chodziło mi o wczesne propsy jeszcze przed odpowiedzią
[Beef] Fagata vs Young Leosia
Re: [Beef] Fagata vs Young Leosia
Lepiej pisać takie teksty czy korzystać z usług Tomba agencja ghostwriterska ghosttime.pl? Co jest gorsze?
Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
ale to jest złe, takie to złe jest, że nie dałem rady 
"nie każdy to rozumie, myślą że mi odjebało już
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
gdy rok po wyjściu ze szpitala rozjebałem bmw
żebra połamane, kręgosłup wyposażony w stal
dwa razy umarłem, żeby poczuć życia smak"
Jean Pollack może się zapisać na lekcje pisania dissów do Różowej, to może zdąży ukręcić z tego swojego nadętego ego jakiś kawałek 2,5 minuty w którym będzie pierdolił ile to nie ma pieniędzy i kim to nie byli jego potomkowie
nic na potem
rapowo Leosia lepij i props za tempo, tekstowo - boże coś Polskę
Unosi się nad tym dosyć intensywnie zapaszek tej fazy hot16challenge2 gdzie swoje szesnastki nagrywali kierowcy autobusu i panie z warzywniaka
Unosi się nad tym dosyć intensywnie zapaszek tej fazy hot16challenge2 gdzie swoje szesnastki nagrywali kierowcy autobusu i panie z warzywniaka
Mam nadzieję, że Fagata dorzuci jakiś klip do wczorajszego numeru. Ideał urody u kobiety dla mnie. Uwielbiam takie zrobione szmule.
rozpierdalajace jest to polskie przeliczanie wszystkiego na mieszkania xD ta przecpala kawalerke, ten zarobił równowartość apartamentu w warszawie, beton naszą narodową walutą
Wreszcie jakiś beef hip hopowy
Beef pomiędzy laską, która zrobiła sobie dupę, a laską, która zrobiła sobie kupę
Czy w tym <5 minutowym dissie było już więcej brudów ("konkretów") niż w tym Mesa i Tedego?
frapująca jest dla mnie sprawa obsranej ściany. w sensie jak do tego miało dojść- bo jeszcze zrozumiałbym, że ktoś jest tak porobiony, że nie kontroluje swojego ciała i po prostu zesra się w gacie ale narobić na ścianę? to musiał być diaboliczna akcja zrobiona z narkotykową premedytacją i w tym wypadku wysyłam propsa leokadii, za błyskotliwość i nietuzinkowe poczucie humoru.
w czasach wynajętych aut i wszechobecnych podróbek ciuszków, to bardzo okuratny system flexowania się swoim majątkiem
nie chodzilo mi jakby co o sam bekowy flex na mieszkania i ich posiadanie, tylko o uzywanie ich jako skali, miernika majacego urealnic ogrom omawianej kwoty, nie mozna powiedziec ze ktos przecpal pol miliona albo zarobil 2 miliony bo to nie robi wrazenia, ale jesli te kwote wyrazic w mikroapartamentach to juz emocje ploną
albo porobiona towarem pomyliła sedes z glory hole
Jesteście popierdoleni, świat wychował was źle
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Prawda jest prosta i przykra, nie jara was troska, a krzywda
Tyle zrozumieć to dar a nie wyrok i dlatego nie pluję na czas jaki minął
Normalnie, wygrzana mogła przegapić że w baku zaczaił się tajniak i zamiast tym jakoś zarządzać i ostrożnie spuszczać powietrze, zwolniła jednorazowo tamę żeby poczuć w końcu ten cudowny dreszcz i prąd ulgi który przebiega po całym kręgosłupie, a tu klops, pierdolnęła wulkaniczna eksplozja i afera gotowa, ściana, sedes i psiocha w ułamku sekundy udekorowane pastą niczym Jacek Hugo-Bader na robocie na Marszu Niepodległości.
Girls with boyfriends are the kinds I like, I'll steal your honey like I stole your bike
Nie szukam zaczepki, ale jestem gotów do kolejnego kozackiego beefu
Czekam na kolejną rundę, na razie beka
Czekam na kolejną rundę, na razie beka
Jak słucham twoje traczki, to wtedy faktycznie zbiera mnie do sraczki
Coś o 12 od Fagaty ma wyjść, info z kanału nadawczego

Streamable usunęło wszystkie moje zembedowane filmy na forum, jeżeli potrzebujesz reuploadu któregoś z nich pisz priv.
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ
FREE RIVALDO111
FREE 4-HO-MET
FREE PWK
FREE FROMAGE
FREE ENZO
FREE NAFAS
FREE BORTWICK
FREE SMLY
FREE MAJONEZ