Livescore Euro 2020
Moderatorzy: Sidd, Cz4rny1337
Re: Livescore Euro 2020
Perisić jaki to jest zajebisty grajcar, co impreza mistrzowska to chłop strzela te 2-3 gole dla Chorwatów, a przecież to nawet nie jest napadzior
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
----
prawdziwe białasy na forum ślizgawka wolący cycki od dupy: mancipium, phobos, OmarStooleyman, jajca, kapper1, aleksy, Deyker, ART, camzatizbak, mas, Korben Dallas, fifi, pardon (?)
o kurwa xDDD DAWAJ PEKHART GOLA XD
Wow Sancho chociaż 10 min dostanie na całą fazę grupowa 
Chorwacja z drugiego miejsca trafia na dużo łatwiejszego przeciwnika niż Anglia
nudna ta Anglia w opór, mam nadzieję, że w 1/8 Niemcy albo Francja zachowają się jak trzeba i będzie tradycyjny płacz, ich wypad zrobiłby turniejowi tylko lepiej
dla drużyny wezmę wyrok na klatę
----
----
Spoiler
Ostatnio zmieniony 22 cze 2021, 22:51 przez pardon, łącznie zmieniany 1 raz.
czesi marnie oporowo wygladaja na tle marnych angoli ale ich trener wyglada jak jakis praski lord magol alchemik z jiczyna ze spokojem oglada nieobecnym wzrokiem bo juz to wszystko widzial w gwiazdach
Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
nie wiem czy nie najgorszy mecz thus far
Dodano po 1 minucie 30 sekundach:
nie wiem czy nie najgorszy mecz thus far
- the badman
- Artysta
Właśnie się zaczął hejt park, a gościem jest Bogusław Leśnodorski
zapraszam
zapraszam
Anglia w ogóle marniacka, z takim potencjałem ofensywnym 5 celnych strzałów i 2 gole w całej fazie grupowej, tfu.
- ebismolarek
Szwecja
Polska
Awans pewny jesteśmy faworytem 

Karol... musisz.

Grand Theft Auto VI (GTA 6) is officialy scheduled to release worldwide on November 19, 2026, for PlayStation 5 and Xbox Series X/S.

Spoiler

- qualite_de_schizoide
jazda kurwa to już dziś 6 godzin tylko
Na zdrowie dzieciak niech kapie
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
Chcę tu i teraz, bo znudziło mi się kurwa czekanie łapiesz?
4 napastników bo co możemy na tym stracić 
Lata melanży od 19 Marca 2009 w forumkowej branży
Burak pisze:Tu jest forum ślizgawka, a nie jakiś wizaż, jak trzeba to wypłacamy sobie liście na odmułke, a jak trzeba przytulamy a nie jakieś Ania powiedziała czy kurwa Klaudia

-(1).gif)