Taco Hemingway - 1-800-OŚWIECENIE (2023)
- the badman
- Artysta
Re: Taco Hemingway - 1-800-OŚWIECENIE (2023)
O, Solara to nie kojarzyłem, szacun za karierę
Solar to polski SUGE KNIGHT, Jan-rapowanie jeden ze stu pokemonów jakie miał pod kontraktem
Od siebie dorzucę jeszcze Kękę, który napierdalał się najebany z wyglądu uż. poem sometimes
Od siebie dorzucę jeszcze Kękę, który napierdalał się najebany z wyglądu uż. poem sometimes
B to G strikes again, thick hay on the bread... For me it's a lifestyle, you say that's about swag
no i solar nie byl mlodym wilkiem a jego kumpel bialas tak
jan-rapowanie oczywiscie byl na mlodych wilkach, legendarna zwrotka na cypherze
jan-rapowanie oczywiscie byl na mlodych wilkach, legendarna zwrotka na cypherze
- the badman
- Artysta
Zapomniałem że z Kękim rozmawiałem przez telefon i puszczał kawałek na live
Dobry wariat był, przecież On swój nr wałnał na SLG żeby puścić prevke
Dobry wariat był, przecież On swój nr wałnał na SLG żeby puścić prevke
- the badman
- Artysta
Ani jeden, ani drugi
- the badman
- Artysta
Kurde ale no juz tyle razy bylo ktory raper ze slizgu najwieksza kariere zrobil wiec moze popiszmy o czyms nowym i odpowiedzmy na pytanie badmana o slizgawkerach ktorzy zrobili najwieksza kariere? Ja bym dal kazika klimat kartela chociaz no u niego kariera niekoniecznie muzyczna
Z muzycznych karier to nie wiem, moze znienawidzony przez naszego ulubionego tyszanina bartokatt? Kto jeszcze z branzy ma konto na slizgawce?
Jem pizzę, piszę teksty, teraz jestem w prime jak Szczęsnyprzyszedłem się tu napierdalać a nie kurwa jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia
Szacunek za bycie sobą i za wersy
Wy tak bardzo się staracie, że każdy jest pierwszy lepszy
Konto ma mfc, ale on nie jest slizgawkerem bo uzywa forum jako tablicy ogłoszeń na którą wpierdala swoje tracki i nawet nie wie kim jest saturn
Najwiekszy sukces artystyczny to oczywiście 2rzyn, autor epki dekady i singla cherry pop
Najwiekszy sukces artystyczny to oczywiście 2rzyn, autor epki dekady i singla cherry pop
- LowestQuality
wkurwia mnie już powoli Taco ale jak pierwszy raz byłem na jego koncercie na rapstacji to się cieszyłem głupi jak dziecko
no chujek ma tą charyzmę miłą i ja to kupuję jak głupi, muzykę robi taką bez przypraw jak Taylor Swift ale jest zjadliwa
no chujek ma tą charyzmę miłą i ja to kupuję jak głupi, muzykę robi taką bez przypraw jak Taylor Swift ale jest zjadliwa