Malik Montana
Re: Malik Montana
Ależ pięknie Malik wleciał, przez początek zastanawiałem się jak on może tutaj się wpasować, ale zrobił to perfekcyjnie, udany remix.
na jakich zasadach powstał ten remix? Malik w ten sposób sobie szuka promocji czy jakaś wytwórnia ogrania dystrybucje temu Rayowi Daltonowi na Polskę i zaprosili do współpracy Mailka, by im podpromował zawodnika?
- Bryx Fenrir
Bardzo fajne, ciekawy bit, w ogóle jako utwór jest to dobre to słuchania, i Malik też dość wartościową zwrotkę posadził.
jakie gówno, a Malik duka jak po przyśpieszonym kursie dla azylantów na A2.
Beka z lokalnych
Beka z lokalnych
#free2rzyn
Montana w ostatnim czasie bujał się z LXem z 187, a dzisiaj dodał wspólne zdjęcie z Gzuzem. Zostawię propsy jesli wyjdzie jakaś kolaboracja.
EKSTRAKLASA PROGNOZY 26/27
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.
Spoiler

Wiadomo że tak będzie
Miś Maliś na tej płaszczyźnie nie zawodzi
ze Stormzym też biegał po Warszawie i numeru nie ma także
trójkąt bermudzki wola mokotów
No i dobrze, takie featy powinny być naturalnym kierunkiem dla Malika.
^ Stormzy to jednak inna półka "cenowa" za feat.
^ Stormzy to jednak inna półka "cenowa" za feat.
Ostatnio zmieniony 15 cze 2020, 21:36 przez wst, łącznie zmieniany 1 raz.
No wiadomo że dzień po zdjęciu powinien być wrzucony klip z preorderem
tylko wieśniaki pokazują do zdjęć faki
To dla tych którzy ich nienawidzą i w nich nie wierzyli, widać, że nie orientujesz się w rapowym środowisku.
xD
Effe, perché il mio cognome è Fendi
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Tony, perché vendevamo i pezzi
Sosa, perché viene dalla Colombia
Baby, perché piaccio alla tua troia
Skóra, fura i komóra, króciutko, 
wini pisze:Mało kto wie, że Gzuz przyjeżdża do Szczecina na truskawki. Mama jednego typa z 187 mieszka koło miasta. Gadałem z kumplem, który prowadzi u nas sklep graffiti i wyszło na to, że to jego koledzy, że latali wspólnie po klubach. Poprosiłem, żeby dał cynę następnym razem, bo chciałbym poznać. I przyjechali do Stoprocent, a ja w swoim całym debilstwie nie wyciągnąłem z tego nic, nawet nie zrobiłem fotki. Dałem Gzuzowi dwie bluzy, przybiłem piątkę i obejrzałem sobie jego samochód. Teraz korespondujemy na temat teledysku czy imprezy, choć trochę się boję. Bo takiego „cateringu” jaki jest u nich na klipie, to ja zapewnić w stanie nie jestem. Mogę nie spełnić takich standardów. (śmiech)
a myślałem że poza rapującym po polsku murzynem nic mnie już u niego tak nie zaskoczy
Gzuz kozak i nie znam niemieckiego jakos plynnie ale z tych wszystkich relacji na ig itp. to pozytywnie popierdolony sie wydaje, fajnie by bylo taki numer bangier pierdolnik zeby powstal z malikiem gzuzem i lx, ale powinno byc gzuz x lx x sentino
@down - jasne, jestem tego swiadom mordo, tylko by to bylo poziom wyzej
@down - jasne, jestem tego swiadom mordo, tylko by to bylo poziom wyzej
Ostatnio zmieniony 15 cze 2020, 22:26 przez Jaayu, łącznie zmieniany 1 raz.
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Sentino nikogo tam nie obchodzi
taka prawda
taka prawda
przypominam też że Malik przeciął się z Lacrimem
A Nafe Smallz miał pojawić się u niego na płycie, szkoda że tak się nie stało
Spoiler
Spoiler