorzy: Jose, oldschool

Awatar użytkownika
mlodyperkez

Re: PRO8L3M

Post autor: mlodyperkez »

Awatar użytkownika
Yayo

Post autor: Yayo »

Spoko wywiad, miło się czytało. Liczę na powrót Dobrego Towaru, to mogłoby być coś bardzo świeżego zamiast kolejnej płyty Problemu. Ten Jan Stanisławski który przeprowadzał wywiad to jakiś raper?
Awatar użytkownika
VBSW
SZEFITO

Post autor: VBSW »

"Ceha Joint to raper z Warszawy, który przygodę z mikrofonem rozpoczął w 1999 roku. Współtwórca undergroundowych składów: CHZT, Nowy Styl Podziemia, TCHNS oraz funkowej grupy Brand New Bang. Reprezentant ulicznego nurtu, który nie boi się eksperymentów z reggae czy drum ‘n’ bassem."
Sąd mnie tu nie rusza, sądzi tylko Pan
Bieda czy bogactwo - oba smaki znam

https://vocaroo.com/14RhCQilMVzv
Awatar użytkownika
Offcheck

Post autor: Offcheck »

Yayo pisze: 28 kwie 2020, 15:29 Liczę na powrót Dobrego Towaru, to mogłoby być coś bardzo świeżego zamiast kolejnej płyty Problemu
Jakieś pojedyncze tracki to spoko, ale cały album to nie wiem czy by się przyjął. Generalnie to byłby album Steeza, Oskara i jakichś tam ziomków :)
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Awatar użytkownika
Yayo

Pierwsze słyszę o tym Ceha Joincie.
Offcheck pisze: 28 kwie 2020, 16:17 Jakieś pojedyncze tracki to spoko, ale cały album to nie wiem czy by się przyjął.

"Teoria Bezwzględności" to dla mnie jeden z najlepszych tracków z ich pierwszej epki i myślę, że zachowali by poziom. Ja bardzo lubię Merda na mikrofonie :)
Spoiler
Awatar użytkownika
Offcheck

Post autor: Offcheck »

Yayo pisze: 28 kwie 2020, 16:34 "Teoria Bezwzględności" to dla mnie jeden z najlepszych tracków z ich pierwszej epki i myślę, że zachowali by poziom. Ja bardzo lubię Merda na mikrofonie
Nie no jasne, to bardzo fajny track. Bardziej mi chodziło o to, że PRO8L3M ma taką pozycję na scenie, że Dobry Towar to jest produkt, który nikogo (lub niewielu) nie interesuje.
Siemano, stolica WWA, a nie Waszyngton,
Jeśli chodzi o hajs jestem je**ną maszynką
Awatar użytkownika
jajca

Post autor: jajca »

A wręcz przeciwnie, mógłby wręcz im zaszkodzić i zrazić wszelkie Justyny dla których Steez i Oskar zaczęli się na Molly
saturn pisze: 11 lis 2025, 21:56 jądra muszą być wyczyszczone z nasienia
Awatar użytkownika
KillerCroc

Post autor: KillerCroc »

Sądzę że nie ma co liczyć właśnie z tego powodu. Przecież Oskar mówiący że chciałby robić muzykę która nie będzie odpychać innych i trafi do szerszego targetu jest potwierdzeniem tej tezy.
Gdybym urodził się gdzieś indziej miałbym szansę...
Johnny

Post autor: Johnny »

Słyszałem ze dwa kawałki DT oprócz featu na Teorii Bezwzględności i oni nie maja absolutnie nic interesującego do powiedzenia. Typowa osiedlowa ekipa, jakich wiele, także nic dziwnego że mało kto o nich słyszał, bo i czemu miałby.
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

Nauczycielka promuje wykorzystanie współczesnych utwórów jako wybór maturalny, na pierwszy ogień poszedł właśnie Pro8l3m:
Obrazek
Awatar użytkownika
mlodyperkez

Post autor: mlodyperkez »

fajna ta nauczycielka kurde, gdzie takie byly jak ja pisalem mature
Awatar użytkownika
Yayo

Macie racje, że obecnie zraziłby do siebie odbiorców zamiast zyskać nowych, ale sami przyznacie, że taki powrót do korzeni byłby interesujący. Pierwszą płytę DT nie katowałem, ale w obecnej formie Steeza i Oskara myślę, że nawet jak nie reszta ekipy, to oni by udźwignęli ten projekt. Chciałbym znowu osiedlowy rap bez wybiegania w przyszłość czy też przeszłość, coś jak powiedzmy "Ground Zero Mixtape".
Awatar użytkownika
Ablazir

Post autor: Ablazir »

imo to by mogli pójść w ślady outkast i nagrać podwójną płytę, ale osobno, cd1 oskar głównie na bitach innych producentów, cd 2 producencka steeza z pojedynczymi gościnnymi udziałami oskara
Obrazek
Awatar użytkownika
Bolo

Post autor: Bolo »

Po co maja coś takiego zrobić skoro mogą wydać dwie płyty i zarobić dwa razy więcej hajsu? A to pazerne chuje są przecież
Wygrzeszam Cię, mordzia.
Awatar użytkownika
kapper1

Post autor: kapper1 »

Bolo pisze: 29 kwie 2020, 11:18 Po co maja coś takiego zrobić skoro mogą wydać dwie płyty i zarobić dwa razy więcej hajsu? A to pazerne chuje są przecież
Awatar użytkownika
fvntvsycool

Post autor: fvntvsycool »

od dwóch płyt omijam wszelkie info, oscial media, radia, prase na temat PRO8L3Mu bo mnie to zwyczajnie wkurwia, ale nową muzyczkę sprawdzam i w sumie polecam ten styl życia
Ktn

Post autor: Ktn »

Niestety. Z największego odkrycia rapowego dekady odkąd Laik wrzucił pisankę z Tiramisu jako soundtrackiem - po zjadanie własnego ogona. Wczesne nagrania uwielbiam, jestem sajko - późniejsze są mi mega obojętne.
Awatar użytkownika
vampmoney

Post autor: vampmoney »

fvntvsycool pisze: 30 kwie 2020, 0:38 od dwóch płyt omijam wszelkie info, oscial media, radia, prase na temat PRO8L3Mu bo mnie to zwyczajnie wkurwia, ale nową muzyczkę sprawdzam i w sumie polecam ten styl życia
Również praktykuje i sobie chwale
Awatar użytkownika
LWD

Post autor: LWD »

moody

Post autor: moody »

rozbraja mnie momentami kontrast miedzy groznym oskarem na majku, a w takich wywiadach. dalej przyjemnie sie go slucha, ale brzmi jak taki grzeczny typek, ktorego dziewczyna moze wziac na obiad do rodzinnego domu, i ktory bez przypalu wypowie sie na kazdy temat
ODPOWIEDZ