Kaz Bałagane - A nie mówiłem? (2024)
Re: Kaz Bałagane - A nie mówiłem? (2024)
Mi sie przyjemnie czytalo, taki na luzie i moze niezby glebokie ale moze daje ciut inna perspektywe na to jakim jaca jest czlowiekiem, co mysli o swojej muzyce i karierze. Chlop wydaje sie byc nawet sympatycznym typem mimo czasami dalej skrajnych pogladow, no i niezlym zajawkowiczem przy okazji za co odemnie props
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Nudny ten wywiad, że ja pierdolę. Mi np. nie daje żadnego poglądu na to jakim on jest człowiekiem, jedyne jakim mówi, że jest.
Brakuje kogoś kto by zadał jakieś niewygodne pytania czy pociągnął za język.
Brakuje kogoś kto by zadał jakieś niewygodne pytania czy pociągnął za język.
Ona mnie pyta skąd woń tej esencji
To zbita kula spod kutasencji
To zbita kula spod kutasencji
Niestety introwertyczna natura pozwala bałaganowi gadac jedynie z przydupasami, tym bardziej w wywiadzie na własne zamówienie
saturn mógłby przeprowadzić ten wywiad
WÓDA KOKS KOBIETY
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
LEGIA SPORT BALETY
#FREE FROMAGE
tam bałagan przy belmondziaku wypada jak upośledzony krewny na tej płycie xD, dopiero potem się rozwinął przecież, widze, ze ciezko z realna ocenascarz pisze: ↑05 paź 2024, 17:43 Też zwróciłem uwagę na to, że SCiB było jego zadaniem przełomem, ale po jego wypowiedziach (i pytaniach Żulczyka) można by uznać, że to było jego solo.
Wywiad nawet ciekawy, ale momentami Żulczyk tak mu włazi w dupe, że jeszcze moment i z gardła Kazowi zacznie wystawać jego łeb.
świadomość swojej ignorancji
to początek drogi do elegancji
word, ja ogólnie uważam, że Kaz mimo wszystko był jakąś tam wartością dodatnią na Scib, ale gdybym mógł zamienić jego zwrotki na dodatkowe Belmondziaka to kurwa bez sekundy zastanowienia, Młody g na tej płycie to goat, a Bałagana by wystarczyły ze 2 featy i okeddy_wata pisze: ↑05 paź 2024, 20:56tam bałagan przy belmondziaku wypada jak upośledzony krewny na tej płycie xD, dopiero potem się rozwinął przecież, widze, ze ciezko z realna ocenascarz pisze: ↑05 paź 2024, 17:43 Też zwróciłem uwagę na to, że SCiB było jego zadaniem przełomem, ale po jego wypowiedziach (i pytaniach Żulczyka) można by uznać, że to było jego solo.
Wywiad nawet ciekawy, ale momentami Żulczyk tak mu włazi w dupe, że jeszcze moment i z gardła Kazowi zacznie wystawać jego łeb.
Radio Gruz był początkiem onym, przełomem, forma mutant
A ma ktoś te bonus tracki?
- Moltisanti
To zupełnie jak cala jego twórczość
Red Flag, Po Szkole, Niezły Ubaw, Mój Blok, Maszyny Hazardowe - to tyle co mi wpadło w ucho, bonus trackow nie slyszałem jeszcze.
If the streets were a coin won't be head or tails
Would be death or jail, two fails, I got the better L.
najlepsze wersy
- ...bujam sie po klatowach i miejscowach/ moj czlowiek kutas stoi jak zlotowa...
- zmarszczyles sie jak przegub ikarusa
najepsze numery to
- niezly ubaw
- bolt
- mein block
dobri narkopop
- ...bujam sie po klatowach i miejscowach/ moj czlowiek kutas stoi jak zlotowa...
- zmarszczyles sie jak przegub ikarusa
najepsze numery to
- niezly ubaw
- bolt
- mein block
dobri narkopop
Hyphap! |
|
Z Kaza Bałagane się wyrasta. Wstyd by mi było to puścić przy kobiecie. Prawiczkowy rap.
''Bez przesady, choć sam nieraz przesadziłem
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
I nie mówię tu o drzewach, lecz o rzeczach co zrobiłem
I nie jestem dumny, lecz błędy naprawiam gdzieś
Nerwy zostawiam was także namawiam'' Ero
nic ciekawego te bonus tracki
If the streets were a coin won't be head or tails
gdyby wyjebac kukona i ten ostatni singiel to zajebjsta plytka, produkcja wspaniala
A no i malik ofc out
A no i malik ofc out
Ostatnio zmieniony 06 paź 2024, 20:05 przez eddy_wata, łącznie zmieniany 1 raz.
świadomość swojej ignorancji
BOUT IT BOUT IT
przecież poldon tam na feacie 
W ogóle zawsze mi szkoda jak takie pół-klasyczne, trzymane w piwnicy snippety finalnie lądują na produkcjach nawet w połowie niedorównujących oczekiwaniu. Już wolałbym, żeby to wszystko pozostało freestylami z filmików w 360p, niż potem wychodzi legendarne TABU, a na feacie kurwa Diox.
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag