Zimowe Igrzyska Olimpijskie 2026 Mediolan
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Zimowe Igrzyska Olimpijskie 2026 Mediolan
piękny konkurs, niesamowity Kacperek, co za historia proszę państwa!

To są szablonowe stroje od Adidasa, takie same ma chociażby Albania
Po prostu skurywysyn piesiewicz przyskapil grosza i zamiast wziąć customowe od polskiej marki, to wziął gotowy szablon od Adidasa
Lista ciumcioków ślizgawki: lygrys, saturn, Patryk233, azar, 2rzyn, Szaju, benzoabuser, Addicted, samcro, DJ_BOBO, hwjsk, RIVALDO111, Moltisanti, the badman, WHITE, JastrzabHBO, 4-HO-MET, Indio, camzat, baqlashan
beka w sumie też, że tomasiak na samym początku swojej kariery może pomachać indywidualnym medalem olimpijskim takiemu ahonenowi, kraftowi, schmittowi czy granerudowi, pewnie kilka jeszcze postaci by się tutaj znalazło
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
polski short track NIESTETY, ale piękny jest ten chaos tam, jeszcze kurwa w sztafecie to już w ogóle ciężko powiedzieć kto tam w zasadzie jedzie w wyścigu, a kto robi kółeczka na rozgrzewkę.
ogląda się to spoko, bo dynamiczne ale te zasady są pojebane tzn działacze organizujący sa pojebani, Francuzom z dupy dali awans a teraz amerykanka koreanke sciela i co bilet darmowy dla jakiś kurwa Belgów, wkurwiajace mega
short track zbyt popierdolony, nieczytelny i nieobliczalny, co ma oczywiście swój urok, ale zawsze mi będzie się juz kojarzył z tym australijczykiem co w salt lake city przyjeżdżał każdy wyścig na końcu i doszedł do finału dzięki dyskwalifikacjom i upadkom innych, a w finale wygrał złoto mimo, że jechał pół okrążenia za resztą, bo wszyscy się wyjebali po drodze, większego fuksa nie widziałem ani wcześniej ani później na żadnych innych igrzyskach, rzecz nie do powtórzenia
----
----
props za historie powyżej
dominacja genetyczna blondwłosych niebieskookich Szwedek w biegach narciarskich
dominacja genetyczna blondwłosych niebieskookich Szwedek w biegach narciarskich
T: No witam pana Penera serdecznie!
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
P: No witam mojego ulubionego rozjebuska!
#freefromage
Sigma z niego totalnaW marcu 2022 roku Bradbury uratował cztery nastoletnie dziewczyny przed utonięciem podczas surfowania ze swoim synem Flynem na Sunshine Coast. Kiedy gwałtowne fale zaczęły uderzać w brzeg, łyżwiarz zobaczył, że jedna z młodych dziewczyn tonie. Kiedy po nią płynął, zauważył trzy kolejne. Im również pomógł, dzięki czemu wszystkie dotarły do brzegu[
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
jebac kurwy olimpijskie
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
to początek drogi do elegancji
też uważam że sportowcy z Izraela nie powinni startować na igrzyskach
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
Trochę mi się skojarzyło z inną ciekawą strategiąsztyc pisze: ↑10 lut 2026, 13:03 short track zbyt popierdolony, nieczytelny i nieobliczalny, co ma oczywiście swój urok, ale zawsze mi będzie się juz kojarzył z tym australijczykiem co w salt lake city przyjeżdżał każdy wyścig na końcu i doszedł do finału dzięki dyskwalifikacjom i upadkom innych, a w finale wygrał złoto mimo, że jechał pół okrążenia za resztą, bo wszyscy się wyjebali po drodze, większego fuksa nie widziałem ani wcześniej ani później na żadnych innych igrzyskach, rzecz nie do powtórzenia
Ale nie weryfikowałem czy to prawda
radosław piesiewicz zajebista postać, obserwuję od dawna i jestem fanem, będziemy z niego mieli pociechę jeszcze przez wiele lat, jest potencjał na drugiego ryśka czarneckiego
----
----
Bełtowska 82.5 metra w serii próbnej 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
To w konkursie jak skoczy to będzie cud
musi ten nielot doczłapać się do tych 90ciu metrów żeby powalczyć o 7 miejsce
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
walizkę zrzucić ze skoczni to by dalej się dotoczyła
----
----
Za niecałe 5 min kolejna szansa może nawet medalowa dla nas
Spoiler
Za 10min walka o wejście do drugiej serii
Przez Bełtowską będziemy na ostatnim miejscu po pierwszej grupie za rumunią 
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE