SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (2026)
Re: SKOK (AMEN HEWRA, SOKÓŁ, KUKON) - SKOK.SKAM (2026)
ten Fałsz z Reni Jusis nawet strawny, szkoda, że nie da się wyjebać uszatego i kukona
w ogóle może szkoda, że to nie jest solowa płyta Amena z (pasującymi do utworów!) gośćmi, może po porażce w walce o opiekę nad Hewrą, potem po porażce w odbiorze i rozgłosie jego pierwszego solo, a następnie po porażce jego trasy koncertowej modnych undergroundowych raperów bał się, że utopi hajs i nikt tego nie kupi i nie posłucha, a tak z Wojtkiem Sokołem i Kukonem utopili hajs razem i nikt tego nie kupi i nie posłucha, ale przynajmniej dodatkowo można obwieszczać spadek formy Sokoła-pomnika i Kukona, blamaż rozchodzi się na trzech zamiast na jednego
w ogóle może szkoda, że to nie jest solowa płyta Amena z (pasującymi do utworów!) gośćmi, może po porażce w walce o opiekę nad Hewrą, potem po porażce w odbiorze i rozgłosie jego pierwszego solo, a następnie po porażce jego trasy koncertowej modnych undergroundowych raperów bał się, że utopi hajs i nikt tego nie kupi i nie posłucha, a tak z Wojtkiem Sokołem i Kukonem utopili hajs razem i nikt tego nie kupi i nie posłucha, ale przynajmniej dodatkowo można obwieszczać spadek formy Sokoła-pomnika i Kukona, blamaż rozchodzi się na trzech zamiast na jednego

2 numery: alberto tomba i chuj w wasz hajs
tam jest dobry temat jak ma byc przejscie do dobrej wixy i sokół wjeżdża ze swoim: "...I TERAZ!"
ale nie wiem który to numer
tam jest dobry temat jak ma byc przejscie do dobrej wixy i sokół wjeżdża ze swoim: "...I TERAZ!"
Hyphap! |
|
ja pierdole jaka wixa, jak to w ogóle głośno nagrane jest, mniej więcej od połowy albumu już jest lżejsze brzmienie z pewnymi wyjątkami i nawet zacząłem się wsłuchiwać XD, ogólnie do posłuchania i zapomnienia, ROZPUSZCZONA najbardziej siadła
brakuje Stachurskiego, zwłaszcza w Terapii
brakuje Stachurskiego, zwłaszcza w Terapii
TERAPIA i wtedy właśnie powinien wjechać Stachurskytam jest dobry temat jak ma byc przejscie do dobrej wixy i sokół wjeżdża ze swoim: "...I TERAZ!"![]()
ale nie wiem który to numer
Przesłuchałem i zdecydowanie lepiej się robi w drugiej części płyty, z industrialnym klimatem, czuć tu delikatną inspirację Nine Inch Nails momentami.
Mimo wszystko Sokół wypadł najlepiej z tej trójki raperskiej, ale chyba tylko dlatego, że Kukon i Foster maksymalnie zaniżyli poziom pod każdym względem.
Mimo wszystko SKOK zbiera więcej hejtu niż na to zasługuje.
Mimo wszystko Sokół wypadł najlepiej z tej trójki raperskiej, ale chyba tylko dlatego, że Kukon i Foster maksymalnie zaniżyli poziom pod każdym względem.
Mimo wszystko SKOK zbiera więcej hejtu niż na to zasługuje.
Dobra, to nie było najgorsze. Na scenie oprócz panów raperów było dwóch DJ, klawiszowec i perkusista. Panowie muzycy ładnie dawali do pieca i poszedłbym na ich koncert. Koncertowe aranżacje robiły robotę, była kurwa moc. Był też pokazywany hehe dystansik i grane pump up the jam albo jakieś inne popowe wrzutki między utworami, oczywiście w rejwowym wydaniu. Połowy co oni tam dukali nie szło zrozumieć. Kukon najlepiej, jako jedyny zachowywał się swobodnie, Foster i Sokół jakby zestresowani. Ludzi raczej mało jak na Opener, trochę się bujali, więcej stali i słuchali, parę razy ZROBILI HAŁAS, ale nikt nie szalał. Może publiczność bardziej by ich poniosła bo ludzie trochę stali jak pizdyrozklad_gaussa pisze: ↑01 lip 2026, 8:28daj znac jak wrazenia po tym unikalnym i jedynym w swoim rodzaju doświadczeniu
jesteś poszukiwany przez MOBBYN
to zajebisty rejwik normalnie thunderdome 97 kurwa wgle co za ideja takie cos premierowac na openerze i tyle bylo zcalej fasady rejwikowej dobra robote robicie chlopaki jest hardcor
- rozklad_gaussa
Twórca wątku Civil War w USA na forum cohones. Chcesz dymy? Zapraszam.
free fromage
free fromage
- marmolad_k2
Ale to jest kurwa słabe, rozpierdoliło im prompter.
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Norbi na Dniu Pietruszki w Pierdziszewicach zrobił większe show.
Dodano po 1 minucie 20 sekundach:
Norbi na Dniu Pietruszki w Pierdziszewicach zrobił większe show.
sokół nie mógł się zdecydować czy chce być jak problem czy jak hewra
MÓJ TEMACIK! -> viewtopic.php?t=10448
DJ SCREW VS HEWRA/MOBBYN
-> https://www.youtube.com/watch?v=C2KMna2KQK0
kto tego słucha xd
- marmolad_k2
Chyba nawet fani na koncercie tego nie słuchają.
Wygląda na to, że Open'er i publiczność oSKAMowały SKOK a nie na odwrót
shoutout dla koleżanki wysłanej przeze mnie na zwiady, dziękówa

sokol wycyganil w pakiecie jeszcze solowy wystep na openerze w sobote xD
mundialopsychoza
- marmolad_k2