TUZZA
Re: TUZZA
Dopiero teraz odpalilem ten numer pierwszy raz bo 0 zajawki na nich bo ostatnio nic mi sie od nich nie podobalo ale ten numer fajny, odemnie props
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
A mi tutaj ricci fajnie siedzi tbh, po ich rozstaniu fajnie uslyszec ich razem (sam nie wierze ze to napisalem, powiedzialbys mi o tym tydzien temu to bym powiedzial ze pierdolisz nie ma szans ze cos takiego napisze)
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
-
xdddddddddd
no jada po najnizszej linii oporu i tyle, na nastepnej plycie (pewnie cos skleja w przyszlym roku) spodziewam sie samego afrotrapu i discopolo
co bylo juz nie wroci, w utopijnej wizji po forzie (przy tym obesranym solo benito i villa di kasztanuzza to jest w miare ok material) koncza kariery i zajmuja sie stricte kreceniem plackow ale niestety postanowili ciagnac to dalej
Dodano po 6 minutach 45 sekundach:
ewentualnie mozna odswiezyc formule, tzn wyjebac liona el ricciego na zbity pysk i wziac do benito jakiegos nowego parobasa z ktorym zamiast o pilkarzach i wloskich makaronach beda nawijac o problemach nielegalnej imigracji we francji (wtedy beni ma przestrzen na kolejne 20 linijek o zidanie)
Dodano po 6 minutach 45 sekundach:
ewentualnie mozna odswiezyc formule, tzn wyjebac liona el ricciego na zbity pysk i wziac do benito jakiegos nowego parobasa z ktorym zamiast o pilkarzach i wloskich makaronach beda nawijac o problemach nielegalnej imigracji we francji (wtedy beni ma przestrzen na kolejne 20 linijek o zidanie)
Track z włoskim rzeczownikiem w tytule i wersami o niezidentyfikowanej kobiecie, tego jeszcze nie było
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
- marco_pantani
- marco_pantani
- Oportunistycznyebaka
E już był taki track
https://m.youtube.com/watch?v=bjTD0EgJW14
https://m.youtube.com/watch?v=bjTD0EgJW14