Taco Hemingway - Pocztówka z WWA, Lato '19 (2019)
Re: Taco Hemingway - Pocztówka z WWA, Lato '19 (2019)
Z bonus trackami to w ogóle dziwna sytuacja.
Kupiłem fizyka Cafe Belgi bo myślałem że Flagey EP będzie tylko na fizyku, a po 2 tygodniach wylądowało na streamingach...
Przy Pocztówce stwierdziłem że nie będę inwestował w fizyka bo i tak bonusy znowu trafią do neta, a tutaj minęły 4 miesiące i nic nie zapowiada się na to by miały one wylądować w digitalu. Wkurwia mnie taka niekonsekwencja ale to pewnie decyzja Tytusa.
Gatsbyego nie lubię ale Algorytm to sztos i naprawdę szkoda że nie zagrał go na Narodowym.
Kupiłem fizyka Cafe Belgi bo myślałem że Flagey EP będzie tylko na fizyku, a po 2 tygodniach wylądowało na streamingach...
Przy Pocztówce stwierdziłem że nie będę inwestował w fizyka bo i tak bonusy znowu trafią do neta, a tutaj minęły 4 miesiące i nic nie zapowiada się na to by miały one wylądować w digitalu. Wkurwia mnie taka niekonsekwencja ale to pewnie decyzja Tytusa.
Gatsbyego nie lubię ale Algorytm to sztos i naprawdę szkoda że nie zagrał go na Narodowym.
Pocztówka to najbardziej letniaczkowa płyta jaką słyszałem
[Zwrotka 1: Sentino]
Nie masz hajsu dla mnie, to się pierdol
właśnie Szprycer i Szprycer 2: the Sequel to poprawiacze moodu w te smutna jak pizda jesien, nie ma sensu klocic sie ktora bardziej letnia 
[Zwrotka 1: Sentino]
Dawid Podsiadło i Taco Hemingway na PGE Narodowym, 28.09.2019
Spoiler
nadrobiłem w końcu i ma fajne momenty ta płyta
trochę dziwactw też
ale można se słuchać przyjemnie i tak
i też pora na nią już odpowiednia w miarę
trochę dziwactw też
ale można se słuchać przyjemnie i tak
i też pora na nią już odpowiednia w miarę

takie brzmienie strasznie nie w stylu Filipa, komercja go zjada.
mam nadzieję na przyszły album na feacie z chłopakami z p83, ew. Sokołem i czekam w chuj na coś z Łoną. Dawid tez dobrze się komponuje ze stylówą Taco ale bardziej w stylu Koła niż na Sanatorium.
Oby nie zszedł tak nisko i nie nagrywał nic z Belmondziakiem, bo to będzie już początek upadku xD
mam nadzieję na przyszły album na feacie z chłopakami z p83, ew. Sokołem i czekam w chuj na coś z Łoną. Dawid tez dobrze się komponuje ze stylówą Taco ale bardziej w stylu Koła niż na Sanatorium.
Oby nie zszedł tak nisko i nie nagrywał nic z Belmondziakiem, bo to będzie już początek upadku xD
przedszkolanek pisze: ↑28 sty 2021, 17:27 no i niech ktoś mi powie, że to nie jest pawoleh w nowym wcieleniu
oby idol 12latek nie nagrywał nic z najlepszym polskim raperem w historii, bo upadek, ale czekam na kawałki z jakimś Dawidem, sokolem, Roguckim i organkiem. Zajebiste prowo, nie ma co xD tym razem się postarałeś
Spoiler
bortwicku
To chyba jakis zart xD
Lepsze to niż 3 nsgrody na raz, ale i tak 
Influencer.
XD
e: a dobra myslalem ze to album roku ogólnie, nie tylko HH. dobrze że jakiegoś kaza bałagane nie wybrali
e: a dobra myslalem ze to album roku ogólnie, nie tylko HH. dobrze że jakiegoś kaza bałagane nie wybrali
możesz mi mówić daquan
-
Johnny
Ale serio, obchodzą was jakieś fryderyki?
no nie ale mozna sie posmiac chyba
You got opps, ain't you?
No, we ain't all angels
No, we ain't all angels
Taco Hemingway z potrójna platyną za ”POCZTÓWKA Z WWA, LATO ’19”

- piernikowyskoczek
nie doceniłem tego krążka, gdy wyszedł
na pewno lepszy niż te nieodkrywcze wnioski na Jarmarku
nocny ja to mój opooneeent
na pewno lepszy niż te nieodkrywcze wnioski na Jarmarku
nocny ja to mój opooneeent
rakieta_rakieta pisze: ↑16 kwie 2020, 19:20 Ja aż zadzwoniłem do inposta o chuj chodzi i mają lagi w pokazywaniu statusów, bo dziś w nocy stawiają nowy serwer
Podbijam, fajna lekka płyta, dobrze leci w tle, słucha się na chillu, dużo lepsza niż Europa i Jarmark
- yungXpaproch
kurde no ja calkiem lubilem ta plyte, fajna leciutka, pare numerow naprawde fajnych, pare tez niesluchalnych ale generalnie calosc spoko, poziom podobnie z europa, jarmark wiadomo ze ssie pale